Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Piolica, si eu astept cu "nerabdare" Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008) ![]() Piti mic se face mare |
wow, ce minunatii faci tu acolo

singura chestie noua la noi, e ca fierb cartof din asta nou, poate-poate... sper sa fie ok ca-i dau cartof nou.
succes!
Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
Piolica, branza dulce din lapte cu lamaie nu ai incercat?Nu ca ar avea vreun gust?![]()
Nu suntem chiar fruntasi...adica se poate sa fim pe la mijloc, dar suntem prezente constante in club...deh, veterani
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Ankussa spune:
Piolica sar`mana de raspuns. Si eu sunt foarte in dubiu si cred ca vom renunta la vacanta. Biletele au fost cumparate din ianuarie si chiar ma bucuram pt ca fiind un early booking conditiile erau super, hotel de 4 stele, 2 saptamani, etc. Mai mult mergeam pentru dermatita atopica a lui Vladut care se pare la unii copii a cedat dupa un mers la mare. Asa e, plecarea ar fii fost pe 9 iunie..noroc ca am fost 5 minute desteapta si am cumparat si asigurare altfel as fii pierdut toti banii.![]()
Apropos fetelor cu bebici care au DA, dupa a 5a vizita la medic mi-a dat o alifie se numeste Hydromol (e un fel de ceara lichida ca si consistenta) am aplicat-o de 4 zile si vad ca are ceva efect (primele 3 zile am dat o data pe zi cu Hydrocortizon 0.5%). ma gandesc ca poate se geaseste ointmentu` respectiv si pe la noi in caz ca ati incercat mai multe alifii. asta nu contine nici corticoizi sau antibiotic ci parafina pura.
In alta ordine de idei ma bucur ca se face pace.
300 Hi 
Khristin bien ca ati dat si voi un semn 
Babytza 
Fetelor voi ce mai faceti sa-i tineti pe bebei entertained? Ca eu sunt in pana de idei, nu stiu cum sa ma mai joc cu el sa nu se mai plictiseasca.
Fug..ca-i jale..
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Piolica, branza dulce din lapte cu lamaie nu ai incercat?Nu ca ar avea vreun gust? Nu suntem chiar fruntasi...adica se poate sa fim pe la mijloc, dar suntem prezente constante in club...deh, veterani ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
am incercat, dar nu a fost cine stie ce.... i-am amestecat cu mar copt, a mincat putin, dar nu s-a omorit. asa ca nu i-am mai facut.
sper sa ajungeti pe la coada si sa iesiti cit mai repede, clubul asta nu-mi miroase prea bine, mai ales ca o sa vina vara, tare mi-e teama ca o sa fie suprapo****t. Elsa vad ca se detaseaza pe zi ce trece, se duce catre fruntasi. Vrea coronita!

piolica spune:
ankussa, sint bune si asigurarilea stea la ceva, bine ca ai luat. Eu zic ca e mai safe sa stai acasa, mai ales cind ai un bebe mic.
in ceea ce priveste enternainment pt Elsa, noi iesim destul de mult, cind e soare stam afara pe iarba, avem noroc ca aici unde locuim e o curte mare in spate unde e si o peluza. Stam pe iarba si ne jucam. Plus ca 'o las' sa se joace cu geanta mea, asta e cea mai mare placere a ei, se vede ca e o fetita, pun muzica si dansam (gen Duffy, Amy Winehouse and co), ii cint (fals, ce-i drept) si ne maimutarim. O las sa ma mingiie (iese cu zgirieturi de cele mai multe ori) si ne tinem in brate si ne iubim. In plus de asta, ii acord acel timp pt ea, cind se joaca cu jucariile ei. Eu asa sint, vreau ca ea sa aiba anumite momente cind e numai ea cu jucariile ei. Am observat ca atunci cind sint linga ea 'se joaca in altfel' fata de atunci cind e singura iar eu o spionez.
Plus de asta as vrea sa-i gasesc un loc la cresa, macar 2-3 ore pe saptamina sa mai vada si alti copii, sa socializeze. Aici nu sint mamici cu copii pe strada, toti prichindeii sint la cresa sau bona. Numai miercurea cind cresele, scolile sint inchise mai vad si eu mamici, dar si atunci multi sint la bone. Cu toate ca frantuzoaicele sint cele 'mai fertile' din Europa dupa ultimele studii, copii nu prea vezi, ca sint toti inchisi si ma enerveaza ca nu pot sa gasesc 'prieteni' pt Elsa. 
cam atit.
monica_dicut spune:
Nocom
sarumana de pont. Exact acolo am fost aseara si am cumparat doua sacose de hainute pentru bebe. Pentru mine nimic, nu stiu de ce, poate pentru ca am multe haine de anul trecut, mai ales ca a fost aceasi perioada. Acum imi pare rau pentru ca aveau niste pantalonasi draguti, eleganti dde vara. Si toata noaptea am visat ca-i probam si ca mi-i fura o baba grasa (pe bune
)
Am luat in schimb hainute pt bebe pana la 1 anisor, am luat asternuturi frumooooase foc
pentru landou.
Si am cheltuit 450 de ron cum spuneam pe 2 sacose pline de haine. Sunt mega incantata. Oricum erau banutii pusi de-o parte pentru cumparaturi de bebe asa ca nu am facut gaura in buget ![]()
Promit insa solemn ca nu mai cumpar nimic pentru ca deja am o multime de hainute (80% cred ca sunt body-uri
si)Nu aveam nimic cu ce sa-l scot pe bebe afara si ma gandeam cum ar fi sa-l scot in body cu cracii goi la mijlocu lu septembrie 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ankussa spune:
He he Piolica eu credeam ca englezoaicele sunt cele mai fertile.
Le vad pe la 14-15 ani cu burtica, cat despre jucat singur Vlad al meu
o face doar daca sunt eu prin preajma. Cand se vede singur da drumul
la tignal. Eu ies cu el in gradina cand e soare si frumos, cand e si tati
iesim si cu carutul la plimbare, nu ma incumet sa ies numai cu el
pentru ca urla sa-l iau in brate si nu ma pot descurca sa imping si carutul si
sa-l tin si pe el in brate. In centrul de activitati nu mai sta deja, da capul
pe spate cand vede ca-l pun. Offff....rasfatatul mamei, si acum cand
ma vede ca butonesc telefonul urla ca nu ma joc cu el. O sa-mi iasa
peri albi...;-) pup
piolica spune:
am terminat si noi masa de prinz, Elsa a deschis gurita la primele lingurite de piure, dar cind am inceput si eu sa ma bucur, s-a terminat. A mincat 50 de grame, am cintarit pt prima data si cred ca si ultima. Baby-boy, reteta a fost delicioasa, jur! Numai ca Elsei i s-a pus un capac in git si nu a mai vrut, ca altfel nu inteleg cum a balotat un biberon de 150ml de lapte imediat dupa asta. Cum a refuzat apa si vrind sa-i dau un lichid, i-am facut putin lapte, mi-a plins ca mai vrea si pina la urma a baut 150 ml. pfiu, nu mai inteleg nimik!
ankussa, bafta sa gasesti activitati pt Vladut. Noi iesim afara acum. nu e cine stie ce frumos, dar asta e. (asta cu fertilitatea la francezi am vazut-o la stiri, se pare ca in medie sint 2.1 sau 2.2, nu-mi amintesc exact, copii in fiecare familie. Bineinteles ca unii sint fara cupii si altii au si cite 6-7... Linga noi e o scoala privata, din asta catolica, moama, cind le vad pe mamici ca vin cu ditamai masinile sa-si aduca plozii la scoala si nu mai termina sa descarce. E una care are 6! Doi din ei sint pe scaunele speciale in portbagaj. M-am albit cind am vazut-o descarcind la copii din masina, iar ea e o pispirica si foarte tinara!!!!) hai pup, plec acum!
anca81 spune:
Piolica, si Carla a papat cam 120-130 g, dupa aprecierile mele. Stiu ca in castronelul ei incap cam 200 ml asa ca ... Dar ea nu bea nimic altceva in afara de apa, lapte nici gand in timpul zilei. Oricum sunt bucuroasa ca i-a placut, a deschis gurita (cu limba colac, ca de obicei
) pana la un moment dat cand a inceput sa-si faca greata si m-am oprit. Asta e semnalul mai nou, daca ii mai dau o lingura - varsa 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
ratonelu spune:
am fost "alergata"....
oricum...va pup......si va doresc o seara frumoasa...am plecat la baietel!
abia astept...