Mamici si burtici din BAIA MARE (27)
Raspunsuri - Pagina 6
melly23 spune:
si binenteles ca de tuioshe ce is am uitat sa urez tuturor bebicilor ce au mai adaugat o lunita la buchetul lor si
la muuuuuuuulti anisori lui lorelei , pui de aldaesme
si 

anca81 sanatate maxima va dorim!!!
sa treaca repede si cu bine totul 
meyyy aldaesme da ce furtuni avetzi voi!ma speriu numa dupa ce citesc dapoi daca eram in locul tau ...brrrr....si la noi a fost ceva de genu, sambata seara, da' nu cred ca a avut asa intensitate ca la voi....
si am incarcat si neste pozici noi aiciuca ENJOY
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Buna dimineata.
Carla e putin mai bine, parca s-a mai redus din secretie, insa ochiul e inca rosu. Sper sa-i treaca cat mai repede, innebunesc cand o stiu bolnavioara 
tuturor, fara exceptie 
LE: ne-am intors de afara, n-a vrut nimeni sa vina cu noi
. Anyway, ochisorul nu mai are secretie, nu mai e rosu defel, Carla e din nou vesela si nemancacioasa, uraaaaaa, a trecut!!!
Am aruncat la gunoi mancarea de la pranz, n-a vrut nici macar o lingurita. I-am dat un Danonino de 100 g, l-a halit instant. Deci - fitze 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Malinka spune:
buna dimineatza...si o
ca sa va simtiti mai bine in dimineata asta deprimanta...si o
pentru cine doreste...
anca81...ma bucur ca e mai bine carla, ca e vesela si nemancacioasa????!!!! adica cand era bolnavioara era mancacioasa? ce i-ai dat pentru conjuctivita?
sa aveti o zi frumoasa, frumoasa..
anca81 spune:
'neata. Acum am facut eu conjuctivita si mai si tusesc pe deasupra asa ca ma simt groaznic. Carla e OK, maraita dar OK.
Malinka, mai da-mi o data link-urile, am inchis din greseala mesajele off-line de pe mess. Da, 2 zile a papat destul de bine, cat a avut ochisorul rosu, acum nu mananca absolut nimic. Nettacin picaturi i-am dat pentru conjuctivita si tot din astea iau si eu.
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
mihor spune:
Buna dimineatza!
Sincer eu m-am bucurat ca ploua azi
Mi-a placut aerul de ploaie pe care l-am simtit cand am deschis geamul.
Sofia ne-a dat azi trezirea la ora 6.15. a avut chef de joaca mititica. Ca si noutati pot sa va spun ca acum daca adoarme in brate sau la san, pot sa o mut in patutul ei fara sa planga. Tot e un progres pentru noi pt ca inainte plangea de cum o puneam in patut. Incet incet poate o sa adoarma mai des si singura.
Anca multa sanatate sa ai
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
anca81 spune:
Asa ne jucam noi mai nou 
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
dflavia spune:
neata
ce dulce e Carla
si cum zambeste ea....anca sanatate
mihor felicitari pentru progrese
noi tot cu muci, of nu se mai termina odata........
Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
Mihor
. Mai ai rabdare pana saptamana viitoare ![]()
Flavia, sanatate si Stefaniei 
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
mihor spune:
Ancace fain sva distrati voi doua!
Sincer nu prea mai am rabdare...Mi-am facut deja AMR :))
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
ana_mun spune:
salutare
of ce ma enerveaza ma dat din greseala reseteaza si mi s-a sters tot ce am scis, si ma sa incep din nou 

in sfarsit am ajuns si noi acasa din mini conceddiul nostru, a fost foarte frumos si scurt, dra ce sa faci tot ce este frumos trece repede,
alex este mai bine, cred ca de la gingi a facut febra ca acuma tot ce prinde baga in gurita, si ii place cand il fac cu calmgel pe gingii, cu mancarea ne-am mai revenit, nu manca cat ar trebui dar manaca,
am fost la vaccin luni si la bilant avem 8600g si 72 cm
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)