Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 21
piolica spune:
painea asta fara gluten cred ca o sa iasa cam naspa, la cum vad eu aluatul acum.... hm, mi-e teama. am lasat-o sa creasca, o sa vedem ce va iesi. am vaga impresie ca va fi prima si ultima fara gluten.
babymom, ce ma bucur sa te citesc din nou. super emotionant gestul pustiului tau!
Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
ma bag sa va fac capitol nou...ca sa nu mai apuce altcineva sa faca acelasi lucru...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
piolica spune:
piersicutza, elsa merge de-a busilea de vreo saptamina si ceva si e mai mare decit Anna cu o luna si ceva. O sa-i vina si ei rindul si atunci sa te vad cum alergi dupa ea prin casa. Sau poate ca ea o sa mearga direct in picioare, cum fac multi copii. Am inteles ca cei care merg de-a busilea vor merge in picioare mai greu, pt ca mult mai sigur si mai usor li se va parea sa maerga in 4 labe.
Mamica fericita de bebelina Elsa
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Daca asa iti place, sa ai timp si pentru tine, trebuie sa iti faci... Eu nu am casa. Nu-mi permit financiar. Mi-as fi dorit foarte mult, exact pentru curtea in care ar fi alergat copiii mei. In fine, ce vreau sa zic e ca, si la noi la garsoniere, e foarte multa treaba. N-o fac. Uite-asa. Prefer sa ma joc, sa ies cu piticii, si sa-mi acord timpul ala pentru mine despre care vorbeai. Treburile casei au randul lor, niciodata mai mult de una pe zi... E drept ca probabil am mai multe rufe la rand la spalat si spal pe jos in baie mai rar ca soacra-mea, dar macar n-o sa ma gaseasca nimeni lesinata pe gresie cu o carpa cu clabuci in mana, ca pe ea. O sa lesin decent, pe tastatura, zau asa. |
AMIN! F mare dreptate ai, asa fac si eu, asa ii tot repet mamei de vreo 15mii de ori /zi, asa NU a facut ea toata viata si acum ii pare rau...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Piersicutza, nici hunii mei nu merg in 4 labe, ba mai mult Robi se rostogoleste daca vrea si fff rar, si sunt mai mari decat Anna.... eu nu mai imi bat capul, toate la timpul lor...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babymom75 spune:
Ada, ai mare dreptate, doar eu sunt stapana timpului meu, nu? Pot alege in ce fel sa-l petrec. De aceea am lasat astazi balta toata treaba si am decis ca a venit vremea pt. forumeala. Desi in conditiile in care casa nu e perfect gata, asa ca a noastra, si inca mai bantuie muncitorii prin curte si uneori prin casa, cu tot praful si molozul dupa ei, nu-mi prea pot permite sa neglijez curatenia mai mult de 2 zile la rand, pt. ca Dragos umbla in 4 labe peste tot si imi pare rau sa-l folosesc pe el pe post de mop.
Deci Radu a ramas un papapcios, dar si el prefera in mod clar lapticul. Foarte bine!
La multi ani lui Teo! Are deja 2 ani!! Sa creasca mare si sanatos! Chiar azi ma uitam si eu la pozele lui Victor de la 2 ani. Ce mic mi se pare ca era, desi atunci il vedeam mare! Timpul zboara prea repede...
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Nausica spune:
| citat din mesajul lui Ankussa Fetelor voi ce mai faceti sa-i tineti pe bebei entertained? Ca eu sunt in pana de idei, nu stiu cum sa ma mai joc cu el sa nu se mai plictiseasca. |
Ania tocmai a facut 7 luni, deci sper sa nu ti se para "pentru copii mici" ce zic eu aici:
Aniei ii place cel mai tare cind ne jucam impreuna pe jos. Asta inseamna ca fie ii insir jucarioarele (1. un fel de logo de plastic moale, cu cuburi mari, 2. un set de cuburi colorate de plastic) pe jos si ea se plimba printre ele si le gusta, fie i le dau in cutie si o las pe ea sa le imprastie, fie ii construiesc eu turnuri din ele si ea se distreaza cind se darima, fie ii fosnesc cu ceva ca s-o provoc sa se tirasca pe jos.
Dar Ania se joaca mult si singura. Stau in preajma ei si-mi vad de treaba si ea se joaca.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui babymom75 De cand m-am mutat la casa noua nu am timp nici sa respir. Acum imi dau seama ca visul de a sta la casa e de fapt o iluzie. De ce? ai atatea de facut cat e ziulica de lunga, ca nu-ti mai ramane timp pt. tine. Eu sunt o tipa comoda, imi place sa-mi savurez momentele mele de liniste, sa citesc, etc... Ei bine s-au dus toate... si m-am transformat intr-o... gospodina. Concluzie: nu-mi place la casa! Nu e pt. mine! Singurul avantaj: copiii sunt mai tot timpul pe-afara. |
ce tare!!! te cred, eu, de ex, visez sa am o mica peluza si o palma de gradina, de ce o palma, pai ma gandesc cata munca o fi sa ai o gradina mare si frumoasa plina de flori
Trebuie sa fie super sa ai gradina/ curte, locul unde pui un tobogan, stau copiii sub umbrar. E excelent, f bine ca stati la casa!
Ma bucur ca ai revenit printre noi, Babymom, si felicitari lui Dragos pt progrese!
************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)