Pt mamici singure.... am obosit rau.... voi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

In privinta dezordinii... si la noi e la fel... Seara se strange, iar dimineatza la prima ora toate sunt la loc! Uneori, daca sunt mai obosita, recunosc ca nici seara nu le mai strang... Asa cum spunea si una din fete, important e sa fie curat, ca nazbatia se baga peste tot si ce gaseste duce in gurita, ca in rest.... cui nu-i place sa nu vina!
Legat de curatenie, azi mi-a facut prima boacana adevarata :D mi-a varsat galeata cu apa cu detergent cu care spalam pe jos. O pusesem sus, pe masa, iar masa era asezata langa pat. Pe Matei nu reusisem sa il conving sa stea in patut cuminte, asa ca ma resemnasem sa il tin dupa mine sa ma "ajute" si.... m-a ajutat... Nu cred ca au trecut 5 sec. de neatentie, ca atat i-a trebuit sa ajunga la galeata si sa o traga de pe masa in pat :D Bine macar ca avusesem inspiratia sa pun apa calda, ca l-a facut si pe el fleasca din cap pana in picioare!
In rest.... recunosc, e greu.... Cel mai greu mi-a fost cand abia am iesit din spital si aveam dureri ingrozitoare jos, si eram foarte slabita... In aprox. 2 sapt. m-am pus pe picioare si a fost mai omenesc... Toata lumea se mira de mine ca am slabit la loc in timp record... cred si eu! sa mananci o data pe fuga un sandwich daca iti amintesti, sa alaptezi din 2 in 2 ore inclusiv noaptea si altele de genul....Dar a trecut, acum bebitzul meu e "mare" si ma gandesc cu groaza ca mai avem o luna si un pic si facem un an si vom merge la cresa, iar mami o sa-si reia lucrul.... Si.... atunci iar nu stiu cum am sa ma descurc cu toate!
Dar.... zambiti, maine poate fi mai rau! Doamne fereste! Toate trec, si cel mai important e sa ramanem sanatoase si noi si puii nostri si sa facem totul pentru asta,pentru ca daca ii pierdem noi e pe ei e foarte rau, dar tot rau e si daca ne pierd ei pe noi... Ca nu mai sunt 2 parinti, ci unul... Deci, dupa parerea mea, orice poate sa astepte, sa astepte!

Multi pupici!

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Fetele, desi nu sunt in situatia voastra va spun ca nu conteaza niste jucarii aruncate de copilasi sau o haina nepusa la locul ei.Eu sunt fara copilas si uite catodata vin obosita de la munca si nu mai am chef de nimic si le las asa lucrurile pana a doua zi.
Va admir pt. puterea voastra de a va descurca singure si ca nu v-ati parasit copilasii.Din pacate eu stiu un astfel de caz in care mama a preferat sa stea cu un alt barbat si sa-si lase copilul in grija tatalui.Eu una nu as fi in stare de asa ceva, mai bine mor cu copilul de gat decat sa-l las cu altcineva.De aceea va si admir atat.Mai bine doar voi cu puiutii vostrii decat cu un barbat care sa nu se ocupe de nimic.
BAfta mult in continuare si multa putere sa aveti sa mergeti mai departe.

Pupici

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelas spune:

Trebuie sa va anunt ca de azi s-a schimhbat viatza noastra. Dupa un week-end in care am stat drept si am gandit la fel (zic eu:)) am hotarat ca tre swa se schimbe ceva si am inceput o organizare riguroasa a timpului. Am inscris-o pe Iulia la cresa, azi e prima zi. In we si in timpul liber suntem nedespartite, ne intalnim cu prietenele noastre (mamici cu copii de varste apropiate de ale Iuliei). Pentru we viitor am planificat o excursie la munte. Stau noaptea si o privesc cum doarme si cum ma cauta din cand in cand prin pat cu manuta, intr-un gest involuntar. Este mult mai calma, mai linistita, parca ma simte ca mi-am pus eu ordine in viatza. Parca traim amandoua viatza din plin. Am invatat ca in orice rau gasesti si un bine, ca oricat de negru ar fi totul, nu se poate sa nu gasesti si un punct alb pe care sa il valorifici din plin. E greu, dar e atat de frumos sa ti se spuna "mami,te iubesc atat de muuult......" Va doresc si voua linistea si fericirea pe care o simt eu acum, alaturi de puiul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Ai dreptate, copiii simt imediat cind noi sintem suparate si asta ii afecteaza.. Ma bucur ca ai trecut peste pasa proasta de zilele trecute. Succes cu adaptarea la cresa si sa va mearga cit mai bine.
Subscriu in totalitate la treaba cu admiratul bebelusului care doarme linistit... Nimic nu e mai placut, oricit ar fi fost ziua de grea..

Mergi la inceput