trei ani vacanta gratis in Caraibe ...

trei ani vacanta gratis in Caraibe ... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Conforum site-ului http://www.dailymail.co.uk/travel/article-1181200/Free-holidays-years-offered-tourists-catch-swine-flu-Mexico.html
- turistii care vor avea simptome de gripa porcina in Mexic, primesc trei ani vacanta gratis acolo.
(evident cei care nu mor)

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu am putina febra, stranut si imi curge un pic nasul. Se pune ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Plusez la ce a spus papanash cu faptul ca am purcel acasa!!!!!!!!!!scuze dar trei ani de vacanta,oricat de idilic ar parea,mi se pare plictisitorinsa,mai stii,poate ne putem obisnui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu prefer sa fiu sanatoasa tun (eu si fam. mea) decat orice plaja paradisiaca de pe acest pamant. Poate suna cam pompos, da' chiar asa gandesc.

Vacanta mi-o fac si acasa, in sanul familiei, daca suntem sanatosi si e voie buna si intelegere!

Ma gandeam ca e vorba despre acel englez care a castigat un loc de munca sa pazeasca nu stiu ce insula ... ala da, noroc! www.antena3.ro/stiri/externe/cel-mai-bun-loc-de-munca-din-lume-ingrijitor-pe-o-insula-tropicala_61967.html" target="_blank">Aici detalii.
_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Nu prea cred in nimic gratis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina1973 spune:

60% ar prefera sa se imbolnaveasca numai sa plece din tara.Ma refer la cei care nu prea au bani.Nu mai au grija zilelor de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai ii tin acolo, in cazul in care, daca nu mor prima data, poate la urmatoarea pandemie...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cred ca sunt nebuni aia .. zau ...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Lumea asta in care traim si pe care o compunem se indreapta cu pasi mari si siguri spre dezastru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io m as plictisi, e mult 3 ani

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

eu nu as risca

Mergi la inceput