Tratamente corporale
Raspunsuri - Pagina 2
gabrieladum spune:
Pey transportul a fost dublu cat uleiul:( De ce naiba a costat atat de mult transportul la 1 colet de 1 kg?
Delyutz spune:
carmen, e vorba de 8 ron sau 80? Intreb ptr ca m-am uitat la ei pe site si mi se pare cam neclara partea cu livrarea.
| Citat: |
| citat din mesajul lui carm3n Am comandat uleiul de paprika ( tocmai l-am ridicat de la posta ) de pe site-ul mese-de-masaj care vad ca este acelasi cu site-ul recomadat de cristi22na, masajshop. A costat 43 RON ( 1000 ml ) + 80 RON transportul si a ajuns in 4 zile. Arata exact ca in poza de pe site-ul Irinei Reisler, aceeasi denumire, aceeasi marca. Va spun impresiile dupa folosire. |
carm3n spune:
oppps, eram distrata, am vrut sa spun 8 ron
, scuze, am facut modificarea in primul post.
cand faci comanda poti alege cine vrei sa-ti faca livrarea ( din lista lor ), eu am ales posta romana pentru ca nu prea am timp iar de la posta puteam sa iau coletul oricand, timp de 10 zile. dupa ce mi-au pus pachetul la posta m-a sunat o doamna de la ei si mi-a comunicat termenul de livrare.
rall spune:
Si eu am comandat de pe siteul indicat de carm3n acum vreo 1-2 luni, foarte repede a venit coletul, bine ambalat, produsele toate ok ![]()
Criss3 spune:
Si eu ma speriasem cand am citit prima data 80 ron, bine ca v-ati dati voi seama si ati corectat:) Asa e foarte convenabil. Dar eu am auzit ca uleiul asta de paprika este foarte usturat si ca trebuie amestecat cu alt ulei de corp sau ulei de masline?
Delyutz spune:
cand am fost la masaj, tipa de acolo mi-a recomandat o crema de la plafar iute zicea ea (cica asa sa si intreb de crema iute anticelulita
)...n-am apucat sa ajung pe acolo sa intreb, dar zicea maseuza ca ar fi foarte buna....
carm3n spune:
Ma cam speriasem si eu cand am citit pe net cat de tare ustura uleiul dar mi-am zis ca e mai important sa nu am celulita sau macar sa o tin sub control asa ca...am incercat direct, fara ulei de masline, seara trecuta. Pielea s-a inrosit putin ( se inroseste mult mai tare de la alte creme anticelulita unde se simte si efectul termic! ) si mi-a trecut in mai putin de 10 minute. Nu m-a usturat, nu s-a intamplat nimic in mod special. Nu stiu ce sa zic, sa speram ca va functiona, am sa va spun dupa 1-2 saptamani de la folosire daca vad vreo diferenta.
In acelasi timp, nu va recomand sa faceti ca mine, fiecare organism reactioneaza diferit, asa cum stiti, dar cred ca se poate testa pe o portiune mica de piele pentru a vedea daca se poate folosi simplu sau in combinatie cu ulei de masline.
Se absoarbe repede in piele si are un miros de boia de ardei dulce care dispare in jumatate de ora, nu pateaza. M-am spalat bine pe maini dupa si am incercat sa-mi pun apoi crema de fata, cand m-am apropiat cu mana de ochi am simtit ca incepe sa ma usture deci atentie!
Sunt curioasa ce parere au celelalte fete care au folosit.
mihailescu teodora spune:
Vaiiii,bine ca n-am comandat de pe site-ul Irinei Reisler,ca tare m-a tentat.Mi se parea o oferta beton,dar vad ca e loc de muuullttt mai bine![]()
Eu merg la Keiko pentru trat.corporale.Celulita am gradul 2,superficiala,in zona subfesiera.Nu stau f rau la fermitate,dar ma deranjeaza cm in plus ramasi la burtica,dupa cezariana!
O sa-mi comand si eu cr. cu colagen,ulei cu paprika si cu portocale si scortisoara!
Ce bine ca sunt prompti!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
RazaDeSoare spune:
Da,este acelasi ulei de pe siteul Irinei Reisler.Eu am platit pe el 1 milion+taxe postale
.Nu l-am gasit atunci(in februarie l-am comandat)pe nici un alt site,sau nu m-am uitat bine.
Dar eu am si o fotografie+autograf cu Irina Reisler![]()
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
karla2007 spune:
Carm3n,dar tu,cum folosesti uleiul de paprika?Pentru ca eu fac la salon impachetari la cald(masaj+20 de min termocuverta) cu acest ulei si ustura foarte tare,efectiv il simt cum lucreaza,si ce e mai interesant este ca il mai simt si dupa aceea vreo 2-3 ore.Nu este voie sa se faca dus 3-4 ore dupa folosire,in cazul in care ustura si nu se mai poate suporta se sterge pielea cu prosopul umed.Efectul in timp se va vedea dupa un masaj si-apoi infoliere,binteinteles conteaza si gradul celulitei,problemele cu care se confrunta fiecare dintre noi.