Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Micola ,bebe tre sa stea 20-30min...eu il ridic cam dupa 10 min ,il pun sa dea aerul afara si-l pun iar la tzatzica...
pediatra a spus ca nu trebuie sa depaseasca 40minute...

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ce-mi dati ?????cadou cadou!!!!

De la mine+pozele facute de Bee!

http://picasaweb.google.com/raducristian.c/FETELEDEPEDC#

ENJOY!
Cine nu a venit ....o asteptam data viitoare!!

Anuc si Ciufik cu drag de la mine pt next time+ retsul fetelor din Bucuresti haideti!!!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Micola, si bebe cam tot asa papa... 15-20 de minute. Au trecut vremurile alea cand stateam cu bebe agatat de gat cate o ora si ceva

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Vai Alina, ce masol, bine ca ai scapat.

Ariya mi-ai facut pofta de cartofi prajiti, cred ca bag si eu o tura, da' dupa baita lui bebe. Stiu ca e tarziu, da' pofta e pofta.

Dark bine ca a fost OK. Pupici lui Mister pentru curaj.

Irina ehe ce poze frumoase. Data viitoare vin si eu cu camera ca azi din graba am lasat-o acasa.

Pup bebei si mamici

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Crisspy MULTUMESC inca o data!!!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Mai, ce intalneala ati tras! Asta zic si eu socializare, eu nu mai pot de ciuda, sunt vanata de invidie! Copilasi super frumosi si mame pe masura...

Dark, felicitari c-ati scapat de vaccin fara probleme.

Am si eu o intrebare pentru fetele din Romania, eu o sa vin acasa pe la sfarsitul lunii (asta daca-i vine pasaportul Carlei, ca s-ar putea sa avem probleme) ,alaptez exclusiv, dar as vrea totusi sa stiu ce lapte praf imi recomandati daca o sa am cumva nevoie, ca nu l-as mai cara si ala de aici.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Crisspy MULTUMESC inca o data!!!

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Anytime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si noi prin zona; sunt tare incantata ca v-am cunoscut :"ive"

irina trimite-mi si mie pozele de grup (in formatul lor mare ) pe mail ca sa le pot scoate (de pe link nu pot face download)

micola bb suge intre 10 si 45 de minute; depinde de chef; noaptea nu il eructez; ziua depinde de pozitia in care ii dau sa suga;
eu ma bucur ca suge mai mult ca il si tine mai mult de regula dc suge doar 10 min de ex intr-o ora vrea din nou

Mergi la inceput

Si eu vreau pozele in format mare. Treceti-ma in cc daca dati mail please. Adresa este cristina.pereteanu@gmail.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

ce poze frumoaaaseeeeee. ce mamici si ce bebbi!! ce bebici, voinici, care mai de care mai frumosi!!!!!!!! M-am topit toata ...mai ales la alaptatul in grup..mi-am amintit de maternitate...

Io n-am cu cine sa ma intalnesc...

Aaaa, Alexutu parca a cititce ati scris voi, a stat la san 20 de minute...dar noi mai nou alaptam in pat si adormim si n-am pe cine sa mai ragai...dar il culc pe o parte.
Inca ceva, tati nu mai vrea baita zilnic cica o data la 2-3 zile...eu ma bucuram ca vine vara si e mai usor la baita + ca am gasit si metoda sa nu mai planga: il spal pe cap tinandu-l pe spate si cu o mana il tin de caput...inainte il tineam cu fata in jos si nu prea-i placea...
Voi le mai faceti baie zilnic? Si nici Pastite nu ma mai lasa sa-i dau in fiecrae duminica, cica trag rau...ca a auzit el la botez ca a zis preotul ca cel putin o data la 40 de zile trebuie...mie mi-a zis un alt preot ca e bine in fiecare duminica...

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput