Mamici si burtici din BAIA MARE (27)
Raspunsuri - Pagina 15
dflavia spune:
salutari
of Carla multa sa sanatate sper sa nu fie grav
si noi am fost ieri la dr. ca de 4 zile nu mananca nimic numai lapte
si azi dim am fost sa-i fac analize scaun, urina si exudat faringian, s-ar putea sa fie si de la dinti dar eu is la pamant
intrebare: se poate face depresie postnatala si dupa un an de la nastere? 

atunci eu am sigur!
va pup si sanatate multa si pofta de mancare 
mihor spune:
Ce de vesti rele pe aici. :( Din pacate nici Sofia nu e mai bine. Adica nu se simte rau dar are un soi de dermatita care a aparut nu stim de la ce. Maine cred ca mergem la un dermatolog sa vedem care e problema.
Inr est nu prea vrea sa manance dar azi i-am luat un borcanel de la hipp cu fructe si a mancat cel mai mult de pana acum :D Are si ea preferinte.
Nicoleta nu ti-am mai zis cunde sa ne intalnim pt ca am mers pana la urma la med de fam si apoi am avut de rezolvat ceva. Inca nu stiu care imi sunt planurile legate de ziua de maine.
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
nikolleetta spune:
buna dimi! tot eu "sar"
cu o
!oare suntem cei mai "harnici" cu trezirea dimineatza? pe la 6-7 noi suntem sus.
mihornici eu nu am iesit ca m-am speriat de nori si am crezut ca vine ploaia. am iesit numai pe la 3 cu tot cu sot, in parcul mare.
sa treaca toate problemele
anca81 spune:
Buna dimineata.
Nu suntem mai bine, din pacate, febra revine la 3-4 ore dupa supozitor, insa nu depaseste 38. Nu tuseste foarte des, dar tuseste si e tare maraita. Macar nu a mai varsat fructele dimineata dar greata isi face si trebuie sa-i distrag mereu atentia. Offf, tare greu e sa-ti fie puiul bolnav 
Flavia, Mihor, sanatate piticilor.
Flavia, da, cred ca se poate face depresie si la 1 an dupa, si eu am sigur dupa 10 luni ![]()
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
dflavia spune:
Of Carla saracuta
dar dr ce a zis?
noi de aseara suntem pe ospen rosu in gat iar 

azi n-a mancat iar decat 10 lg de mar cu banana si cereale, nu stiu cu ce traieste, dr mi-a zis ca e posibil sa nu pape pentru ca asteapta laptele asa ca ii dau lapte doar dimineata si seara, ziua incerc mancare si daca nu trecem asa pana la masa urmatoare, ce ma ingrijoreaza este ca nu plange de foame, e clar ca foame ii e dar nu vrea si pace sa inghita nimic, of of.
va pup fete dragi
melly23 spune:
va salut pe toate si sper ca o sa ne vedem curand!!!maine am plan de iesit pe afara!cine vine???
sanatate maxima bebeilor bolnaviori si o
mamelor pentru curaj si rabdare!!!
Amelia primul anisor 

Amelia 

Malinka spune:
mai fetelor, se pare ca in ultima vreme tare multe probleme au piticii...nu scapa bine unul de ceva, ca incepe altul...noi, slava domnului, suntem bine...uneori mai morocanosi, alteori prea agitati, dar sanatosi, asta e important...avem un dintisor, primul, asta e singura noastra veste...:)
anca81...tare rau imi pare ca e bolnavioara carla...cred ca ar trebui sa faci niste investigatii mai amanuntite, nu mi se pare ok sa se imbolnaveasca (chiar si forma usoara) asa des...adica..ori e mai sensibila si o prinde repede...ori e un virus care n-a fost ucis de tot...
noi va trimitem 
sa va faceti bine repede, sa iesiti la plimbare, ca ne e dor de voi...
flavia...la tine e mister total...sau fite? ce-a mancat stefi azi? cand ii dai lapte, daca ii e foarte, foarte foame, bea mai mult decat normal? ce bine ar fi sa existe o solutie miraculoasa la problemele tale...sau, sa te trezesti intr-o dimineata ca stefi are pofta de mancare, si nu-i trece...![]()
mihor...cum mai stai cu cartile? mai hai cu noi la plimbare, chiar ziceam cu fetele ca ne e dor de tine si sofia...:)
nikolletta...noi iesim cam zilnic, doar ca nu prea avem timp de net...iesim pe la 11, si ne ducem ori la dacia, ori in parcul mare, depinde...deci, te asteptam si pe tine, in general ne intalnim in zona mara...
claudia...cum e bogdi in vacanta? dar tu, cum te descurci cu doi? las ca imediat mergeti in concediu si te relaxezi, ce misto de voi..:)
ana...sa va simtiti bine la tara...
melly...noi iesim maine, si ancaurn, si flavia, sigur ies si ele, doar ca nu stim exact la cat...cam pe la 11, pe la sensiblu, 11 jumate, nu stim inca sigur...
a...fetelor, eu m-am intalnit cu ilinca si sophiphi...e o dulceata de fetita, mica si finuta, parca nu imi vine sa cred ca poate fi un copil asa mic...vorbesc de parca marc s-ar fi nascut cu 10 kg...![]()
adriana, ce mai faci, draga? estera cum mai e?
no bine, somnic usor sa aveti, eu am ora de utilizare calculator, pana pe la 12, 1...:) pa pa
dflavia spune:
Malinka
multumim de griji
iaca azi a fost parca mai bine, i-am facut supa de pui cu taitei, a mancat de 2 ori, la 4 si la 6 asa vreo 10-15 lingurite, da tot e mai bine ca zilele trecute, si pe la 7 o jumate de iaurt...a si azi a baut si 100 ml de apa ceea ce e mult la ea.
laptele i-l dau acuma numai dimineata si seara ca vreau s-o invat numai cu mancarica ziua (asa sper sa nu mai faca mofturi), si stoarce 250 ml dintr-o data, nu va zic cum face cand vede sticla 
ne vedem maine 
mihor spune:
Malinka acum m-am pus sa citesc Sherlok Holmes :)) pot sa spun numai ca intamplarile mi se par ca seamana cu stirile de la ora 5 iar stilul in care e scris nu ma da pe spate. E o carte buna pt mine care citesc in reprize cateva pagini dar nu cred ca mi-as dori sa o recitesc.
Cred ca o sa ies si eu azi numai sa imi spuneti cat de cat mai exact unde si cand.
P.S.-oricum am radar la voi
si ieri v-am vazut![]()
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
melly23 spune:
neatza si o
ca n-am dat demult!!!
de iesit nu cred ca pot iesi asa repede caci amelia tre sa manancepe la 12-12.30 fructele si apoi doar pe la 5-5.30 legumele deci cam as avea cum sa ies dar doar pe la 13!!!socrella vine deseara si sta la noi ca pan' acu o stat la tara (no putut ramane acolo
) deci azi cam e ultima mea zi free
ca apoi ma invadeaza treburile !!!Amelia e bine la fel de cuminte, papacioasa si am trecut-o pe lapte de magazin
milli 3.5% grasime!!!si ii place dar am intarcat-o treptat cu 3 doze de praf pus 120 ml apa apo restu pana la 250ml laptic!!!nu-i nici un stres!!!mno...va pupic si sper sa ne vedem pe afara mai tarziu!!!
P.S. vedeti la poze ce de frumuseti de hainute o primit pitica mea
(batar atat
ca in rest nu isi face datoria de buni)
Amelia primul anisor 

Amelia