Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (04)
Raspunsuri - Pagina 10
petrean spune:
Lucia asa sunt si ai mei..zici ca in orice moment se sufoca...si am mai scris..dr noastra e f buna..si mi-a zis ca asa e normal...pt ca stand mereu pe spate...respira asa greu...incearca si tu sa-i pui kanamicina..dupa baita in nasuc..sau dc vrei ceva mai tare Fucitalmic..tot in nas. Sunt multe unguente oftalmice care se recomanda in aceste cazuri. Si dc are polipi..nimeni nu ti-l opereaza asa mic..insa sigur nu are
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Va scriu cu o mana, cealalta e ocupata cu feonul Functioneaza cateodata. Inapreda ma bucur ca ai reaparut Cam greu il adorm pe tip in ultima vreme. Voi e la ce ora ii faceti baita lui bebe? Eu ii fac pe la 10-10.30. Daca ii fac mai devreme se trezeste mai des noaptea. Vi se pare tarziu? Olga, mamica lui David iepurasul |
Si eu tot pe la ora asta ii fac baita din aceleasi considerente si vad ca s-a invatat cu programul , oricum pana atunci doarme o tura de 2ore somn daca nu are colici.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K -am gashca! ne mandrim si noi cu un fundic stralucitor http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/2LuniSi3Sapt# ;)) mai avem o saptamana pana facem 3 luni burtica incepe sa ne doara mai putin. de luni trecem la suc de morcovei. prima data o lingurita. Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) Pozele noastre |
Maria tare frumusica e Casia si iti seamana . Isi tine deja capusorul vad
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
Uram si noi la multe lunite bebicilor sarbatoriti .
Am fost miercuri la pediatru cu bb la controlul de o lunita si am luat 1kg in plus fata de greutatea de la nasere si am crescut cu 3cm deci evolutie foarte buna chiar daca ne-au mai suparat coliceii si nu prea ne-au lasat sa papam.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
petrean spune:
bravo alina, s-o tineti tot asa
POZE
inna30 spune:
Bebelusul meu are niste bubite rosii pe fata, la sprincene si prin cap, l-am spalat cu musetel si amidon, l-am dat cu crema de galbenele si nimic, ieri erau mai putine acum are mai multe,dr mi-a spsu ca sunt de la transpiratie, pe corp nu are numai pe cap si fata, nu mai stiu ce sa-i fac, ii mai aparea pana cum dar asa ff putin si pana seara sau a doau zi dispareau dupa o tamponare cu musetel..offf stiti voi alte remedii ca nu mai stiu ec sa-i fac..parca e spuzit, mai este cineva care are asa ceva?
petrean spune:
inna e normal pt bebelusi..acum li se curata pielea..pe mine m-a sfatuit dr sa nu dau cu creme ca pot face mai rau..mai ales in jurul ochisorilor. Vor rece de la sinestiu ca e nashpa..aspectul..ca ma mai dispera si pe mine..
POZE
Raaluca spune:
ILEANA
Si pemtru mami GALUSHCA o
Olishka, si eu tot asa fac baita si din aceleasi considerente .
Noua ni s-a intamplat sa o facem chiar si la 23 (venisem tarziu de afara, pe la 20.30, mancase si adormise ... s-a trezit pe la 22.30 asa ca am facut atunci baita). Altadata am facut-o mai devreme.
In majoritatea cazurilor ne-am stabilizat la 22-22.30 dar nu e o regula.
Alina.n sa traiasca bebele, a luat bine startul!!! Felicitari!
Petrean, tinem pumnii lui Andrei sa se faca bine mai repede.
Raluca, mamica de Lena
Kea spune:
inna, e normal, eu cojitele din cap le curat dand usor cu un pieptan des, cum e cel de barbati, cat sa nu-l supere pe bebe, si cand s-a inrosit ma opresc, dar fac in fiecare zi. Inainte de baie il ung cu ulei cu cateva ore inainte. Pe fata curat cu un prosopel usor aspru. Pe manute s-a vazut cel mai bine cum se ducea pielea, pe corp, nu, caci se freaca de haine si se duce. Nu dispera ca n-ai de ce. Pe mine ma enerveaza cele din jurul ochilor, caci nu stiu cum sa le curat fara sa i le bag in ochi.
Manu, imi zici si mie cat de lat e wrapul tau ca as incerca sa improvizez ceva cu vreun material ce-l am prin casa, ca sa vad daca vrea sa stea in el, nu sa dau banii aiurea. Are 5 Kg iar eu nu-s o fortoasa.
7 saptamani si 4,7 kg
Raaluca spune:
GIGELICA, si a mea face ca o locomotiva uneori. E normal. Mucisorii cu cei ii scoti?
Pitonul mucios
SIMINA, am eu impresia sau radiezi de fericire???
Sa faci aplelul mai des!
Maria_k, zic si eu ce zice AYALA. Nu e cam devreme pentru diversificare???
Plz. nu te supara pe mine dar eu zic sa te mai gandesti. Nu stiu cum e asistenta ta dar faptul ca a lucrat atata timp la pediatrie nu o face calificata.
Monica are dreptate cu stomacelul care nuu este inca bine format.
Stiai de ex. ca inainte se recomanda o picatura de lamaie daca copilul sughite??? Unii mai folosesc si acum metoda asta barbara.
Si sa tii minte ca aproape toata lumea a avut copii inaintea ta (mama, soacra, vecina, vanzatoarea ...etc). Asta nu ii face calificati.
te si sa ma ierti daca te-am suparat cu parerile mele
tu faci ce crezi ca e mai bine pentru puiul tau!
Raluca, mamica de Lena