Mamici si burtici din BAIA MARE (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari

Slaba miscare prin orasul nostru

Ana, Clau, Flavia, multa sanatate piticilor

Malinka, e mai bine Marc azi?

Melly, Anca

Mihor, cartoful dulce e super OK si la bebici, chiar se recomanda sa fie printre primele legume introduse, nu sunt alergene si sunt usor acceptate. Ma bucur ca-ti place. S-a reparat liftul ?

AdrianaSM, ce mai face Estera? N-ai mai scris de mult.

Ariana, multi si tie, voi cum sunteti?

Iesim azi, dar nu stiu cand si pe unde

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Anca81 s-a reparat de atunci dar s-a mai stricat intr-o seara :)) Acum merge iar. As iesi si eu dar nu stiu pe la ce ora...Cred ca dupa ora 3 dar nu e prea sigur pt ca nu stiu cand vine sotulica sa mancam...

Oricum va simt eu si va gasesc;)) am gps

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

va salutam si noi
cam slaba activitate, se vede ca este vreme buna, si soare.
ieri la caransebes a plouat cu gheata destul de mare, toate florile de prin parcuri le-a distrus
piticu se simte mai bine acuma, dar asa transpira, si poate sa raceasca din nou, dar nu avem ce sa facem.

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

ana_mun ce fain de voi ca va tot plimbati. Aici e soare si f cald.

De aici imi iau caruciorul bebe shop. wordpress. com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

o sa salut eu, si in loc de buna dimineata si in loc de buna seara...prea pustiu e pe aici si ne facem de rusine, ajungem in coada forumului...baimarence, pe unde sunteti? toata ziua afara...hai na, nu cred, e prea cald...

sa va zicem de noi...de duminica dimineata suntem tot intr-o problema...a inceput cu febra, am descoperit ca facut afte in gurita, am mers la doctor, ne-a prescris antibiotic, eritromicina mai exact, a doua zi a facut alergie la eritromicina, iar la doctor, alt tratament, azi dimineata copilul plin, da plin, burtica, spate, picioruse, cap, tot plin de pete mici rosii...iar la doctor, trimitere la dermatologie...in spitalul ala infect si plin de tigani cu puradei pitici in brate...fir-ar a naibii viata...ce m-am enervat, la dermatologie, din patru doctori, 3 plecati la praga la mama naibii conferinta, a patra cu program de dupa masa...ne trimit la pediatrie, acolo la usa doua tiganci cu doi pitici de o luna, doua, in brate, asteptau la usa...am stat ceva vreme si nu vedeam in fata ochilor decat patul acela de consultatii din cabinet, pe care urma sa-l pun pe marc tocmai dupa se statusera binisor puradeii aia ...offf, poate-s eu mai sensibila da' zau ca nu ma lasa inima sa trec prin asta...asa ca, mergem la cabinet...dermatoloaga Voinescu...statea linistita la birou, ce-i pasa ei ca-n spital era coada la usa dermatologiei...intram la ea...plictisita rau...nu ma intreaba ce i-am dat piticului, ma apuc eu sa-i spun toate, de doua zile incoace, ce-a mancat, ce medicamente a luat, etc...si ea...se uita la burtica lui si zice ca nu stie ce poate sa fie...o fi o forma atipica de vreo boala a copilariei...o fi reactia la medicamente...o fi de la lapte, in combinatie cu medicamente...deci nimic clar...sa mergem acasa si daca nu face febra, n-are nimic copilul...si sa-l vedeti cum arata...max 3 minute a durat totul, puteam cronometra, cred ca-i campioana la consultatii rapide...si la sfarsit zice...va costa 50 de lei...pentru nimic...sa-i fie de bine, ca am plecat de-acolo la fel de nedumerita cum am venit...

si sa nu te enervezi pe lumea asta idioata in care traim, nu? marc saracul e iritat, nervos, nu doarme bine...dar, nu face febra, deci n-are nimic?????? si unde sa mai mergem cu el, doar la spital nu e alt doctor...a, am fost si la euromedica, acolo n-au dermatologie...

ok...hai ca mi-am zis oful, sper sa fie toate bine, sa-l vad maine mai plin de viata si mai gol de ...pete. :)

ia mai ziceti si voi, toate, ce mai faceti...acum n-am timp si nici rabdare sa va iau pe rand, asa ca, va invit sa mai deschideti forumul din cand in cand si sa ziceti cum mai e...totul.

a....vreau sa va zic ca am vazut-o pe sophiphi a ilincai (ilinca, sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa fie mereu, mereu sanatoasa)...e o scumpete...mica, mica de tot...parca n-am vazut niciodata un copil mic, asa ca ea, parca marc n-a fost niciodata asa...ce ochisori, ce obrajori dulci are, o papusa, ce mai...ma bucur ca v-am vazut, cred ca si fetele abia asteapta sa va cunoasca...

no bine, m-am cam lungit, va las, sa aveti o seara placuta, noapte buna si somn usor...si...SANATATE...las, flavia, nu conteaza ca sunt mofturosi copiii la mancare, sanatosi sa fie, sa nu trebuiasca de umblat cu ei la doctori...

fetelor, eu maine vreau sa merg in parcul mare, dar mai de dimineata, de pe la 10 o sa plec, vreau sa stau afara, dar alt loc cu umbra deasa nu stiu si soarele nu-i face tocmai bine lui marc acum...vine cineva?

pentru voi, toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

uitasem sa va zic ca azi a fost 21 mai, o zi mai "deosebita" pentru mine...se implinesc 7 ani de cand mi-am luat permisul, 6 ani de la cursul festiv al facultatii, 5 ani de la logodna cu marius, 3 ani de la ziua in care mi-am luat rochia de mireasa...si-acum...o sa fie ziua in care-am fost pentru prima oara in policlinica spitalului, la pediatrie...offf

Mergi la inceput

Buna dimineata

Malinka, imi pare sincer rau ca Marc e bolnavior, poate totusi e o reactie la medicamente + caldura si ii va trece la fel de repede precum a aparut. Si eu sunt dezgustata de medicii de pe la noi, ca sa nu mai vorbesc de spitale & co. La Voinescu am fost si eu pentru o iritatie pe fata si mi-a dat o mostra de crema si cica sa merg la Sensi Blu si sa o cumpar. Era o crema Ivatherm, deci nik special. Nici mie nu mi-a placut

Azi cred ca doar dupa masa iesim, am niste treburi de facut prin casa ca am ramas tare in urma, plus niste mancarica pentru Carla. Dupa 14-15 va sun.

Pitica mea e tare agitata, nu mananca, ziua nu doarme decat fffff putin - apropos, n-am mai vazut asa ceva, ieri a dormit in 3 reprize cate 20 de minute peste zi. Noaptea se trezeste de foame, lapte nu vrea sa bea ... . Si dimineata la 6 a fost in picioare. Sunt rupta de somn si de oboseala si nici afara nu mai prea rezist in ritmul asta, adica iesit dimineata, venit acasa sa-i dau sa manance si iar iesit. Pic de pe picioare . Trebuie sa lucram putin la un program de somn peste zi, idei, ceva? Ca de mancare nu va mai spun nik ...

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Ancaurn, ce mai faceti? Ati cam lipsit de la plimbari in ultimul timp

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Un site cu hainute dragutze, cam scumputze din pacate: www.iolo.ro

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Malinka vai prin cate ai trecut :( asa sunt si eu de dezamagita de sistemul asta medical :( La spital se platesc consultatiile? eu credeam ca sunt gratis prin casa de asigurari...oare si tigancile alea au platit la fel? :-? eu cand merg cu Sofia la un medic, ii duc o bucata de material de finet pe care o pun ca sa nu ma trezesc cu cine stiie ce surprize

Ce sa va spun ca si Sofia s-a trezit plangand de 2 ori azi noapte...Ne-am obisnuit sa adoarma la san si apoi o mut in patutul ei unde doarme pana la 1-2 cand se trezeste pt san. Aseara s-a trezit pe la ora 11 plangand de mamam focului...nici nu stiu cum am luat-o din patut sa o pun la noi in pat...si am tot adormit direct...Apoi s-a trezit iar plangand in noapte...Pana acum se foia numai si stiam ca trebuie sa-i dau sanul...of of

Mergi la inceput