Tratamente corporale
BUNA, am intrat pe site-ul irinei reisler si sunt o multime de tratamente corporale pt acasa. vreau sa stiu ce parere aveti despre despre aceste taratamente?
Raspunsuri
rall spune:
Ca daca le cauti pe google, le gasesti la vanzare la preturi cu 75% mai mici ![]()
(uleiul de paprika de exemplu)
maria_ene spune:
De uleiul de paprika stiu si eu ca e bun, dar are dreptate rall, au preturi imense produsele pe site...si nici macar nu stii daca sunt bune, adica eu in general nu am incredere in cremele de slabit..uleiul de paprika stiu ca e excelent pentru celulita
cristi22na spune:
am o mare rugaminte ati comandat dupa vreun site?am gasit site-uri dar as vrea sa primesc produsele mai repede.imi puteti recomanda vreun site?.merci
maria_ene spune:
Eu nu prea cumpar de pe site-uri pt ca-mi place sa cumpar ceva palpabil. De ulei de paprika stiu ca era la salonul la care merg eu ca imi luasem si eu dar de altceva, nu stiu, zi-mi ce anume vrei si iti spun daca am vazut pe undeva
RazaDeSoare spune:
Uleiul de paprika de la ea de pe site l-am gasit eu pe un site din Ungaria la pretul de 35 ron,insa nu fac livrari in Romania.Au un reprezentant de vanzari aici (cred ca ea este)si l-am cumparat cu aproape 1 milion(diferenta enorma).Uleiul este bun,foarte bun,simti ca iti "arde" pielea(eu l-am combinat cu ulei de masline,am inteles ca nu este bine sa il folosesti simplu).Nu stiu daca se vede ceva,eu zic ca s-a mai diminuat celulita
.
Am primit uleiul cu un autograf al Irinei Reisler![]()
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
eva@maria spune:
buna fetelor! Si pe mine ma intereseaza subiectul, si orice legat de scapatul de celulita. Am ramas dupa sarcina cu multa celulita, nu am avut prea multa grija si s-a cam intarit.
Arde rau uleiul asta despre care spuneti voi?
cristi22na spune:
as vrea ulei de paprika si ulei de scortisoara.am mai vz pe site si spuma fango, am inteles ca modeleaza corpul si slabesti in cm.
maria mergi la salonul la care face reclama irina?cat ai slabit?multumesc
cristina
Criss3 spune:
Si eu am auzit ca e f bun uleiul de paprika. Dar nu am vzt cat costa, cu toate ca ma bate gandul sa mi-l cumpar. Deci dc gasiti undeva mai ieftin, spuneti-mi si mie![]()
cristi22na spune:
buna , eu am gasit site-ul www.masajshop.ro
am gasit o multime de creme si uleiuri cu preturi bune
carm3n spune:
Am comandat uleiul de paprika ( tocmai l-am ridicat de la posta ) de pe site-ul mese-de-masaj care vad ca este acelasi cu site-ul recomadat de cristi22na, masajshop. A costat 43 RON ( 1000 ml ) + 8 RON transportul si a ajuns in 4 zile. Arata exact ca in poza de pe site-ul Irinei Reisler, aceeasi denumire, aceeasi marca.
Va spun impresiile dupa folosire.