Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, multumesc frmos pentru sfat. Am mai facut asa cum zici tu, dar pe perioade scurte (maximum 4 zile). 3 saptamani mi se pare cam mult ... Ar mai fi o alternativa, sa gasim vreun prieten care, contra cost daca e nevoie, sa le ia la el/ea acasa. Avem 3 luni la dispozitie sa gasim o solutie, sigur o sa ne descurcam cumva.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mergem la vaccin. Tineti-ne pumnii, sa treaca si asta cu bine, si pana in ianuarie sa nu mai avem treaba!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark, bafta la vaccin. Cum adica nu mai aveti treaba pana in ianuarie? La sase luni nu faceti vaccinuri? La noi la sase luni se repeta cele de la 2 si 4 luni.

Am uitat sa iti spun ca persoanele astea pot lua animalele si la ele acasa. Dar costa mai mult decat un board-ing obisnuit si de obicei locurile sunt limitate.

Am vazut bebelusi frumosi: Calin de Rein, frumusel foc si doua fetite scumpe: Alexandra de Steluta si Iulia de Jasmi, doua printesici.
Jasmi sa va traiasca micuta crestina! ai arata intr-un "mare fel" la botez:)) Foarte bine ti-ai revenit dupa nastere.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Pup gasca!

Sunt in pauza de drumuri.

Vesti bune de la Ioana. Nu i-au dat drumul azi ptr ca i-au mai facut niste teste ptr alergie. Tuseste destul de urat (dar mai rar), aproape de tusea astmatiforma (asta pe fondul racelii puternice pe care a avut-o) si din cauza asta a stat si azi la spital. Maine gata, vine acasa cu antibiotic pe gurita, ii scoate si branula. Au copiii astia o putere de recuperare fantastica. Azi s-a simtit mai bine (n-a mai facut deloc febra) si aproape ca n-a stat deloc in salon, nu mai are rabdare sa plece de acolo.
Mai tarziu, ma duc la ea din nou.

Am avut cateva ore libere si am finalizat cumparaturile. Sambata mai am ceva treburi pe ultima suta si gata, asteptam botezul.

Hai sa va intreb, desi iar o sa ziceti ca-mi fac griji degeaba. Luna trecuta Filip a luat 250 gr in 20 zile, iar luna asta, in ultimele 2 saptamani a luat aproape 200 gr. Voua nu vi se pare putin? Nu reusim sa depasim 6 kg....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

M-am grabit si am uitat ce era mai important: multumesc tuturor ptr incurajari si urarile de sanatate! va imbratisez cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello,

Am ajuns si noi din parc, hranit copilu', bagat o masina la spalat. Astept sa vina tati sa stea cu piciul sa le si intind pe balcon.

Frumoasa intalnire am avut azi. Micola si Bebelusi la cat imi place mie sa conduc va rog sa nu ziceti de 2 ori ca pun copilu' in masina si vin sa va iau. Da' numai ganditi-va la bietul Razvanica.

Am vazut poze cu Calin, Rein sa-ti traisca flacaul.

Anuc ma bucur mult sa aud ca Ioana e bine si ca ai reusit sa termini cu cumparaturile. Bravo tie!! La intrebarea ta nu pot sa-ti raspund decat ca si Razvanica a luat intr-o sapt numai 150gr.

Dark sper sa fie bine la vaccin, curaj lui Mister Mister si pupici multi.

Fetele de la intalneala, mi-a facut o mare placere sa va cunosc pe unele din voi si sa va revad pe celelalte. Sper sa facem asta mai des. Eu pe 4 iunie ma intorc la munca asa ca pana atunci sunt disponibila oricand. Multi pupici si astept pozicile cand aveti timp sa le puneti.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Salutare salutare!

In primul rand, multumim de aprecieri. Stiti voi cum se umfla in pene o mamica atunci cand ii este laudat puiul

Dark, bafta multa la vaccin. Chiar m-am gandit intr-o dimineata ca oare atunci cand vii acasa ce-o sa faci cu matzele, iar acuma cand chiar ai zis-o parca am avut un deja-vu

micola, facem schimb de retete pt bb2? Eu iti zic pontul de facut fete iar tu in schimb mi-l dai ala de facut baietei

M-as baga si eu la lista de bb2, dar eu as prefera sa nasc intr-o perioada calda. Frigul si vremea din februarie au contribuit si ele din plin la depresia postnatala, asa ca io as prefera sa nasc cam pe vremea asta .. cam peste 2-3 ani

Fetele cu intalneala, abia asteptam sa ne povestiti si sa ne dati poze

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Pup gasca!

Sunt in pauza de drumuri.

Vesti bune de la Ioana. Nu i-au dat drumul azi ptr ca i-au mai facut niste teste ptr alergie. Tuseste destul de urat (dar mai rar), aproape de tusea astmatiforma (asta pe fondul racelii puternice pe care a avut-o) si din cauza asta a stat si azi la spital. Maine gata, vine acasa cu antibiotic pe gurita, ii scoate si branula. Au copiii astia o putere de recuperare fantastica. Azi s-a simtit mai bine (n-a mai facut deloc febra) si aproape ca n-a stat deloc in salon, nu mai are rabdare sa plece de acolo.
Mai tarziu, ma duc la ea din nou.

Am avut cateva ore libere si am finalizat cumparaturile. Sambata mai am ceva treburi pe ultima suta si gata, asteptam botezul.

Hai sa va intreb, desi iar o sa ziceti ca-mi fac griji degeaba. Luna trecuta Filip a luat 250 gr in 20 zile, iar luna asta, in ultimele 2 saptamani a luat aproape 200 gr. Voua nu vi se pare putin? Nu reusim sa depasim 6 kg....

pt Ioana sa fie bine.
Si Alexutu, in primele 6 saptamani luase 300 de grame, ca disperam eu forumul pe aici cu intrebari...apoi a inceput sa ia mai bine si acum iar 200g in 2 saptamani, dar Dr nr. 2 zice ca e ok. Ideea e sa ia, sa nu scada. Asa ca nu te mai stresa si de asta acum...

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

jasmi o Alexuta asa ca Iulia...as vrea eu..

Bine, pe mine daca ma intrebi, ma intorc la serviciu inainte de 2 ani..ca mi-e drag rau si serviciul...o sa fie o decizie grea cand voi fi intrebata daca binevoiesc sa ma intorc..deocamdata stiu sigur ca nu au ce face cu mine dar cand va fi nevoie...In acelasi timp vreau si BB2, preferabil fetita, dar nici baiat nu ar fi o problema...

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lista :Bebelusi, Flowerbee, Cami, Alina2700(e voie 2 ani intre operatii), Dark (in asteptare)

Cami abia astept, cu mare drag va cazam la noi, o sa il anunt si pe Mircea.

Anuc ma bucur mult ca sunteti mai bine

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput