Mamici si burtici din BAIA MARE (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

neatza! si noi vrem sa iesim azi, dar nu stiu la ce ora. poate ne intalnim daca ajung si eu pe la Mara, ca ieri a venit o prietena la noi si ne-am plimbat prin apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata si pentru toata lumea.

Flavia, imi pare tare rau ca si Stefi e bolnavioara. Si mi se pare ca faci foarte bine cu laptele, doar dimineata si seara, acum sper sa nu-mi sara toata lumea in cap . Oricum saracuta nu mananca acum din cauza gatului, si eu ma bucur pentru fiecare lingurita pe care o inghite Carla fara sa verse dupa.

Malinka, n-au fost chiar atatea raceli la Carla, prima a fost fara febra, doar nas infundat, apoi a avut 2 zile febra dar fara alte simptome majore si a urmat conjuctivita care a recidivat. E prima data cand e racita mai serios si cand ii dau antibiotic, se poate ca data trecuta cand a facut febra sa nu-i fi trecut. De fapt acum cand le enumer mi se pare destule probleme , sunt pui care pana la 10 luni n-au avut nimic, nici o raceala. Si ma invinovatesc ca e mai sensibila din cauza ca n-am alaptat-o suficient . Si mie mi-e dor de voi si tare as iesi la plimbare dar cred ca azi stam inca in casa.

Sambata mergem in Ungaria la cumparaturi, cine vrea sa vina? Piti ramane cu mama mea asa ca mergem sa ne dezlantuim

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare fetele!

Imi pare rau ca is bolnavei unii pitici. Le uram insanatosire grabnica si rabdare mamicilor!

Anca81, nu te invinovati ca raceste Carla mai des pentru ca nu ai de ce. Nici eu nu am avut lapte la Vlad decat f putin si totusi el nu a racit pana la 10 luni in schimb fetita nasei mele alaptata exclusiv la san a racit prima data la 7 luni. Asa ca eu nu cred in chestia cu laptele matern si psihoza creata. E bine sa alaptezi dar nu sa faci din asta o obsesie. Cine nu poate nu poate, asta e. sa nu mai fii suparata.

Melly, e tare dulce piticutza dar si tu arati trasnet. Felicitari pentru ambitia de a slabi.

Va pupam cu drag!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

anca81 tentanta oferta ta cu cumparaturile

radcarmen ei ia zi ce mai face Vlad? ca si el era un mofturos parca si acum vad din poze ce s-a mai implinit

melly tu sa nu mai zici nimic auzi ca ai o scumpete de fata si cuminte si papacioasa si de toate, chiar te invidiez pt asta

ancaurn mama .... am murit de invidie azi cand l-am vazut pe Dragos cum musca din banana , sa-i fie de bine

nikolleetta hai ma cand ne sincronizam si noi?

mihor am vazut-o pe papacioasa de Sofia cum merge diversificarea?

claudia sper ca v-ati simtit bine la tara

deci eu am dat in depresie fratilor, rau de tot

Mergi la inceput

Dflavia, stai linistita fata draga ca Vlad e la fel de "mancacios". La ce-i buna mancarea? Ti se pare ca s-a implinit ptr ca el e mai rotund la fata dar e betisor de slab. Nu ma stresez cu mancarea demult deja, mananca doar cat vrea, nu il fortez. Nu va fi niciodata mancacios, dar asta e. Sanatos sa fie in rest ce-mi pasa mie? Asa ca nu va mai amarati fetelor ca nu papa bine copilasii. Dati-le diversificat si cat vor ei, fara sa ii fortati. Daca au energie inseamna ca mananca destul.

Flavia, da ia zi de ce esti in depresie? Ce te-a suparat asa tare? Incearca sa te mobilizezi ca altfel Stefi va fi sparata de supararea ta si va fi dulce "armonie", numa buna de adancit depresia, cel putin la noi asa e. Daca sunt stresata si Vlad e mai agitat.

Inca odata sanatate la pici.

Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Vroiam sa va zic ca am reusit sa il dezobisnuiesc pe Vlad de scutec de vreo 3 sapt. Ziua se cere frumos la pisu si kk. La somnul de amiaz si noaptea inca mai are scutec ca nu are control.

In rest e un smecher, toata ziua se plimba cu matusa mea cu bici sau pe jos. Malinka poate l-a si vazut ca e in raza ei de actiune.

O zi faina dar fara canicula va doresc si un weekend minunat!

Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

o ?

da, ai dreptate...bine ar fi sa ma pot sincroniza si eu cu voi. ieri de ex. a dormit piticul trei ore, am iesit pe la 3-4. azi sper sa pot iesi dimineata, numai ca tre sa astept pe cineva la centrala, zicea ca vine la 9-10 si pe urma iesim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

flavia Diversificarea merge de la sine ;))
adica i-am facut eu combinatii de cartof dulce si telina si nu a fost prea incantata. Eu nu vreau sa o fortez dar totusi cred ca am trecut putin peste limita pe care mi-am impus-o si Sofia a refuzat orice ajungea in directia gurii :D si am facut pauza 1-2 zile

I-am luat un borcanel de la Hipp cu fructe si e atat de incantata mai ales ca o las sa se si murdareasca ;)) Arata ca si un porcusor la final dar mananca bine si e si fericita.

Am gasit o reteta de desert pe un blog si l-am facut pt noi dar m-am gandit ca as putea sa-i dau si Sofiei sa vad daca ii place si chiar i-a placut atat de mult incat deshchide gura sa-i mai dau :D

Am luat 3 banane coapte
1 avocado copt
1 para
Le-am spalat si curatat iar apoi le-am facut piure cu blenderul. Pt cei mai mari se poate pune cacao sau pudra de roscoave si miere.
Mie imi place f mult chestia asta si mananc aproape in fiecare dimineatza si in plus e foarte satioasa. Ma gandesc sa o imbunatatesc pentru mine si cu niste fulgi de cereale.

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Salutare, fetelor, ma mai cunoasteti?Nu prea am mai intrat pe aici de cand am intrat in Clubul scutecelor...
Ehe, voi sunteti deja la diversificare, altii deja la cerut olitza (felicitari pentru realizare, Carmen!). Noi suntem tot cuminti si de vreo saptamana dormim cate 6-7 chiar si 8 ore legate noaptea (ea, ca eu pierd vremea pe net pana pe la 12:))). De iesit am iesit in parculetz mai rar, mai mult prin jurul blocului. As iesi mai des dar cand ma gandesc ca tre sa urc si sa cobor caruciorul 3 etaje ma apuca bitzaiala (fac asa: cobor caruciorul, fug dupa Sophiphi; la intoarcere urc fata, cobor dupa carucior- va dati seama cate scari urcate si coborate, hehe, macar mai scade slana- sper!!)
Ancaurn pe unde mai e? Cred ca a venit vremea sa luam paturica de joaca smekera. Ca la carusel se uita deja de vreo 2-3 saptamani, asa atenta se uita dupa poneii aia de zici ca-l analizeaza pe fiecare in parte.
Sapt. viitoare urmeaza sa facem vaccinul de 2 luni; voi de care ati facut, cel de la medicul de familie, gratuit, sau ati cumparat din farmacii? La ce ar trebui sa ma astept?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

fetelor ma intristez cand citesc cate probleme au picii vostri.
eu am aflat vineri ca vom avea un baietel si totul decurge normal.acum avem 24 saptamani.
va pup si sa ne tineti pumnii!

Mergi la inceput