Discutiile pe forum

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Lisaelisa si gaia, in primul rand intrebarile tehnice se pun la forumul tehnic. Nu va asteptati sa primiti raspunsuri despre organizarea forumului in mijlocul unui topic de oriunde.

Pentru informarea voastra, avertismentele se dau de catre moderatori si administratori. Exista un link care se cheama: raporteaza acest topic.
Moderatorii se informeaza apoi si dau sanctiunea - daca este cazul.
In scurt timp, urmeaza sa inregistram sanctiunile unui user (ca istorie) si la un numar de avertismente sa inchidem conturile.

In acest moment, cand un avertisment expira, nu ramane nici o urma, insa vrem ca ele sa fie mai dure. Este perfect adevarat ca acest forum este special atata vreme cat este po p u l a t de oameni speciali si asta dorim sa facem. La noi nu conteaza numarul ci calitate. Tocmai de asta DC-ul este DC!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

desprecopii,

Multumim pt clarificari.

Si, da. Este foarte adevarat ce a spus gaia.nevia ca acest forum este extraordinar doar in masura in care il viziteaza oameni extraordinari.

Eu nu stiu cat de extraordinara sunt , dar ma straduiesc, ca atunci cand ma deranjeaza niste afirmatii, sa folosesc cuvintele intr-un mod civilizat, nu sa arunc jigniri in stanga si in dreapta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti
Nu inteleg sensul mesajelor "acest subiect s-a mai discutat". Inteleg sa apara acest mesaj atunci cand s-a cerut o informatie si cel care scrie "acest subiect s-a mai discutat" da si un link. In felul acesta am gasit, de exemplu, o discutie cu adevarat interesanta despre Paris. Dar, asa, doar "s-a mai discutat" sau "of, iar asta" sau "m-am plictisit deja" - ce sens au aceste mesaje?

Nu inteleg sensul mesajelor "acest subiect nu este bun" - fireste, scris sub alte forme. Daca nu iti place un subiect, daca nu te intereseaza, treci mai departe, treci la altul care te intereseaza. Pana la urma un subiect care nu intereseaza pe nimeni moare singur, iar daca un subiect are ceva raspunsuri inseamna ca intereseaza pe cineva. De fapt, niciun subiect nu intereseaza pe toata lumea....

Asta am patit-o si io... Si, drept urmare, s-a creat un haos la un topic initiat de mine, de nu se mai intelegea nimic din el...

Am fost nevoita sa cer sa fie inchis si sa deschid un altul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

desprecopii multumesc de clarificari.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mie nu imi place articolul de pe blog

Pentru ca si in gluma, este doar o parte a situatiei. Si concluzia finala (Tot ce trebuie sa faceti e sa cititi tema de discutie si apoi sa va spuneti: “cred ca e mai bine sa fac ce simt eu ca e bine pentru copilul meu”. Atat. ) e gresita rau de tot, e un fel de a spune "cititi pe forumuri dar ramineti cu parerea voastra despre cum se cresc copiii". Si eu am exemple concrete ca multe mamici fac rau copiilor lor, macar citind cum fac altii exista o sansa diferita de zero sa se informeze mai bine si sa se corecteze.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Sirimie,

Este adevarat ca DC ajuta mamele sa-si creasca copilasii cat mai responsabil, dar modul in care expune problema adamescu, este tare nostim. Mie mi-a placut. Mai ales ca exprima corect modul in care decurg majoritatea discutiilor de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
am exemple concrete ca multe mamici fac rau copiilor lor

asta suna ingrozitor de urat.

desprecopii.com vine cu o serie de articole, multe din ele cu informatie care provine de la medici, si altele foarte bine documentate. Asta ar fi za zicem partea informativa a sitului, iar valorarea sa zic medicala si informativa mi se pare egala cu cea a articolelor similare din reviste ca MAmi, Super Bebe, etc...

Forumul, in afara de rarele situatii cand iti vorbeste un medic (am vazu un astfel de topic, super initiativa, dar chiar si atunci, nu e tocmai ca o consultatie...) contine DISCUTII la care participa MAME care isi exprima, elegant sau nu, pareri bazate pe EXPERIENTA LOR DE MAME.

Nu are rolul de a corecta comportamente, de a vindeca, de a pune diagnostice, samd.
E un loc unde parintii discuta, afla si alte puncte de vedere, si e de datoria lor de parinti sa verifice aceste opinii, sa nu le aplice fara a merge la medic (daca e vorba de sanatate, medicamente, probleme grave de comportament), si sa le treaca prin filtrul gandirii pentru a decide ce sfaturi se potrivesc in situatia lor si a copiilor lor.

De aceea nici nu inteleg atitudinea militantelor bataioase. Care sar pe cate cineva, pana la a-i pune eticheta "ii faci rau copilului tau" daca nu se urmeaza, sau nu se reuseste a se urma intocmai sfaturile lor...
E de-a dreptul caraghios, zau asa...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Cand, cu entuziasm, am inceput sa deschid subiecte peste subiecte, care de care mai serioase, crezand ca voi ajuta la solutionarea unor probleme , am fost uimita peste poate ca unii useri au inceput sa ma atace din ce in ce mai virulent.
Citisem regulamentul si credeam ca moderatorii vor avertiza persoanele respective sa inceteze. Nici gand...

Incepatoare fiind in ale forumului de orice fel, am avut parte de un alt soc : acuzatia ca eu as fi altcineva sub nik nou !

Dar bucuria mea ca descoperisem DC a fost atat de deplina, incat am trecut peste orice rautati si am invatat sa ma acomodez noii colectivitati virtuale.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Nu-i nimic...ca intre timp ai invatat sa ataci tu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Cand, cu entuziasm, am inceput sa deschid subiecte peste subiecte, care de care mai serioase, crezand ca voi ajuta la solutionarea unor probleme , am fost uimita peste poate ca unii useri au inceput sa ma atace din ce in ce mai virulent.
Citisem regulamentul si credeam ca moderatorii vor avertiza persoanele respective sa inceteze. Nici gand...

Incepatoare fiind in ale forumului de orice fel, am avut parte de un alt soc : acuzatia ca eu as fi altcineva sub nik nou !

Dar bucuria mea ca descoperisem DC a fost atat de deplina, incat am trecut peste orice rautati si am invatat sa ma acomodez noii colectivitati virtuale.

Nu-i nimic...ca intre timp ai invatat sa ataci tu.

Seriooos ?! Te-ai simtit atacata de mine ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Si uite asa, ceva care ameninta sa fie cat de cat 'serios' se transforma in cat fight. De fapt, nici nu stiu care varianta e mai interesanta.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput