Gravidutze si mamici de Cluj - 122
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
azi am fsot la o zi de anstere...de 1 anisor...la Hoia...a fost f frumos, copilasi, aer curat...
si noi avem inca muci si secretiile ne huruie in piept...in rest suntem ok...ca sa zic asa...![]()
ramo...offf saracuta Bea...imi pare tare rau ca sutneti bolnaviaore...stiu ce zici ref. la meidci...si eu am dat peste o astfel de dr-ita la Pedi3...se uita de sus la mine si-mi zicea ca copilul e ragusit de mai demult, desi eu ii spusesem clar ca a ragusit cu o zi inainte... ce sa-i faci...atata stiu ei...in loc sa te ajute ei mai tare te amarasc...uffffff....
andreeasanatate la pui mic...si voi bolnaviori...nasol..mai ales cand apare si febra...sanatate multa si voua!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adab spune:
Buna seara,
in sfarsit mi-am facut timp si sa mai scriu putin. V-am citit toata sapt. Vreau in primul rand sa felicit absolventele : Adriana si Alexia. Sunteti de admirat si mult suces pe mai departe.
Insanatosire grabnica Bea si Eric! Ramona, nu te stresa ca va scadea putin in greutate . Important e sa fie santoasa si va avea timp sa recupereze apoi.
Alex cand mai vad poze cu Tiadris si povesteti de ea parca mi-o si vad pe a mea mogaldeatza care nu are un pic de astampar. Cu mancarea face la fel, iar cu dormitul in aceeasi incapere cu alti copii chiar nu mi-o pot imagina. Chiar daca e rupta de somn, nici cu noi in patul mare nu vrea sa doarma. Cel mai frecvent si usor ea adoarme in patutul ei , cu muzica in fundal si inchisa usa la camera.
ALina parca tu iti doreai fetitza sa fie. Asa si pare sa fie. Iar legat de carucior e bine intradevar o culoare mai neutra. Dar eu chiar daca am carucior in nuante rosu , gri, negru, nu imi va fi rusine cu el daca voi mai avea un baietel pe viitor. Vezi ca va fi Expo baby prin iunie (parca 7-8) la sala sporturilor. Iti vei putea achizitiona multe necesare de acolo si poate la oferte bunicele.
Noi in rest suntem bine. Mucii s-au cam dus. A aparut la orizont si prima maselutza. A fost mai agitata intr-adevar vreo 2 nopti plus papa mai rautz. Ea oricum nu era mare papacioasa niciodata.
Azi ne-am plimbat prin zona Sala Sporturilor, Parcul Babes, malul somesului (f. fain amenajat). Aseara am fost la film la Ingeri si demoni. Tom Hanks e actorul meu preferat, deci nu puteam rata.
Dupa ce o lasam maine pe Sara la ai mei, vom face (cu sotul si nasii) o plimbare cu atv-uri cred ca toata ziua. Inca nu stim prin ce zone, vom hotara maine. Sper sa fie timp frumos.
O duminica frumosa sa aveti ! Va pup.
ALEX29 spune:
ANDREEA f draguta locatia ce ai ales o ,distractie frumoasa si "LA MULTI ANI"PT tati 
ADA si Tiadris adoarme mult mai bine cand ii pun muzica ![]()
distractie faina maine 
si noi am fost la FESTIVALUL berii ,a fost destul de ok ,dar cam aglomerat ,oricum am dansat ,am papat si ne am admirat mititica ce n avea stare deloc
pe maine
ploscariu spune:
Salutare fetelor!
Am citit ce a-ti scris, m-am uitat si la poze, dar nu stiu ce-i cu mine ca nu prea am chef de scris, defapt nu am chef de nimic, cred ca s-a adunat oboseala de peste saptamana, as vrea sa dorm, sa dorm si iar sa dorm, poate am lipsa de vitamine, ma gandeam sa ma duc sa-mi fac niste analize ca ma simt fara nici un chef, nu am spor la nimic.
Revin mai tarziu, poate o sa fiu mai optimista.
toate mamicile
toate 
si
toti 
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ALEX29 spune:
sal
Gabriela nu ti ar strica niste vitamine ,consulta ti medicul si vezi ce zice 
noi suntem singurele pana mai tarziu :( ,puiutu meu doarme asa ca am timp sa ma ocup mai mult de poze ![]()
poze pt cine are timp ![]()
http://picasaweb.google.ro/sanda252003/LAPTEDEPASARE#
http://picasaweb.google.ro/sanda252003/FESTIVALULBERII#
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
kitzy spune:
Andreea ce ma bucur ca-i mai bine Eric 
Diana mea adoarme la amiaz in patul mare, patutul mai nou sta ca obiect de joaca din pacate. Si in camera trebuie sa fie liniste totala, altfel nu adoarme.
Problema noastra mare acuma e ca nu vrea sa-si tina nimic pe cap afara, nici ciapilica, nici batic, nici palarioara, cum simte ceva pe cap, cum o da jos, chiar daca ii pun palarie cand ii ocupata cu altceva, instant o da jos, nu stiu ce sa ma fac cu ea mai ales acuma ca asa soare e afara. La plimbare nu-i bai, ca avem multe alei umbroase, da cand stam in parc........atunci e mai nasol.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
RAMONELLA spune:
Azi noapte la 4 am fost iara la urgenta,Bea a facut febra 39,8...Nurofen n-am putut sa-i dau,ca isi facea greata si voma.I-am dat paracetamol supozitor,si i-am facut frectie cu spirt si apa.Dar degeaba.Asa ca am mers urgent la UPU.Ca n-am mai stiut ce sa fac.Acolo au impachetat-o asistentele in cearceaf ud.Si a aparut prietena mea doctorita...
pe care tocmai am trezit-o...Si iar a inceput cu intrebarile ei tampite...
Ca i-am dat tratamentul???Ca ce i-am dat???Ca de ce nu i-am dat alternativ nurofen si paracetamol,cand am vazut ca creste peste 38,5???Si i-am zis ca mi-a zis doar cand creste peste 39 sa-i dau.Acuma o schimbase...
Si oricum nu a fost cazul sai dau pt ca nu trecuse de 38,4.Si ma intreaba ca ce i-am dat???Ii zic ca supozitor cu paracetamol.Si mai ce???Atat femeie,ca doar ti-am mai zis ca de la nurofen isi facea greata si voma.Si ce i-am mai dat???Atat femeie,ce nu pricepi???Si ce i-am mai facut???I-am facut frectie cu spirt.Si mai ce???
Atat femeie,nu pricepi???Ce trebuia sa-i mai fac???Pai sa o impachetezi in cearceaf.Pai uite ca n-am stiut asta,de unde sa stiu???Pai trebuia sa-ti spuna medicul de familie.
Pai el nu mi-a zis nimic niciodata.Pai e vina ta,tu ti l-ai ales.
Si eu de unde sa stiu cum e medicul asta de familie,trebuia sa-i cer recomandari???
Ieri cand am mai fost dimineata,m-a intrebat cine e medic de familie,si am zis ca Muresan Ioan.Aaaa,vestitul Muresan zice,care toata ziua e la televizor,si n-are timp de pacienti,si toti pacientii lui sunt la noi...
Iar m-am inervat bineinteles,in loc sa-mi spuna ce sa fac,ca doar de aia m-am dus acolo,ca eram disperata si nu mai stiam ce sa fac,ea ma ia la 11 metri ca aia de ce nu stiu,ca trebuia sa-mi zica medicul de familie,ca bla bla bla...
In fine,ne-a schimbat nurofenul cu novocalmin supozitor,sa-i dau alternativ la 3 ore cu paracetamol.Dar nu stiu ce sa zic,ca am citit pe prospectul de la novocalmin ca se da peste 4 ani,si e de 300 mg...Farmacista mi-a zis ca sa-i tai unul in 2,si asa sa-i dau...Acuma nu stiu...ca "doamna doctor binevoitoare si draguta" nu mi-a zis,ca era nervoasa de ce am trezit-o din somn...
alinabojuc spune:
Of tu Ramona peste ce poama de medic ai dat.
Tu mergi cu un copilas bolnavior si ea sa se comporte asa.
nu stiu ce as fi facut in locul tau. 
Eu azi am avut o surpriza foarte placuta. Am mers la mama in vizita si ma astepta cu un pachet trimis de o matusa din sua.
cu hainite de bebe
vai ce sosetute, vai ce bodiuri
m-au luat niste emotii de nu am mai fost buna de nimic. cat pot fi de frumoase asa mititele
Pupic pentru toti copilasii bolnaviori 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
dariandra spune:
In primul rand, felicitari pentru dragutele noastre absolvente Adriana dar nu in ultimul rand Alexia.V-am tot laudat, asa ca din nou aceeasi admiratie si stima pentru mamica studentica.
Inca nu am avut timp sa vizionez celelalte fotografii...Nu stiu voi, dar eu sunt la pamant cu timpul, noroc de sotul meu ca mai iese cu Daria pe la ora 19:30, acum ca s-a mai incalzit afara.
Sanatate multa bolnaviorilor si multa rabdare mamicilor!
Va rog sa-mi spuneti ce luati cu voi in concediu, in materie de medicamente, comprese sterile, etc....
Va sarut si o seara cat mai frumoasa alaturi de cei iubiti!
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!!!!
Ramo, imi pare tare rau de pataniile de la UPU si mai ales ca sufera Bea! NU te mai gandi la doctorita aia, nici nu merita sa superi pt un asemenea om. Pentru copiii nostri facem orice, asta-i adevarul! Nu inteleg cu ce drept judeca ea o mama, mai ales una responsabila! N-ai incercat mai bien sa chemi ambulanta? NOi asa am facut odata si a fost f ok, draguri si amabili! Cu Novocalminul poti sa il dai intreg, mie mi-a dat unda verde dr, la febra mare e mult mai eficient decat siropurile! Sanatate multa!
Andreea, ce frumos trebuie sa fi fost la Hoia!
Lilly, nu stiam ca este FTK si la Cluj! Pe mine ma intereseaza, stii detalii, unde se tine si costuri?Multumesc!
Ioana, e super ca il ai pe tati ajutor de nadejede cu P! Eu una nu sper la relaxare la serviciu, dar mai stii???
Alina, felicitari pt fetita! Ce sentimente minunate te incearca, nu-i asa?
Alex, am vazut pozele, Tiadris e tare frumoasa si voi niste parinti minunati!
Cat despre gradi, si mie imi place cum arata Tandarica, ca spatiu, ca si curatenie, faptul ca are bucatarie proprie, si ca e o cladire noua, dar iti spun drept ca un criteriu primordial in alegerea gradinitei la mine a fost vechimea si traditia! N-as inscrie-o pe Sara la o gradinita nou infintata, pentru ca stiu cum e in aceasta situtie, e nevoie de timp sa se stabileasca reguli, traditii, ordine, si de ce sa fie timpul copilului meu???
Sper si eu ca si tine, sa se adapteze usor si sa imi iau bolovanul de pe inima! Pe mine ma sperie bolile.
Sunt de parere ca ai facut o alegere buna, sa o dai pe Tiadris la programul scurt, e mai buna continuitatea asta, decat cele 2 zile pe saptamana. Si cel mai bine e ca te-ai convins tu de asta!
Andreea, noi anul trecut am carat o sacosa de medicamente, de la siropurile antitermice, la comprese, Fenistil(asta face minuni la alergii, intepaturi insecte etc), antidiareice, cam asta imi amintesc!
Cam atat, noi am petrecut minunat, tot afara, gratare, slaninuta fripta, plimbari, Monopoly!
Sa avem o saptamana minunata!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)