Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Si ma enerveaza si Cipri ca nu vrea sa-i punem inca cercei, ca lui ii place asa mult fara cercei si s-o las pana la un an. Pana la urma am ajuns la un compromis si o sa-i pun doar dupa ce ne intoarcem din Ro, daca mai ajungem...

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

iulia, exact aceeasi discutie a fost si la noi si uite asa am ajuns sa-i punem cercei flaviei la 3 ani si jumatate.dar nu iti pot spune ce urlete a scos fiicamea cand i-am facut gauri(la medic, cu ac si ata chirurgicala), dupa care alte urlate la bagatul cerceilor pentru ca tija lor era mai groasa si gaurile mai mici.plus ca i-am luat cerceii cei mai mici din comert, desi mai aveam acasa inca 2 perechi, dar care sigur nu ar fi intrat in gaurici asa mici.
faza tare:tati a fost cu ea la medic ptr gauri si a venit cu parul zburlit a zis ca daca mai vreu gauri sa ma duc cu cu flavia , ca lui nu-i mai trebuie, desi el a fost cel care s-a impotrivit categoric sa-i facem din spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

LA MULTI ANI OCHILA SI RAZVAN!!!!!!!!!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu chiar m-am grabit sa-i fac Dariei gauri de teama ca daca e mai marisoara nu o sa stea, i-am facut dupa vaccinul de la 4 luni si a fost foarte bine.Cu cat e mai mica cu atat mai usor, uita repede de durere.
Roxy sa va traiasca mica crestina si sa va bucurati de ea .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Salutare fetelor!!!

La multi ani!!!! Andrei si Razvan sa fiti sanatosi, voinic, voiosi si sa-i bucurati pe parintii vostri!!!

Ce sa zic despre impartasanie...eu imi impartasesc copiii, cel putin o data pe luna, ca asa simt eu ca e bine. La biserica la care merg, preotul schimba lingurita si paharul, adica nu sunt aceleasi si pt adulti si pt copii. Ce-i drept cu lingurita respectiva (care e fff mica) iau impartasanie toti copiii, dar preotul o sterge pt fiecare copil Nu trebuie sa ne luam de nimeni, fiecare face cum crede si cum simte, nu e obligatoriu ca toata omenirea sa faca la fel.

Vreme frumoasa celor care ies la munte, padure, parc ca la Iasi s-a cam inchis cerul Speram sa nu ploua.

Bee la multi ani sotului tau!!!

Roxana felicitari pt mica crestina Eva a fost divina la botez

Alina1976 fetele tale sunt ca doua printese Sa creasca mari si sa fie sanatoase.

Nu va zic fetelor sa sunt rupta de oboseala, ca tati a fost la Bucuresti de ieri si pana azi, mama e la ea acasa, iar eu am fost singura cu fetele mele. Noroc ca am prieteni buni si m-au ajutat cu iesit afara dupaamiaza, ca pt intalnirea cu Aalina m-am descurcat singurica

VA pupacesc si va urez un weekend placut!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Fetelor, multumesc de complimente, Carla e tot mai dulce pe zi ce trece.

IrinaC, o sa incerc sa bag lichide la greu, ca intr-adevar am lasat-o cam moale. Sa va sarbatoriti puiul in tihna!

Cris30, am cumparat biletele acum o luna, vom vedea ce-om face daca nu iese faza cu pasaportul, eu tot mai sper...si da, e fata lui tat-su

Roxana, multa sanatate lui Patrick! De la Gymboree e rochita, dupa cum spuneai...

Mara, of, sper sa nu ajungem la asa ceva, poate ma incord si ii fac totusi gauri pana mergem in Romania.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Iulia ce mumoasa e Carluta
asta mi-a placut cel mai mult:http://picasaweb.google.com/iulidemeter/CarlaMai2009#5335723016279672754

aaa,aveti swing cradle ca si noi,pana la ce greutate e ok sa il folosim,nu de alta da d-ra mea e cam grasuna

Anuta mea e singura blondina???
incerc si eu lichide o garamda,ceaiuri,sucuri si apa,poate imi revine lactatia. a supt azi-noapte si azi dimineata,sa vedem mai incolo ce va face. ooof...imi e si groaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Iulia, Carla e o splendoare si ce repede a crescut Si daaaa, seamana cu tati

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

deci nu vrea san dar bibe vrea,mooor de ciuda.ce sa ii fac??? eu vreau sa alaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa, mulge-te si dai laptele tau cu biberonul.

Mai ca sa clarific un pic subiectul legat de impartasit copii.
Nu sunt impotriva impartasaniei (desi sincer nu stiu ce pacate are un sufletel de copil de ispasit astfel incat sa fie nevoie de impartasit saptamanal), dar sunt impotriva folosirii linguritei la comun si a vinului. Si nu ma contrazic deloc cand afirm asta.
Asa cum vinul e transformat in Trupul lui Christos, asa cred ca orice alt lichid folosit pt impartasirea copiilor, ar putea avea acelasi rol sfant.

Iar problema linguritei in alte parti a fost rezolvata simplu si igienic, prin folosirea linguritelor sau a paharelor de plastic de unica folosinta.

In felul asta se evita transmiterea bolilor si de asemenea se satisfact considerentele igienice pe care le-ar putea ridica anumiti credinciosi printre care ma numar si eu.

De altfel asa cum spuneam si la celalalt subiect pe care vi l-am dat spre citire, fiind in Romania si avand aceeasi problema (igiena vs credinta), m-am dus la biserica cu lingurita de plastic. Preotul m-a refuzat scandalizat, spunandu-mi ca nu exista asa ceva, lingurita e sfanta si nu ma pot imbolnavi.
Buuuun, data urmatoare s-a intamplat ca aveam un herpes infiorator la gura (care se ia f f usor prin contactul direct cu lichidul din basicile acelea). M-am dus din nou cu lingurita de plastic si acelasi preot a luat si folosit lingurita de plastic f probleme.
Standard dublu. Ce sa inteleg din asta? Ca preotul s-a temut ca se vor imbolnavi persoanele care urmau dupa mine? Unde era credinta ca nimic rau nu se intampla dc folosim aceeasi lingurita?

Concluzia mea:
Credinta nu sta intr-o lingurita folosita la comun.

Un copil botezat si care e impartasit in fiecare saptamana nu e cu nimic mai pur sau mai bun decat unul nebotezat si neimpartasit. O credinta nu e cu nimic mai presus ca alta credinta. Obiceiurile dintr-o religie nu sunt cu nimic mai presus ca obiceiurile sau dogmele altei religii.

Lumea asta mare e diversa. Tocmai in asta e frumusetea, in diversitate. Ceea ce noua ni se pare o batjocura, altora li s-a parut funny. Sunt oamenii aia mai prejos decat noi? Sunt mai saraci sufleteste? Eu zic ca nu.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

;pai ma mulg,dar nu imi convine
miere,aici copiii merg prima data la impartasit,Ana merge prima ca e cea mai mica

Mergi la inceput