Mamici si burtici din BAIA MARE (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

hei, fetelor..rusinicaaaa !!!!
ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!sa-mi fie rusine ca nu v-am salutat cred ca de vreo...luna..urez tuturor sarbatoritilor din ultima perioada sa fie sanatosi/sanatoase, cuminti si sa creasca mari,..

noi am avut o perioada foarte incarcata,..sesiunea mea care in sfarsit s-a incheiata, intalnirea mea de 10 ani de la terminarea liceului la care muncesc de vreo luna, dar sunt foarte mandra..a iesit perfect, mai bine nici nu se putea,..serbarea Arianei..tocmai am absolvit grupa mica,..nu-mi vine sa cred ce mare e si cum trece timpul..dar hai totusi sa nu va mai plictisesc cu povestile mele..vroiam numai sa va salut si sa va spun ca nu v-am uitat si ca ma gandesc la voipe toate si bebelusii

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Ariana felicitari pentru toate reusitele!

Buna dimineatza mamici! Se anunta cineva la o intalnire cu carucioarele dar acum mai dimineatza? Cred ca o sa fie iar o zi calduroasa si as iesi mai devreme. Daca nu, tot as iesi azi cu voi la orice ora

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata baimarence!
Incep cu o cafea sa ma dezmeticesc si urez un frumos si calduros fluturicii noastre Amelia, careia ii dorim tot binele din lume, si sa fie mereu la fel de fericita si fara griji ca acum.

AMELIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

La multi ani Amelia!!!!!!!!

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Si ca sa nu stric frumusete de mesaj pt Amelia, continui aici. Avem o perioada naspa, naspa de tot. A inceput cu raceala celor mici, daaaa, amandoi deodata, ca altfel eram prea odihnita. pe cand am crezut ca am scapat, am descoperit la Cezara o draguta si minunata hernie abdominala si fugi pe la medic, stai cu spaima-n san ca toata lumea zicea ca singurul tratament existent e cutitul, etc. Pana la urma, s-a ajuns (zic s-a ajuns pt ca au facut-o medicii si nu eu) la concluzia sa mai asteptam o perioada in care Cezara va trebui sa-si lucreze muschii abdominali la greu si vedem dupa aceea daca se mai recurge la operatie sau nu e cazul. Aseara, cand ziceam si eu ca dorm linistita ca am scapat de-o grija, cel putin pe moment, dragul si iubitul meu fiu s-a trezit de 3 ori (cred ca-i prima noapte din viata lui cu atatea treziri) din cauza maselelor. Mi-a luat de fiecare data de la o jumatate de ora in sus sa-l calmez, cu toate gelurile si cu tot panadolul pe care i l-am dat. Deseara daca se repeta figura, ii pun supozitor cu paracetamol, sau novocalmin, vad eu ce mai am in casa.
Cam asta facem noi in ultimul timp. Vad ca si voi sunteti ocupate la greu, ca-i tare-tare liniste pe aici.

Mergi la inceput

Acum vad ca in timp ce eu am lipsit, Frumoasa Lorelei a sarbatorit un anisor. Imi cer mii de scuze de la printesa si de la mamica ei si sper sa primiti si urarile noastre intarziate si sa ne iertati neuronii lipsa. Deci, tare sa se auda pana in indepartata si frumoasa Belgie:

LORELEI

Mergi la inceput

Felicitari Ariana pt prima absolvire din viata ta! Sa vina multe-multe de acum incolo!
Mihor felicitari si voua pt noua achizitie. Abia astept sa va vedem. Noi nu stiu pe la cat iesim. Dragos abia acum da semne ca se va trezi curand, deci in mod normal ar trebui sa se culce din nou pe la 11-12. Ma gandesc sa ies pe la 11 si ceva daca nu vrea sa doarma la 11. Daca se culca, ies cand se trezeste, probabil pe la 13. Ai inteles ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Dlaga Amelia,

Azi implinesti un anisol, eu am facut asta de ceva vleme, sunt male de acum. Da' nu asa male ca tine! Esti male si tale flumoasa si eu cled ca si vesela si felicita. Iti dolesc din tot sufletul sa fi in continuale felicita si vesela si sa ai o copilalie minunata. In decemblie vin in Baia Male si spel sa ne vedem si sa ne jucam pe undeva impleuna, ca data tlecuta elam cam adolmita.

La Multi Ani, dlaga mea plietena! Sa ii pupi dulce pe ai tai de ziua ta si sa fiti cu toti feliciti!

cu mult dlag,

Lolelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Anca scumpa multumim de urari le primim oricand si chiar daca nu ar fi stim si noi cat e de aglomerat peste tot...nici nu ne asteptam ca toti sa fie tot timpul pe faza! Imi pare rau ca treceti prin perioada de asta si tin pumnii sa treaca cat de repede!!!

o zi superba!

Esme

Mergi la inceput