Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (04)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Lucia asa sunt si ai mei..zici ca in orice moment se sufoca...si am mai scris..dr noastra e f buna..si mi-a zis ca asa e normal...pt ca stand mereu pe spate...respira asa greu...incearca si tu sa-i pui kanamicina..dupa baita in nasuc..sau dc vrei ceva mai tare Fucitalmic..tot in nas. Sunt multe unguente oftalmice care se recomanda in aceste cazuri. Si dc are polipi..nimeni nu ti-l opereaza asa mic..insa sigur nu are

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Va scriu cu o mana, cealalta e ocupata cu feonul Functioneaza cateodata.

Inapreda ma bucur ca ai reaparut

Cam greu il adorm pe tip in ultima vreme.
Voi e la ce ora ii faceti baita lui bebe? Eu ii fac pe la 10-10.30. Daca ii fac mai devreme se trezeste mai des noaptea. Vi se pare tarziu?

Olga, mamica lui David iepurasul

Si eu tot pe la ora asta ii fac baita din aceleasi considerente si vad ca s-a invatat cu programul , oricum pana atunci doarme o tura de 2ore somn daca nu are colici.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

-am gashca!

ne mandrim si noi cu un fundic stralucitor http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/2LuniSi3Sapt# ;))

mai avem o saptamana pana facem 3 luni burtica incepe sa ne doara mai putin.
de luni trecem la suc de morcovei. prima data o lingurita.

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Maria tare frumusica e Casia si iti seamana . Isi tine deja capusorul vad

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Uram si noi la multe lunite bebicilor sarbatoriti .

Am fost miercuri la pediatru cu bb la controlul de o lunita si am luat 1kg in plus fata de greutatea de la nasere si am crescut cu 3cm deci evolutie foarte buna chiar daca ne-au mai suparat coliceii si nu prea ne-au lasat sa papam.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

bravo alina, s-o tineti tot asa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Bebelusul meu are niste bubite rosii pe fata, la sprincene si prin cap, l-am spalat cu musetel si amidon, l-am dat cu crema de galbenele si nimic, ieri erau mai putine acum are mai multe,dr mi-a spsu ca sunt de la transpiratie, pe corp nu are numai pe cap si fata, nu mai stiu ce sa-i fac, ii mai aparea pana cum dar asa ff putin si pana seara sau a doau zi dispareau dupa o tamponare cu musetel..offf stiti voi alte remedii ca nu mai stiu ec sa-i fac..parca e spuzit, mai este cineva care are asa ceva?

Mergi la inceput

inna e normal pt bebelusi..acum li se curata pielea..pe mine m-a sfatuit dr sa nu dau cu creme ca pot face mai rau..mai ales in jurul ochisorilor. Vor rece de la sinestiu ca e nashpa..aspectul..ca ma mai dispera si pe mine..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

ILEANA

Si pemtru mami GALUSHCA o

Olishka, si eu tot asa fac baita si din aceleasi considerente .
Noua ni s-a intamplat sa o facem chiar si la 23 (venisem tarziu de afara, pe la 20.30, mancase si adormise ... s-a trezit pe la 22.30 asa ca am facut atunci baita). Altadata am facut-o mai devreme.
In majoritatea cazurilor ne-am stabilizat la 22-22.30 dar nu e o regula.

Alina.n sa traiasca bebele, a luat bine startul!!! Felicitari!

Petrean, tinem pumnii lui Andrei sa se faca bine mai repede.

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

inna, e normal, eu cojitele din cap le curat dand usor cu un pieptan des, cum e cel de barbati, cat sa nu-l supere pe bebe, si cand s-a inrosit ma opresc, dar fac in fiecare zi. Inainte de baie il ung cu ulei cu cateva ore inainte. Pe fata curat cu un prosopel usor aspru. Pe manute s-a vazut cel mai bine cum se ducea pielea, pe corp, nu, caci se freaca de haine si se duce. Nu dispera ca n-ai de ce. Pe mine ma enerveaza cele din jurul ochilor, caci nu stiu cum sa le curat fara sa i le bag in ochi.

Manu, imi zici si mie cat de lat e wrapul tau ca as incerca sa improvizez ceva cu vreun material ce-l am prin casa, ca sa vad daca vrea sa stea in el, nu sa dau banii aiurea. Are 5 Kg iar eu nu-s o fortoasa.

7 saptamani si 4,7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

GIGELICA, si a mea face ca o locomotiva uneori. E normal. Mucisorii cu cei ii scoti?
Pitonul mucios

SIMINA, am eu impresia sau radiezi de fericire???
Sa faci aplelul mai des!

Maria_k, zic si eu ce zice AYALA. Nu e cam devreme pentru diversificare???
Plz. nu te supara pe mine dar eu zic sa te mai gandesti. Nu stiu cum e asistenta ta dar faptul ca a lucrat atata timp la pediatrie nu o face calificata.
Monica are dreptate cu stomacelul care nuu este inca bine format.
Stiai de ex. ca inainte se recomanda o picatura de lamaie daca copilul sughite??? Unii mai folosesc si acum metoda asta barbara.
Si sa tii minte ca aproape toata lumea a avut copii inaintea ta (mama, soacra, vecina, vanzatoarea ...etc). Asta nu ii face calificati.

te si sa ma ierti daca te-am suparat cu parerile mele
tu faci ce crezi ca e mai bine pentru puiul tau!

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput