Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelusi spune:
Jasmi vreau si eu reteta de facut fetiteAm vazut-o pe Iulia la botez e superba, mi-a placut la nebunie ce a avut pe cap. Am vazut o alta poza bestiala in care doarme ea cu mainile sub cap, e ....super
Am vazut bebelusi superbi, Alexandra m-a cucerit cu zambetul ei iar Calin nu mai spun...
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alina2700 spune:
Fetelor noi abia am intrat in casa,am fost la plimbare ca era tare marait David.A stat f cuminte dar cum am intrat pe usa a si inceputAcum papa si deci am o mana libera!
DarkBendis succes la vaccin!Te asteptam cu vesti bune!
Poop
Alina mamica fericita de Alex (14/08/1997) si David (12/02/2009)
DAVID LUCA
bebelusi spune:
Dark ...uitasem...succes la vaccin
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
bebelusi abia astept sa ne cunoastem daca vom avea timp ...
dark bafta multa la vaccin ... sa fiti bine ....
anuc si noi am stagnat 10 zile la 5.8kg imbracate .... si abia acu am depasit 6 kg imbracate ... asa ca avem aceeasi problema .... cred ca tre sa avem rabdare ...
merg sa ma uit pe tvr2 la emisiunea orasele lumii ... e f interesanta ...
Camelia
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Lista :Bebelusi, Flowerbee, Cami, Alina2700(e voie 2 ani intre operatii), Dark (in asteptare) Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
HEEEEEEEEEEEIIIIIIIIII
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
Alina1976 spune:
Buna seara,
DAAAA, a fost FFFF frumos la intalneala.
Fetelor, voi stiti ca noi avem cei mai frumosi bebei din toate Odiseele?! Eu asa cred si asa zic.
Bee, Alinuk, IRINA, VREAU POZEEEEEEEE!!!
Bagati ca nu mai am rabdareeeee.
Eu.
PS. venit de la dentist, scos nerv, obturat canal, anestezie groaznica care a durat 4 ore, mancat supa cu paiul
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ariya spune:
Crisspy si mie mi-a placut intalnirea,dar vad ca fetele nu apar deloc!!si eu astept pozicile!!!!
Irinuca,ce face Ochila?tot "concerteaza"?
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
ariya spune:
Moooooaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaa,Alina,ce groaznic!da' bine ca ai rezolvat!
Dark,tinem pumnii!
noi am ajuns acasa,am mancat ca muream de foame,miguel,bineinteles ca a papat si el,a facut kk,a dormit,deci am reusit si sa pun o masina de spalat
acum am terminat snitzelele si,in seara asta ,fac cartofi prajiti ca nu mai pot de pofta!
hai sa ne mai intalnim ca-mi place!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
micola spune:
Revin cu sondajul meu...Cat timp sat bebe la san?
In prima luna intrebam ca ma interesa ca Alexutu statea cam mult, 1 ora, 1 ora jumate...Si cand are pusee de crestere ar sta tot asa, non stop. Acu' sta exact exact 9 minute...NU e cam putin? si se plictiseste repede si vrea celalat san...Seara, daca nu sunt f obosita, mai mulg ce ramane dupa ce adoarme el , dar nu mereu..
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
DarkBendis spune:
Multumim pentru urari si ganduri bune
Am venit si totul e OK. A plans nitel bebe cand l-a intepat, dar a trecut. Sper sa treaca bine si zilele urmatoare.
Miere, aici schema de vaccinare e diferita:
2 luni: diftero-tetano-pertussis polio si Hib + Pneumoccocal Infection (PCV) - 2 injectii
3 luni: diftero-tetano-pertussis polio si Hib +Meningita C (2 injectii)
4 luni: diftero-tetano-pertussis polio si Hib+PVC +Meningita C (3 injectii )
12 luni: Hib + Meningita C (2 injectii)
13 luni: MMR + PCV (2 injectii)
intre 3ani4luni si 5 ani (inainte de scoala): diftero-tetano-pertussis polio +MMR rapel (2 injectii)
intre 13 si 18: diftero-tetano polio
Aryia, am pus si eu la spalat o "masina" cu hainute de-ale lui bebe da' noi papam pizza Si daca ma tin curelele (adica o sa am chef) sper sa si calc niste lucrusoare de-ale lui MisterMister in seara asta.
Alina, vai de capu' lumii ce ai tras cu maseaua. Bine ca macar acum ai scapat!
Fug ca plange bebe
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"