Mamici si burtici din BAIA MARE (27)
Raspunsuri - Pagina 10
carmenbudea spune:
Salutare.
La multe lunute Alexandru sa cresti mare si cuminte.
Ce mai fac baimarencele s.au mutat?
Carla multa sanatate si un pupic sa se vindece ochisori.
Carmen si Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea
carmenbudea spune:
Noi suntem asa si asa. Peste zi totul o ok papa mult mai bine(decand a iesit dintele nr 3) doarme in jur de 3 ore. Dar noaptea e un cosmar maraie tot timpul si la o jumate de ora. Nu stiu ce sa ii mai fac sa se odihneasca cat de cat.
Va pupam pe toti.
Carmen si Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea
clauco spune:
Neata!
si o
pt toata lumea.
ALEX la multe lunite! 

Fetele, ne mai intalnim si noi? Ce ziceti?
Sa-mi spuneti daca iesiti si pe unde.
anca81 spune:

Alex

Carmen
lui Ianis.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Malinka spune:
cu intarziere, La multe lunite, Alex, sa cresti mare, mare...:)
mda, slaba, slaba activitate aici, recunosc, si eu sunt vinovata dar...ca-i timp frumos sau nu, parca tot nu stam tocmai prin casa...nici nu stiu cum trece timpul asa de repede...prea repede...
noi va salutam cu drag, va spunem ca ne e dor de voi, de cei pe care nu v-am vazut de mult (carla, amelia, alex, sofia)...va pupacim si va dorim un sfarsit de saptamana cat mai frumos alaturi de cei dragi...asta va dorim, de fapt, tuturor, piticilor, mamicilor, taticilor...
dragos, sa ai o petrecere superba duminica, sa primesti multe cadouri (fentezi tu un pic, si petreci un pic mai repede decat trebuie dar e ok si asa, sarbatoresti de 2 ori) si mami si tati sa fie fericiti ca au doi copii minunati...
a...si ca o toanta ce sunt, iar era sa fac confuzie, iarta-ma miha...:) pentru sofia, de la marc, un buchet mareeeee de 

, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa...La multe lunite...
mihor spune:
Alex La multe lunite.
De azi avem carucior nou
sunt foarte incantata de el si e atat de usor!!! Asa ca oficial putem iesi la plimbare. De abia astept sa ne intalnim.
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
Malinka spune:
offf..miha, si nu zici nimic...chiar ca sunt o toanta...

deci, calculatorul meu e dus rau, zice ca e 6 iunie in loc de 5...fir-ar, iar am facut-o lata, de data asta n-am uitat cand e ziua ei, ci am crezut ca azi deja e, sau a fost, 6 iunie, dar na, lasa, sa zicem ca am fost eu prima care-i ureaza sofiutei tot ce se poate, de bine...
felicitari si pentru carucior, sunt tare curioasa sa-l vad...
mihor spune:
Malinka am crezut ca ai vrut sa fi prima
. De luni o sa fiu prezenta la plimbare asa ca o sa ne vedeti. Eu sunt multumita de el. Am facut bine ca am luat umbreluta pentru ca copertina lui nu e atat de mare incat sa o acopere daca e soare.
Azi are Sofia o jumatate de an de cand e in viata noastra si noi in viata ei. Pot sa spun ca au fost cele mai "antrenante" luni din viata mea dar si cele mai frumoase.
De azi ar trebui sa incep diversificarea dar nu stiu ce sa fac. Saracuta s-a trezit pe la 3 cu nasucul infundat. Nu a plans numai s-a foit si ne-a tot ras. Am aspirat-o cu batista bebelusului. Nu cred ca e o raceala grava dar...era mai bine fara ea. Merg sa iau un Nurofen ca i-as fi dat daca as fi avut prin casa.
P.S.-cu ocazia asta ne-am amintit cum era cand era mica si trebuia sa o tot leganam sa nu mai planga si sa facem ture prin casa cu diferiti pasi
Dooooamne ce vremuri(bine ca au trecut)![]()
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
melly23 spune:
buna dimineatza tuturor baimarencelor dar si la satmareanca noastra care da cu absentza cam de mult, si poftitzi la o
cum o doritzi voi!!!
apoi 

Sophia si Alex 

sa crestetzi mari voiosi si papaciosi!!!
am avut o noapte de
...nu stiu ce e cu piti asta dar se trezeste in fundic plangand!!!si cu greu adoarme la loc!!!am luat-o in brate si abia atunci a adormit!!!ooooofffff saracutza, o fi dintii ca altceva n-are ce!!!sa treaca odata perioada asta!!!
noi o sarbatorim pe piti maine la tzara cu toata lumea, nasi, bunici, maztusi...speram sa tina vremea cu noi ca deja ma calca pe nervi ploaile astea!!!
in rest toate bune si frumoase....ma rog, mai sunt si neplaceri dar mno, rabdam ![]()
va dorim tuturor o dumineca superba si lui [b]Dragos[b], ca am vazut ca si el se sarbatoreste maine, distractie placuta si sa primesti muuuuulte cadouri!!!
pupici multi tuturor 

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
Malinka spune:
buna dimineatza, mamici si pitici...sa aveti o saptamana minunata, vremea se anunta caniculara dar sper sa-i facem fata cu bine si sa nu trebuiasca sa stam prea mult in casa din cauza ei...:)
pupici si numai bine...