Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (04)
Raspunsuri - Pagina 6
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuca Multumesc mult Ayla Cum e cu al 2-lea puseu de crestere?"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele." Les Brown de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
Uite aici
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/puseu-de-crestere.html
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui andiaroro V-am citit pe tot parcursul sarcinii si sunt foarte fericita ca pot sa va scriu aici. Planuisem intrarea "in forta" de cum va mutati la "scutece", dar am ratat-o. Pe scurt despre noi: Printesa Anastasia s-a nascut pe 14 martie(cu 3 zile inainte de termen) la ora 0.15 (il rataram pe 13 la mustata).Este bebe surpriza: am aflat de existenta ei facand un test total aiurea cu o zi inainte de a aduce o pisicuta acasa...si surprizele continua: doarme toata noaptea si zambeste toata ziua. Acum ca ne-am prezentat o sa mai trecem pe la voi pentru a povesti mai multe, dar dimineata asta e una "fugarita" ca trebuie sa-l duc pe Alex, big brother, la ponei. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Bine ai venit la Odisee, am sa te trec in listuta.

Dar deocamdata ma retrag, ai mei se trezesc plangand pe rand
apoi adorm la loc.Gigelica, ce mai faci? Multi pupici pitonasului

_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui zsuzsu salutare fetelor ma mai tineti minte bine v-am gasit la scutece! nu prea am avut timp sa intru ca e greu cu un pitic darcu 2! suntem bine, crestem, Julia are aproape 7 saptamani si duminica facem botezul si dupa sper sa avem mai mult timp liber ca deocamdata sunt tare obosita si ocupata de to tam tamul cu botezul si am avut si o nunta de organizat la cumnatul meu. nu am avut timp sa citesc in urma ,sper ca toata lumea e ok si ser ca de saptamana viitoare sa am mai mult timp si de forum toti bb-i si toate mamicile de Iulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)poze cu noi |
Cum sa te uitam.

Felicitari cu ocazia botezului.

_
iuca spune:
Ayla iti multumesc mult
Am inteles acum, exact prin asta trec puii mei acum.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
ADA1974 spune:
Ayla, scuze, dar am tras un
mic cu bbita. Nu stiu daca exista melodii pt botez, tocmai asta e problema,ca daca stiam le cautam si eu pe odc. Nu cred ca stiu pagina (nu mai stiu pe unde e, la un moment dat am vazut cateva poze cu bbi, dar eu nu nascusem inca. Am pus poze numai pe contul comun de picasso (cel cu burticile). Te rog da-mi si mie parola. 
ada mami de
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
anamariame spune:
Galushca, si mesajul tau m-a facut sa plang. Ai spus exact ceea ce aveam eu nevoie sa aud. Multumesc
Si ca sa raspund la intrebarea ta: nu spal sanul inainte de alaptat (doar cand l-am dat cu creme, altele decat garmastan, am facut-o).Inna, sper sa treaca problemele cat mai repede, eu as fi tare panicata sa imi vad micuta cu febra, multumim lui Dumnezeu ca ne-a ferit pana acum.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Galushca spune:
| citat din mesajul lui silvia4 As vrea asa de mult sa iau cele mai bune decizii pt ea, dar am impresia ca o tin din gresala in gresala. |
Silvia, sa nu mai spui asa. Te descurci bine, ai grija de fetita ta care a crescut mult.
Sper sa se rezolve cat mai repede problema cu sanul si sa scapi de operatie.
miruna22 spune:
salutare fete dragi!
cu intarziere si scuzele de rigoare, am intrat sa va dau de veste: Rares- Codrut s-a nascut pe 22.04 la ora 10:00 prin cezariana, 3500 g, 52 cm, Apgar 10
.
Recuperarea dupa operatie a fost extrem de grea pentru mine....o saptamana abia m-am putut ridica din pat!
ce sa va spun...inca ne obisnuim unul cu altul, suntem extrem de fericiti dar si obositi...
bebe este sanatos, alaptat exclusiv la san si asteptam controlul de saptamana viitoare sa vedem cat a luat in greutate![]()
cam atat deocamdata! va pup pe toate si sper ca nu v-ati suparat prea tare pe mne ca nu am mai intrat![]()

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui ADA1974 Ayla, scuze, dar am tras un mic cu bbita. Nu stiu daca exista melodii pt botez, tocmai asta e problema,ca daca stiam le cautam si eu pe odc. Nu cred ca stiu pagina (nu mai stiu pe unde e, la un moment dat am vazut cateva poze cu bbi, dar eu nu nascusem inca. Am pus poze numai pe contul comun de picasso (cel cu burticile). Te rog da-mi si mie parola. ![]() ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005). |
Pagina web e in listuta "Pagina web pt Ghioceii nostri", iti dau datele de logare pe PM. Sunt si in mailul comun, pt cine le doreste, sau cereti si va dau PM.
Cand te loghezi (neaparat) vezi pe pagina de start (Home) lista cu paginile, lista ghioceilor. Intri in pagina ta (doar in pagina ta lucrezi, rugamintea e sa nu modificati in paginile altcuiva), o sa gasesti numele bebelinei in lista ghioceilor, am incercat sa fac lista exact ca cea de pe forum, dar nu am mai avut timp si energie sa o up-datez la zi.
Sus in pagina ai bara de instrumente, de unde personalizeze pagina cu BACKGROUNDS, si cu PICTURE/PICTURES incarci poze.
Pt inceput poti intra si in PAGINA DE AJUTOR (din lista de pagini o gasesti) si acolo sunt scrise cateva indicatii de baza.
_

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009