Gravidute&Mamici de IASI (92)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
Teo, multumesc. Sunt mai bine... Imi pare rau ca sunteti necajiti. Felicitari lui Vladut.
Inutsa, ce supliment de Fer iei? Eu am luat Maltofer si a fost ok.
Ce inalta esti... Dar numai rochita? Fatuca ta nu o arati? Sa o porti sanatoasa... E asa de frumoasa....
Ralu, si eu mai sper la reinviere....
Alina, tu esti o curajoasa.... sigur ai sa te descurci. E mai grea acomodarea..... Si cu doi... Eu abia m-am descurcat cu unul...
Ani, vad ca ti-a raspuns Kriss, pana am intrat eu.
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
iulia.. mersi frumos pt raspuns, si multumesc si la celelalte mamici ... poate am sa ajung si eu la TEBA sapt viitoare. mersi.. iar ceaiul inca nu iam dat doar am intrebat![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
salutare
am uitat ieri sa ii urez La Multi Ani Bogdanel!
Ani, vezi ca au si sambata deschis pana pe la pranz la Teba..daca nu te grabesti sa stii ca se vand ca painea calda si risti sa nu mai gasesti cine stie ce.eu asa am patit de cateva ori.
Inutsa, f.frumoasa rochita. esti f frumoasa, am vazut si cateva poze din alte albume.
Noi mergem la circ azi de la 18. sper sa stea si sa aiba rabdare cele aproape 2 ore cate am auzit ca e..va povestesc dupa cum a fost.
Ieri am fost la ziua unei Elene, verisoara de grII cu Alessia, mai mare cu 2 luni decat ea.Nu am reusit sa fac decat 2 poze, dar nu am cand sa le incarc acum.
In rest, caldura mare, mai mereu e cu capul transpirat, mai ales ca i-a crescut parul de acum(o tunsesem aproape 0 la sf. lui ian.pt. cine nu stia:).
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Mai 2009
mihamora spune:
inutsA- F FRUMOASA rochia.
Alynta nu am poze inca.
Ralu - LA MULTI ANI!
Ella - o sa venim si noi in week tot acolo la vanatorul spre seara, am mai fost week-end-ul trecut.
Moldo - felicitari lui Vladut pt vorbit.
Nu cred ca m-am exprimat bine referitor la burtica si colegi. Pt ca se vede destul de tare se uita ciudat ei nestiind care e treaba,si in mintea lor poate se gandesc ca am ramas cu asa o burta de la sarcina trecuta, sau oi fi iar insarcinata... la modul asta ciudat, ca nu stiau care e treaba. Acum stiu majoritatea.
Kriss - multumesc pt felicitari. Nu am apucat sa ma uit la pozele voastre.
O sa pun si eu poze de la petrecerea lui Domi , dar nu stiu cand, acum stau putin in pat ma odihnesc.
Va pup
Michelle
11+ si DOMINIC 15.05.2007
alynta27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia-stefy
Nu stiu daca e prin lege... La noi sunt prinse in contractul colectiv de munca.... Deci negociat intre patronat si reprezentantii salariatilor.... Poze din mai 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
Ai punctat bine! Cred ca e o "lege" care o aplica care si cum vrea sau e constrans sa o faca!(vezi contractul colectiv de munca!) La sot la firma a avut colegi care s-au insurat si nu le-a dat cele 5 zile libere! Deci...
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Lacra multumesc de incurajare! Am vazut ca mi-ai oferit o floare albastra!![]()
Am sa descarc pozele! Am ramas datoare!
Inca sunt sub efectul intorsului cu fata in jos.. David are febra, nu mananca! Ii d-au Sumetrolin (am inteles ca e bisepotol) si nurofen!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Salutare si de la noi!
Nu stiu cum rezistati voi pe caldura asta in Iasi, dar eu aici sunt ca o musca ametita de la zapuseala
Sa vad ce ati mai scris si poate ma mai racoresc oleaca
---------------
Inesa
[ 32+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralnied1 Inesa, mie mi se parea ca esti chiar foarte inalta. Se aseaza fain, oricum, rochia. Noapte buna! |
1,63 m am

---------------
Inesa
[ 32+] cu
Biancahttp://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
Merci pt complimentele vizavi de rochie
. Acu a inceput sa-mi placa din nou, ca ieri deja eram plictisita de ea ![]()
ella ce as savura acu o
, chiar un frappe...
Alina uite, mi-am adus aminte de ceaiul de macies ca mi-a zis doctorita sa nu prea beau acu in timpul sarcinii pt ca "spala" calciul din organism. Dar cred ca cel mai bine e sa intrebi pediatrul si o sa ai o parere avizata.
Lacra iau Tothema, fiole buvabile. Sunt dulci ele la gust dar la sfarsit lasa un gust aiurea si imediat apare greata
Am gasit un siretlic: imi picur niste suc de lamaie dupa tothema asta si parca e mai bine. Fatuca [la bebe te referi, nu?
] sper sa o vad duminica dupa nunta, daca o sa mai am puterea sa mergem inapoi la Iasi. Daca nu, sper pe la sfarsitul saptamanii viitoare sa fie doctorita de garda si sa nu am examen ca sa fac iarasi ecograf. Si eu stau ca pe ace ca vreau sa o vad din nou, poate iar ne zambeste
kriss merci
. Sigur nu o sa se plictiseasca Alessia la circ ca o sa fie atrasa de animale, clowni si multe altele. Mai degraba o sa vrea din nou
. Distractie placuta!
Alynta un
sa-i treaca lui David si tie putere sa treci peste toate. Astept pozele cu cavalerii tai ![]()
---------------
Inesa
[ 32+] cu
Bianca
inutsa spune:
Noi azi am evadat un pic din pregatiri. Ia uitati ce "preocupata" de nunta eram aici http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/Burtica#5338654845338236466 Vorba aia, satul arde, dar baba se piaptana
Uriasii din poze i-am gasit la un targ de utilaje, seminte pt agricultura cand mergeam cu masina. Era frumos doar ca prea cald. Eu am fost norocoasa ca eram in rochie si aveam "ventilatie"
dar erau reprezentanti de la firme in costum si pantofi...![]()
Merg sa mai fac una-alta pt maine. V-am
!
O zi buna din ce a mai ramas din ea!
---------------
Inesa
[ 32+] cu
Bianca