Gravidutze si mamici de Cluj - 122

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ada frumos ca v-ati aventurat prin padure cu atv, noi numai pe langa padure ne-am plimbat cu atv
dupa ce am ajuns de la tara am fost la Somesul rece la cabana nasilor, era frumoas sa ne intalnim sa facem o plimbare impreuna

mie una imi e c-am frica cu el , mai ales acuma ca sunt insarcinata , oricum am avut o patanie in ziua cand am fost nasi.

Eram in intarziere si mai trebuia sa ma imbrac , am vrut sa ies din dormitor si am uitat ca e uda gresia si am tras o cazatura de mi-am rusp bratara, care tre sa o duc la bijutier ca e dezastru cum s-a putut indori, iar pe mana si picior si acuma is neagra asa m=am lovit, bine ca nu a fost mai rau puteam sa ma nenorocesc , nici nu vreu sa ma gandesc

seara cand am ajuns acasa nu-mi venea sa cred ca asa am cazut de tare

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 22+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Gabriela77 FTK este in grigorescu, pe Alexandru Vlahuta 31. Programul Signing e de 10 ore si dureaza 10 saptamani (1 ora pe saptamana). Costa 500 lei. Poate e putin cam scump, dar eu m-am gandit ca e o activitate care sa ne mai scoata din rutina papa, somn, plimbare, etc si sper sa o ajute pe Julia la vorbit/comunicat.Ea comunica doar aratandu-mi cu degetul ce vrea sau ce vede, tipa cand vede un animal; altfel e doar la stadiul de silabe. Cand ii spun sa zica mama spune "mama", dar cand ii spun sa zica tata, zice "aa"

Ramonella multa sanatate pt Bea.Doar acum am vazut mesajul Detalii mai sus pt Gabriela si ti-am mai scris si in PM

Alex29 of, saraca fetita. Si pe mine ma socheaza stirile de genul asta.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am vorbit cu Andree27 iar merge cu Eric la dr, of saracutul, asa mi de mila de el....tin pumnii sa se faca repede bine si sa fie la fel de vesel ca inainte si la mami multa rabdare

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA draga bine ca n a fost mai rau cu cazatura ,ai mare grija tu puiule
nu te mai necaji ,voinicelu e bine ,sa vezi ce repede trece timpul si l vei avea iarasi langa tine
ALINA imi imaginez ce bucurie pe tine cu pachetelul

mi am luat puiutul de la cresa pe la 12:30 am adus o acasa si a papat in 15 min si felul 1 si felul 2 iar inainte de somn i am mai dat si lapticul ,tare flamanzila a fost draga de ea ,cu toate ca inainte sa o duc la cresa ii dau sticluta cu lapte iar la 10 au micul dejun

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA 13 cum ii dai propolisul ,asa simplu sau il amesteci cu ceva ?
tatal meu ia propolis de ani de zile si e f multumit de rezultate

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, am citit de dimineata mesajul tau si n-am mai avut puterea sa editez altceva! In fata tragediilor astora...ramanem muti de durere! Ii dorim multa sanatate puiutei si putere mamicii, si sa dea Domnul sa scape cu cat mai putine sechele! Probabil ca are nevoie si de transfuzii de sange...offff...offfff....Si eu sunt foarte atenta la aragaz, nu gatesc decat pe ochiurile din spate sua daca e oala pe cel din fata, manerul e in spate, nu reusesc sa nu gatesc in prezenta ei, dar sunt atenta la oale, prize, fier de calcat, de calcat chiar nu calc decat cand doarme ea! Imi pare tare rau, sa ne spui daca putem ajuta cu ceva!
Felicitari papacioasei mici, e intr-adevar excelent sa o tii la programul scurt, asa mi-ar placea si mie, dar din pacate la noi nu va fi posibil, decat luna august cand va fi acomodarea si eu inca nu sunt la serviciu, din septembrie vom si la programul lung, pana la 18.00.

Lilly, multumesc mult de info, mi se pare totusi cam mult si ma incurca ca este cam departe de noi! Totusi Julia e inca micuta, are vreme de vorbit!Dar in mod sigur ajuta si nu e o risipa de bani si timp!

Elena, ai grija mami, bine ca nu s-a intamplat nimic!

Ramo, Andreea, sanatate puiutilor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

acum ca tot a venit vara, ne-am vazut nevoiti sa ne tundem pleata!!!!!!!

uitati si dovada...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInLunaLuiFlorar#5337095102437196962

revin!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare!

acum ca tot a venit vara, ne-am vazut nevoiti sa ne tundem pleata!!!!!!!

uitati si dovada...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInLunaLuiFlorar#5337095102437196962

revin!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

F F F F frumos ii sta! Minunat!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

andreea tare mult imi place cum ii sta cu noul look , imi place mai mult, atre fotogenic e si scump cum sta el la poze

alina nu te ingrijora din cauza preturilor la voi, am citit pe un forum ca in bucuresti ciresele is 40 ron , ns la ce se gandesc cand pun preturile astea

alex esti o mamica fericita cu o asemenea minune , acuma urmeaza bulina rosie

andreea, rammo ce fac copilasi????
si-au mai revenit???

sanatate multa

adriana stiu prin ce treci , insa trebuie sa ne gandim primadata la copilasi si apoi la noi , pt incurajare

am vorbit cu Dragos, imi spune ca e cuminte, ca se joaka, azi il invatau sa se dea pe bicicleta nepotelului cu roti ajutatoare , parca il vad ce fascinat e
tare fericit e la tara, e cu totul altul cand ajune , nu face mofturi la nimik, singur se cere la somnic si ca doarme in patutul lui iar acasa la amiaza numai la mami in pat doreste printul , e lumea lui

iese afara cand vrea , nu ii zice nimeni nimic , e la aer curat si libertate deplina comparativ cu clujul
ieri l-am lasat la fundul gol, pana s-a obisnuit a fost necesar sa se dezbrace toti barbati la bustul gol ca sa obisnuiasca, apoi nu s-a mai lasat imbracat

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 22+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim pt aprecieri...si mie imi place cum ii sta, desi nu mai e bebele lu' mama de acum...e barbatelu' meu scump... am avut un pic inima stransa, eram asa obisnuita cu pletele lui...dar trebuia sa facem si pasul asta, mai ales ca vin caldurile..

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput