Mamici si burtici din BAIA MARE (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Si eu sunt cu gatul in pioneze ... iau deja antibiotic de ieri, Ceclodyne . Sper sa nu ia si piti.

Flavia, Clau, multa sanatate

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna dimineata...

offf, offf, doar probleme pe aici, mai mici sau mai mari...multa sanatate la toata lumea...

noi suntem bine acum, mergem la un control sa fim siguri ca e totul ok...

sa aveti o zi frumoasa..

Mergi la inceput

cred ca piti are conjuctivita, are o secretie galbui la ochi cand plange iar azi dimineata ochiul era plin de o chestie galbena uscata. Merg cu ea la medic

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Doamne, ce se intampla? Sanatate tuturor piticilor si mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

cred ca piti are conjuctivita, are o secretie galbui la ochi cand plange iar azi dimineata ochiul era plin de o chestie galbena uscata. Merg cu ea la medic

Conjunctivita e o iritare a conjunctivei datorita unor "animalute" virusi sau bacterii, o persoana care are conjunctivita are ochiul rosu. Secretia galbena fara ochi rosu vine ori de la canal lacrimar infundat, ori, daca puiului ii curge nasucul de la faptul ca o parte din mizeria aia nu are loc in nasuc si apasa canalele lacrimare care dau pe dinafara. Lorelei a avut chestie de genul asta de doua ori, una dintre ture a fost acu trei saptamani si i-a trecut cu picaturi in nas. De fiecare data ii curgea si nasucul. Lorelei a facut si conjunctivita cand am facut si eu prin februarie si ne-am tot pasat-o vreo trei saptamani si atunci nu avea doar secretie ci si ochisorii umflati si rosii...ca si mine dealtfel. Eu am primit picaturi in ochi ea tot in nas .

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza de la noi!!! a dat cineva ? daca nu dau eu una, poftiti si serviti!!!

auleoooo ce de probleme pe aici!!!statzi ca vin si io din spate dar nu e asa grav asa ca nu ma plang!!dar intai vreau sa urez multa sanatate tuturor si toate greutatile ce se abat peste noi sa fie sterse cat mai curand de preferabil amu

sa va zicem si de noi cate una alta!!!eu am fost la ctrl la Ronam zilele trecute si am aflat ca am un chist la ovarul stang! stiu ca multa lume zice "eeehhh ala trece" dar mno....grijile raman!plus o mica colpita micotica cica de dupa sarcina, mno....si tratamente si apoi sambata am mers la ctrl pentru ochi la Cj ca stiti voi treaba cu punctul negru si condusul seara!pe draci vad fff bine!!!chiar si medicul s-a mirat ca de la o dioptrie de +5.2 am ajuns la una de 0.5 si mi-a dat ochelari pentru calculator si condus dar doar pana la sfarsitul anului cand merg inapoi, plus ceva picaturi ptr lubrifierea ochiului si ceva antioxidant pentru mentinerea vederii!!dupa vestea asta am mers la mall la shopingarit dar binenteles am shopingarit doar pentru piti ....i-am luat o jucarie mistoooo www.toyz.ro/jucarii-interactive-bebelusi/vtech/minge-interactiva-crawl-amp-learn/" target="_blank">asta e foarte distractiva!apoi dumineca am mers la gratar cu tot familionul!o sa pun si neste pozici noi ca n-am pus cam de mutisor....mna...lenea

mno apoi Amelia e figuranta si ea amu de o vreme nu mai vrea sa bea cerealele asa ca i-am scos o masa si avem acu doar 4 dimi laptic cu o doza de cereala pe la 13 fructele (si aici doar 250 g) si de la 17.30 legumele tot 250g si seara inainte de somnic doar laptic tot cu o doza de cereale!sa speram ca nu moare de foame

mno cam atatica ca m-am intins bugat!!!pupici la toatqa lumea fara exceptie!!!si sper sa ne vedem curand!de iesit nu cred ca iesim azi doar seara putin prin parculm mare, cred ca o sa dau o fuga!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

anca81 multa sanatate si tie si Carlei!

Malinka bine ca sunteti bine acum! Mi se pare ca si Sofiei i-au iesit cateva bubite pe piept, spate si cateva chiar si pe fata :( Horia a zis ca sunt de la caldura...Nu are febra, mananca si doarme normal.

melly ce dor mi-e de mall-ul din Cluj!!!!! Lasa ca daca nu merg eu la mall vine el in Baia Mare ;)) (am inteles ca pe la sfarsitul anului o sa fie gata cel de langa fosta fabrica de lapte)

Eu o sa ies mai rar in perioada asta pt ca...mi-am aruncat caruciorul :D M-am enervat intr-o zi pe el(probleme tehnice la spatar si la centuri) si plus ca nu a mers nici liftul...Am zis ca decat sa-l urc pana la 7 mai bine il las jos la cineva ;)) De saptamana viitoare o sa avem altul nou nout Oricum iesim afara cu ea seara in ham. Ar trebui sa ies eu si dimineatza dar...nu tare am chef

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Am fost la medic, diagnostic - conjuctivita.

Esme, acum are saracuta si ochii congestionati, e vorba de conjuctivita bacteriana. Picaturi Nettacin si curatat cu ser fiziologic. E foarte posibil sa o fi luat din cauza vantului care sufla pe la noi de vreo 2 saptamani. Farmacista mi-a spus ca e ceva soi de epidemie la noi, din 3 retete pentru copii una e pentru asa ceva. Acum sper sa-i treaca si sa nu ia tot familionul.

Fetele, plimbare placuta, noi stam in casa, nu vrem sa imbolnavim si alti bebici.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Mihor, cred ca anul acesta tot la Cluj mergem la Mall, eu am auzit ca se sisteaza lucrarile la Gold Plaza din cauza ca s-au retras destul de multi contractanti si sunt in discutii daca mai fac un etaj sau nu . Sper sa fie doar zvonuri.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Am fost la medic, diagnostic - conjuctivita.

Esme, acum are saracuta si ochii congestionati, e vorba de conjuctivita bacteriana. Picaturi Nettacin si curatat cu ser fiziologic. E foarte posibil sa o fi luat din cauza vantului care sufla pe la noi de vreo 2 saptamani. Farmacista mi-a spus ca e ceva soi de epidemie la noi, din 3 retete pentru copii una e pentru asa ceva. Acum sper sa-i treaca si sa nu ia tot familionul.

Fetele, plimbare placuta, noi stam in casa, nu vrem sa imbolnavim si alti bebici.

Imi pare rau, ai grija sa nu o faci si tu ca se paseaza prea usor! Sanatate maxima!!!

Dealtfel sanatate tuturor copiilor si parintilor bolnavi.

Apropo de gat, cred ca e epidemie mondiala mai ceva ca celebra gripa. Am o prietena in State care acu doua saptamani se plangea de gat si puf antibiotic, saptamana trecuta io si ta-su de Lorelei bagam la greu antibiotic, asa ca sambata l-am spalat pe seara cu sampanie...dar deh daca o fo musai 5 zile apoi atatea o fo...Si acu va aud pe voi ca va plangeti...

Mai azi noapte la noi a fost o furtuna cum nu am vazut in viata mea niciodata...Cum ii spune...furtuna electrica.. Nu a plouat prea tare si nici vantul nu a suflat nu stiu cat insa mai bine de un ceas a fulgerat si tunat intr-una de se zgaltaia patul sub noi. Si fulgerele pareau focuri de artificii in fata geamului. Io eram ghemuita sub cearceaf (ca era si super cald asa ca adio paturi, plapume si alte cele) nu imi puneam dopuri in urechi ca sa aud daca cumva se trezeste fata...Al meu si fie-sa dormeau dusi, bai frate parca nimic nu se intampla. Aia mica era intinsa cu manutele sus, al meu intins si el sforaia de rupea randurile io numara fulgerele...De dimineata aud la radio ca la noi nici macar nu a fost "epicentrul" care a fost mai inspre orasul in care lucrez, deci la 20 de km de casa...cica azi noapte au fost un numar impresionant de incedii din cauza fulgerelor plus electrocutari...

Buey da' am supravietuit...imi aminteam de ce imi spunea o matusa de-a lu' al meu de la Ploiesti cand eram insarcinata si nu aveam nici pe dracu'... "Ei cum sa ai, esti morosanca cu sanje de unguroaica, soi puternic"

va pup pe toate...vorba lui melly nu facem exceptii!

Esme

Mergi la inceput