Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (04)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

INA bine ai revenit. Te asteptam sa intri mai des sa conversezi cu noi

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor...am avut o noapte super nashpa..Andrei e copt..cu febra 39...frisoane..si dr nu e la cabinet
bebelusii parca au simtit starea mea..(sigur au simtit-o )si s-au agitat si eu toata noaptea..merg sa recuperez ceva...pana vine Andrei de la dr..(daca apare la cabinet)

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata mamici!!!
Sunt si eu pe aici si citesc tot , da nu prea am ce spune ca voi vb de lapte, temperaturi , diversificare, tranzite, pusee de crestere...etc....eu doar bag la cap

Sunt in zugraveli acasa , si nu prea am mai intrat dupa-amiaza...da sapt viitoare termin cu totul , si-mi vine mobila noua in camera...mai mica si mai frumoasa...na trebuie sa facem loc pt patut..si balansoar pt mami

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

A venit Andrei de la dr..are angina pectoralasi ne-a dat ospen..off doamne...mor cand il vad bolnavior

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!!

Ayla Eu oricum cred ca bebelusii si-au format un program inca din burtica. Al meu nu se culca decat pe la 1-2 noaptea. Ca doar asa facea si mami cand era insarcinata
Vai mi-e asa de dor sa dorm macar 6 ore fara intrerupere, dar la cat e de mancios al meu nu8 cred ca o sa se intample prea curand

Maine mergem si noi la doctor. Tare curioasa sunt cat a luat flacaul meu. Facem si vaccin. Aici am putin emotii

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Petrean multa multa sanatate lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele as vrea sa aruncati un ochi aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137293
Este un subiect deschis de catre o colega de a mea , si cred ca ne-ar prinde bine niste sfaturi de la voi.
Va multumim

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Ileana Sa cresti maaaare, sa fii sanatoasa si cuminte!!!!

Mergi la inceput

Mersi Olga

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Nu mai stiu ce sa ii fac!!!
Nu poate respira pe nasuc, il busheste laptele pe nas din somn, se ineaca cand suge...caci nu poate respira...se sperie si plange.

Pediatra nu imi place, mi se pare...moale si nu foarte experimentata. Parca vorbeste din carti, iar cu bebelushii mai trebuie si experienta.

Ieri mi-a zis ca nu are polipi, ca are muci, dar noi nu reusim sa ii scoatem nici un muc din nas.

Am trecut peste ea si i-am facut programare la ORL, caci nu pot sa stau linistita ca are muci ...si sa il las sa se inece si sa planga speriat ori de cate ori ii vine laptic inapoi in guritza...

Si cum regurgiteaza destul de des...realizati ca e mai tot timpul speriat si crizat ca se ineaca

Ce sa faaaaaac???

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput