Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (04)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Casia, fundic grasunel si stralucitor
Si are ochisorii albastrii!
Maria, dar la 3 luni e prea repede sa treci la diversificare, de ce te grabesti?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

AYLA, mi-a scris Alex pe PM ca a pus o melodie la pagina Luanei, si nu stiu cum sa o gasesc .

Funny.
Asa vazui si eu ca are melodie.
Din cele de pe mailul comun nu ai gasit ceva sa iti placa?
Iti pot trimite pe mess daca intri si iti este mai usor.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Ayla, nu am apucat sa le iau pe toate de pe mailul comun, de fapt am luat doar cateva. Si mi-a placut Baby'S Love Song. Pe mes nu intru (are doar sotul cont). Daca poti sa-mi trimiti pe mail, sau sa-mi spui cum se numesc, sa le caut pe contul comun. Cum se numeste melodia de pe pagina Luanei? E draguta si aceasta. Merci.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).

Mergi la inceput

Ada, acum dorm puisorii mei, dar am sa mai ascult si eu sa vad. Daca ai vreo preferinta si nu ai melodia, imi spui si iti descarca Alex.
Tu vrei doar fond muzical, fara cuvinte?
Exista melodii speciale pt botez? (cum e cea de nunta de ex)

_

Mergi la inceput

Ada, Luana are mai multe pagini, tot pe piczo.
Dar si tu ai pagina pt bebelina ta, la pagina web a ghioceilor. Nu ai intrat? Stii datele de logare?
Toti ghioceii din lista au pagina lor, doar daca intre timp a mai venit cineva, dar facem pt toata lumea, numai sa spuneti, daca nu aveti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Noi avem 3 sapt si jumatate si pana acum papam doar san. Luni avem prima noastra vizita la pediatru.

De ieri am avut impresia ca nu le mai tine de foame sanul, dupa jumatate de ora, o ora, li se face fomica iar si ei mancau la 2-3 ore.
Ce sa fac pana luni? De unde stiu daca le e suficient sanul sau nu.

I-am cantarit eu si fetita a luat 800 gr pana acum iar baiatul 600 gr. Ea mananca mult mai lacom decat baiatul si mai vomita uneori.

Aseara aveam sanii flescaiti rau de tot, peste noapte se mai umfla.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Wow, Iuca lume noua.
Da-le san cat mai este, e clar ca avand doi, e mult mai greu pt tine sa-i alaptezi exclusiv.
La 3 saptamani este al doilea puseu de crestere, dupa care este posibil sa se regleze si cantitatea de lapte in functie de cerere, sau sa pape ei mai constant. Daca ai lapte, dar papa ei mai des, da-le cand cer, daca sunt multumiti dupa supt, inseamna ca s-au saturat. Doar daca sug pana golesc sanii si nu sunt satui, pune alternativa suplimentarii.
Vorbeste si cu Bogdana, ea iti poate spune cum ii alapteaza pe amandoi, plus supliment.
Va pupam si te asteptam mai des sa ne spui de voi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

V-am citit pe tot parcursul sarcinii si sunt foarte fericita ca pot sa va scriu aici. Planuisem intrarea "in forta" de cum va mutati la "scutece", dar am ratat-o.

Pe scurt despre noi:
Printesa Anastasia s-a nascut pe 14 martie(cu 3 zile inainte de termen) la ora 0.15 (il rataram pe 13 la mustata).Este bebe surpriza: am aflat de existenta ei facand un test total aiurea cu o zi inainte de a aduce o pisicuta acasa...si surprizele continua: doarme toata noaptea si zambeste toata ziua.

Acum ca ne-am prezentat o sa mai trecem pe la voi pentru a povesti mai multe, dar dimineata asta e una "fugarita" ca trebuie sa-l duc pe Alex, big brother, la ponei.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

bravo, felicitari pentru printesa!
Ce mai faci?

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Multumesc mult Ayla Cum e cu al 2-lea puseu de crestere?

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare fetelor
ma mai tineti minte
bine v-am gasit la scutece!
nu prea am avut timp sa intru ca e greu cu un pitic darcu 2!
suntem bine, crestem, Julia are aproape 7 saptamani si duminica facem botezul si dupa sper sa avem mai mult timp liber ca deocamdata sunt tare obosita si ocupata de to tam tamul cu botezul si am avut si o nunta de organizat la cumnatul meu.
nu am avut timp sa citesc in urma ,sper ca toata lumea e ok si ser ca de saptamana viitoare sa am mai mult timp si de forum

toti bb-i si toate mamicile

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput