Gravidute&Mamici de IASI (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

1,63 m am sunt chiar miniona merci

cam cat mine

Mergi la inceput

Inesa, eu iti spun de acum Casa de piatra, multa fericire si ani multi impreuna, fericiti, cu multa intelegere si respect reciproc! Sa ai o nunta frumoasa si sa te distrezi la maxim.

Mergi la inceput

Michelle, multumesc pentru urare.

Cristina, cum a fost la circ? De ce nu m-ati luat si pe mine?

Alina, sanatate pt pitic.Am priceput cam cum e cu liberele astea. Mda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare intru si eu la spartul targului am tot umblat ,am avut musfiri ne intalnim cu fosti colegi de liceu care au copilasi si e veselie mare
La bloc avem o alta echipa de joaca asa ca se pare ca nu mai avem nevoie de gradi ca sa socializam
Tati astepta un raspuns de la un interviu poate da Domnu sa fie bine,parca avem putine sperante acum.Nu e vorba de bani dar vrem sa gasim cat mai repede sa nu mai auzim pe cei din familie ca ne-au spus ei care e situatia in tara si ca noi ne-am incapatanat

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Inutsa ,rochita este superba si o sa fii o miresica tare frumoasa.Nu am inteles bine daca e nunta sambata asta asa ca iti urez si eu Casa de piatra si sa fiti fericiti si sanatosi toi trei sau patru, cinci,cati vreti voi
Alynta ma bucur ca va reveniti ,am vazut tarziu mesajul de la tine poate vb maine
Ella maine plecam la tara dupa o alta petrecere la Casuta din Povesti dar revenim pe luni poate ne intalnim in parc in Tatarasi,lasa-mi nr pe PM daca vrei

Mergi la inceput

Michelle eu una astept cu nerabdare sa aflu ce face fetita din burtica asa ca baga vesti daca ai.Ti pup dulci si vb cand revenim in Iasi
Am inceput sa-l tin in chilotei prin casa si ne topim de dragul lui cum ne arata el mandru unde isi tine cucusi spune:uite cucu.Refuza olita cu incapatanare ,incercam direct la wc cu reductor.Pana acum nimic doar accidente prin casa pe parchet.
Gata am fugit la somn maine am o zi plina.Byeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Ufff....... eu cre ca am inceput sa clachez. Am inceput sa-mi calc voalul si ce credeti? Tot mi se parea mie ca nu e bine calcat si tot maream temperatura la fierul de calcat pana mi-am topit un pic voalul Si nu oriunde, ci chiar in partea care vine peste fata. Sa-mi dau palme, nu alta Dupa ce am facut de 2 ori voalul ca sa fie gata pt coafor, am dat-o in bara. Asa ca am facut iar voalul, dar calcatul l-am lasat pe maine dimineata, caci se pare ca s-au acumulat prea multe si nu mai fac bine nimic

---------------
Inesa [ 33+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

moldo merci maine e nunta

raluca merci Sper si eu sa fie asa. Oricum, cel mai asteptat moment de mine e ... dupa nunta ca sa scap de toate Plus ca asa si nu am mai invatat sa dansez dansuri po****re asa ca nush cum o sa ma descurc

---------------
Inesa [ 33+] cuBianca

Mergi la inceput

Sper sa mai apuc maine dimineata un pic de forum. Acum ma culc si eu in sfarsit

---------------
Inesa [ 33+] cuBianca

Mergi la inceput

Lasa, Inesa, atata problema sa ai tu: ca nu stii sa dansezi muzica po****raRestul sa fie perfect.
Ia aminte: tine scaun pentru biserica pe aproape. Si o sticla cu apa. Se anunta f cald si maine.

Mergi la inceput