Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (04)
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
Salut toate mamicile si bebelusii!
Imi pare sorry ca nu am mai intrat de o gramada de timp dar:
1. Bebe Ian ma tine ocupata aproape tot timpul
2. Am citit aproape toate capitolele de la odisee si TOATE de la scutece, asa ca sint la curent cu ce se...intimpla. A propos, bine v-am gasit.
Despre noi ce sa va spun?
Bebe Ian are aproape 2 luni si imi umple timpul si viata. Mai mult nu spun ca nu vreau sa ma...laud Sper insa sa (re-)devin activa si o sa va pun la curent cu noutatile.
Pina atunci va
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
poohy spune:
Mie ragadele mi-au trecut cu garmastan + produse de la bioclin - aplicate dupa si inainte de alaptat (gel, comprese etc)
Au fost extrem de eficace, dupa ce garmastanul singur nu ma ajuta deloc
Si nici nu tb sa cumperi nu stiu cat, si-au facut efectul f rapid
(adica am cumparat un tub + o cutie cu comprese, si nu am folosit nici 1/2. Eu nu mai am nevoie ca nu cred sa mai fac acum ragade - daca vreti sa vi le dau ziceti).
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca Calin Cristian Maria Teodora Sarah Ioana Bebe de Gessy sa fiti sanatosi si voi si familiile voastre! Fetelor, sa va traiasca ghiceii! Raluca, mamica de Lena |
multumim frumos si uram si noi la multi ani sarbatoritilor de azi, sa creasca mari, frumoi, isteti, sanatosi alaturi de toti ceilalti colegi de gasca
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Maria_K spune:
citat din mesajul lui novus si noi !! deja suculet ??? noi daca ne ajuta D-zeu sa bem doar laptic vrem sa incepem cu diverisificarea doar la 6 luni Sa ne spui reactia la suculet !! Mamica fericita de Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
voi aveti noroc ca alaptati bebicii
noua ne-a spus pediatrul ca putem incepe cu suculet de morcovi o lingurita in prima zi si tot mai adaugam una pana ajungem la 4 apoi adaugam mar. de asemenea incercam supica de zarzavat.
o sa astept si eu pana in 26 cand are 3 luni (deci nu o iau pe sapt ca atunci joi ar avea 12)
bona fetitei a fost 40 de ani asistenta la pediatrie si si ea mi-a spus ca si pediatra. speram sa fie ok. oricum cantitatile administrate vor fi f mici (cateva lngurite la masa de 10 dimi)
o sa va spun reactia.
Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)
Pozele noastre
Ayla21 spune:
Of, Maria, nu stiu cum sa iti spun, nu vreau sa te superi pe mine. Dar tu esti informata si citesti mult. Chiar iei in considerare ce a spus medicul, doar pt ca UN medic a spus? Cand atatea studii arata ca un bebe nu are nici la 4 luni stomacelul maturizat, si unii bebelusi si la 4 luni au colici? Tu decizi ce faci cu printesa ta, dar eu cred ca e prea devreme. Am sa postez si pe blog pt cine isi pune intrebari si vrea sa citeasca, oricum, sunt sute de subiecte despre diversificare si aici pe forum, la "Parintii intreaba, parintii raspund".
Maria, te rog sa nu te superi pe mine, nu am nici cea mai mica intentie sa te supar.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
olishka spune:
Salutare!!!
Va scriu cu o mana, cealalta e ocupata cu feonul Functioneaza cateodata.
Inapreda ma bucur ca ai reaparut
Cam greu il adorm pe tip in ultima vreme.
Voi e la ce ora ii faceti baita lui bebe? Eu ii fac pe la 10-10.30. Daca ii fac mai devreme se trezeste mai des noaptea. Vi se pare tarziu?
Olga, mamica lui David iepurasul
Ayla21 spune:
Olga, inca nu-i timpul sa-i faci program. Daca mai papa dupa baita, si e ora lui de supt, e ok si la 10,30. Nu e o regula. Daca iesim afara si Luana doarme mult la pranz, si stiu ca seara nu mai rezista mult, pana pe la 8 cand facem baita de obicei, dar nu regulat, ii fac si mai devreme. Nu fa o obsesie din a face un program inca, asta vine cu timpul.
Te pup
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
shasa spune:
citat din mesajul lui andiaroro V-am citit pe tot parcursul sarcinii si sunt foarte fericita ca pot sa va scriu aici. Planuisem intrarea "in forta" de cum va mutati la "scutece", dar am ratat-o. Pe scurt despre noi: Printesa Anastasia s-a nascut pe 14 martie(cu 3 zile inainte de termen) la ora 0.15 (il rataram pe 13 la mustata).Este bebe surpriza: am aflat de existenta ei facand un test total aiurea cu o zi inainte de a aduce o pisicuta acasa...si surprizele continua: doarme toata noaptea si zambeste toata ziua. Acum ca ne-am prezentat o sa mai trecem pe la voi pentru a povesti mai multe, dar dimineata asta e una "fugarita" ca trebuie sa-l duc pe Alex, big brother, la ponei. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Bine ai venit ANDIARORO. Sa iti traiasca copii si sa fie sanatosi; sa va aduca muuuuulte bucurii
FlorinTheodorPetru
shasa spune:
citat din mesajul lui anamariame Shasa, stiu, din pacate ce inseamna ragade...eu ma dadeam cu capul de perete cand lua bb sanul in gurita, doar sa simt altfel de durere. Am enumerat si eu la capitolul trecut cremele incercate, nimic nu a mers...si acum am niste cratere pe sani...durerile sunt ceva mai mici acum, asa ca o pun pe Eva la san, insa productia de lapte a scazut mult...e aproape zero, si normal ca ea e nervoasa. Stiu ca pot creste bebeii frumos si cu formula, doar ca nu stiu ce sa ma fac cu mustrarile de constiinta. Am reusit performanta de a o alapta exclusiv vreme de 3 zile, si de atunci ma tot gandesc ca ar fi trebuit sa nu renunt. Am intrerupt din cauza durerii. Ma gandeam eu ca temporar, pana trec ragadele. Imi tot reprosez ca nu am incercat suficient de mult, si imi tot vin in minte avantajele alaptarii - anticorpii, IQ mai ridicat , din astea. Mai vin cu o intrebare, separata de alaptat. Bouncerul se poate folosi de la 0 luni sau depinde de model? Noi am primit unul cadou si nu stim daca sa o asezam pe Eva in el sau nu, mi se pare putin cam curbat si mi-e frica sa nu ii afecteze coloana. Mi-a adormit puiutul, ma duc sa fur si eu cateva minute de somn, ca tare am fost matinali azi. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Of stiu ce inseamna si mustrarile de constiinta...ca am plans cu lacrimi de crocodil cand i-am intarcat...dar acum sunt bine. Mi-am mai revenit si vad ca exact cum s-a intamplat si la Teo asa am patit si la Petru...cand am vazut cat de bine ii merge si cat este de linistit...parca m-am potolit si eu incet incet. Este al naibi de greu...dar eu plangem cu el la san din cauza durerilor (exact cum zici si tu.....se facusera acolo cratere), iar el plangea fiindca laptele meu numai bun nu era daca eu il alaptam plangand cu sughituri. Deja m-am resemnat si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt toti 3 sanatosi. Nici nu imi doresc altceva. Sper ca tu sa ai mai mult nororc ca mine...iar de nu...sa ai forta sa treci bine peste momentul asta. Dar orice ai face TE ROG nu te invinui.....poti sa fi mai mult ca sigura ca ai incercat tot ce se putea si chiar faptul ca iti faci atatea mustrari de constiinta este o dovada a faptului ca ai incercat atat cat s-a putut. Fruntea sus si multumeste-i lui Dumnezeu ca ai un copil sanatos
FlorinTheodorPetru
shasa spune:
citat din mesajul lui Maria_K -am gashca! ne mandrim si noi cu un fundic stralucitor http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/2LuniSi3Sapt# ;)) mai avem o saptamana pana facem 3 luni burtica incepe sa ne doara mai putin. de luni trecem la suc de morcovei. prima data o lingurita. Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) Pozele noastre |
MARIA sa va traiasca frumusetea cu zulufi. Este o scumpa
FlorinTheodorPetru