Gravidutze si mamici de Cluj - 122
Raspunsuri - Pagina 8
vik-cj spune:
Buna seara fetelor...sper ca va mai aduceti aminte de mine. Nu am mai intrat pe la voi sa va salut ca am avut niste saptamini ingrozitor de pline si tot felul de probleme (profesionale doar...dar ajung si alea).
Am vazut ca povestiti de dr Muresan, si eu la el merg si la fel am sa ii reprosez ca e foarte aglomerat. In rest e ok, spiritual si profesionist, sper sa fie ok pina la final.
Am reusit sa va mai citesc din urma...felicitari absolventelor si multa sanatate copilasilor bolnaviori...
Noi desi am fost joi la eco inca nu stim exact ce este ca nu a vrut sa ne arate, desi a "pozat" asa frumos..
speram sa aflam pe 1 iunie cind am eco morfofetala....
va
, o seara frumoasa!
Cici,
19+
Ioana13 spune:
Hallo
Ramonella, cum mai e Bea? A scazut febra?
Am intilnit in parc o mamica, ce zicea ca fetele ei(una de 8 si una de 5 ani) nu au fost niciodata bolnave, pt ca le-a dat de mici propolis(neuscat, zicea ea) si hrana albinelor, care nu mai stiu cum se numeste.
Eu i-am luat propolis lui P, ii place la nebunie, dar nu e recomandat decit o lingurita pe zi, dimineata. El ar minca un borcan. Si da si pofta de mincare.
Va pup, ca ma pun la un film, mi-am facut pop corn
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
adab spune:
Buna seara,
am avut o zi frumoasa de plimbare prin zone minunate. Am luat-o prin hoia, apoi spre Somesul Rece unde am mers prin albia paraului o bucata buna de drum, apoi prin paduri, ne-am bloact de cateva ori in sensul ca efectiv se termina traseul si trebuia sa facem cale intoarsa, am facut si pana (noroc cu "trusa de urgentza") si la ce caldura era afara eu eram cu polar pe mine caci era racoare pe atv.
Ramona tare nasol cu dr. astia de la UPU. Si sotul meu a asteptat cu orele acolo si nu-l baga nimeni in seama si era accidentat... Oare la clinica de pediatrie nu e mai ok sa mergi in urgente? sau nu au noaptea? Chiar am zis ca asa mare nevoie este sa fie si o clinica privata de pediatrie unde stii sigur ca este tratat copilul tau, la orice ora, asa cum se cuvine...
ALEX29 spune:
tu fetelor is tare necajita ,in general nu mi place sa postez mesaje triste dar cred ca e necesar sa fac acum lucrul acesta
fetita unei cunostinte a fost arsa in proportie de 70 % pe tot corpul cu supa ce era pe foc ,nu stiu cum s a intamplat ,miercuri ma duc la spital si voi afla mai multe
mititica are doar 3 anisori ,pe mama ei o stiu ,o tipa de milioane ,extrem de grijulie cu puiutu ei si uite ca totusi s a intamplat nenorocirea
mareee atenite trebuie sa avem ,eu am hotarat sa nu mai gatesc in prezenta puiului ,tare m a socat stirea asta ,nici nu mai am cuvinte
GABI mersi mult 
ADA ma bucur ca v ati distrat 
RAMO sanatate ingerasului 
va pup ,pe maine
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
RAMONELLA spune:
Va multumesc mult de griji.
In timpul zilei nu a facut deloc febra,dar cum s-a lasat seara,a crescut la 38,2.I-am pus un Novocalmin,ca mi-a fost frica sa nu-i creasca iara la 39.Nu stiu ce sa zic,dar doctorita asta i-a zis sa-i dau 4 novocalmine.
Totusi mie mi se pare parca prea mult...Acuma maine o sun pe pediatra mea sa vedem daca ne primeste.
Gabi nu m-am gandit sa chem salvarea,am preferat sa fugim noi urgent pana acolo,ca nu stiam daca va veni pentru un asemenea caz.
In legatura cu programul acela pentru copilasi,eu am inscris-o,astept sa ma contacteze,dar din cate am citit pe net,costa 500 ron,pentru 10 sedinte de o ora,timp de 10 saptamani.Parca mi se pare putin cam mult,acuma nu stiu,sa vad conscret ce se face,daca intradevar merita.
Ada la Pediatrie pe Motilor am fost.Dar din cate am inteles,cam peste tot este cate o doctorita dinasta tareee draguta...Ar fi bine daca ar fi ceva particular si sa se comporte ca oamenii cu tine...mai avem de asteptat sa vedem asta...
Alex Doamne fereste ce tragedie!!!Intradevar trebuie sa fim foarte atente cand gatim,si eu incerc sa nu gatesc cand e Bea treaza.Era sa o patesc odata,cand frigeam ceapa in tigaie,sa fac o papara,si tava a alunecat pur si simplu de pe aragaz si a cazut pe jos.Cred ca era putin unsa pe fund si de aceea.
Noroc ca nu era Bea langa aragaz,tocmai plecase de acolo,auzise ceva reclama la televizor.
Sper sa se faca bine micuta!!!
Alina cred ca te-ai bucurat foarte tare cand ai vazut hainutele.Eu nu ma mai saturam sa le privesc.Le insiram pe taote pe pat.
Si cele din Sua sunt de o calitate foarte buna,nu gasesti asa aici.
Noapte buna sa aveti!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
andria spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati cu un nr de telefon. Andreea (Eric) a pus un link cu torturile Giovannei la un moment dat. Am nevoie de nr. de telefon, pentru o comanda. Ma puteti ajuta?
Multumesc
elenuta23 spune:
neatza gagici ![]()
am ajuns si noi acasa, dupa o despartire atre grea de Dragos, l-am lasat la tara pana vineri insa am crezut ca mi se rupe sufletul cand la-m lasat 

si acuma imi vine sa tot plag , insa stiu ca e tare fericit acolo si ii merge fff bine , insa despartirea e fff dureroasa
am citit ce ati mai postat si nu mi-a placut deloc sa vad copilasi bolnaviori si atatea vesti rele 
rammo, sanatate multa Beiutei 

asa se intampla la noi la romani, daca nu le dai bani si tot timpu sa cotizezi se poatrta ca si cu o carpa, insa eu am fost o singura data la Upu pe motilor si am zis ac nu voi mai merge acolo niciodata , cand vom avea porbleme si sper sa nu avem o sa merg la pedi 2 sau 3, unde sunt dr mult mai draguti sau suni la ambulanta unde gasesti iar dr drgauti si binevoitori
alex sanatate multa fetitei, atre greu e mai ales pt mami ei care se simte cea mai vinovata 
cand gatesc incerca pun oala in partea cealalta sa nu fie pe margine si daca e pe margine sa fie manerul intors invers, daca cumva se intinde D sa il prinda sa nu ajunga
Doamne fereste pe toata lumea, e groaznic, noi am avut un caz in familie, matusa mea a mers dupa apa cu vara mea si in drum statea nasa fetitei iar ea vroia sa ramana la nasa ei si in curte in spate avea un vas mare cu apa clocotita sa spele haine , colac peste pupaza fetita a ajuns acolo si a picat in el
, insa nu a mai tarit decat 2 spatamani si a murit 

avea 3 anisori, insa si acuma o pomeneste toata lumea ca era o minune pe pamant, frumoasa , desteapta , era ceva de vis fetita asta.
insa cu soarta nu ne putem pune 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
22+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andria Fetelor, va rog sa ma ajutati cu un nr de telefon. Andreea (Eric) a pus un link cu torturile Giovannei la un moment dat. Am nevoie de nr. de telefon, pentru o comanda. Ma puteti ajuta? Multumesc Diana - 4.12.2007http://community.webshots.com/user/floreafamily |
uite adresa giovanei , trimitei un email
http://picasaweb.google.com/giovanna77777/MyCakes#
am avut numarul Ioanei insa nu il mai am

si
22+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
andreea,e LA MULTI ANI!!!!!! SOTULUI
si
22+