As dorii sa imi dati si mie cateva informatii despre aceasta cresa,am un baietel de 1 an 10 luni si as dorii sa il dau aici numai ca nu stiu nimik de aceasta cresa ,cum sunt oamenii de acolo,ce conditii sunt,o sa iau legatura cu cresa dar astept cateva pareri ale voastre,stiti cumva cum o cheama pe directoare,multumesc anticipat
oana, ai sunat sa vezi daca au locuri? cred ca am sunat si la asta vreo 2 saptamani in urma si mi-ai zis ca nu mai au nicmi vacant pentru septembrie.
sunt nou venita printre voi si nici nu stiu cum sa trimit mesajul din cauza asta m am <<bagat>>aici
am mare nevoie de un sfat noi satm langa auchan spre titan si avem nevoie de o cresa urgent pt ca mamaie a murit acum acum 4 luni eu lucrez si ture de noapte si vin dupa 24 de ore si stau cu fetita iar saracul tati lucreaza 12 ore de luni pana vineri?unde as putea sa o inscriu avand in vedere k este un coplilas mai resfata si cu o personalitate f puternica!astept sugestiile voastre si va multumesc di suflet id ul meu este maria_luisssa@yahoo.com dak vreti sa mai vb
La Cresa Titan IV,pe Lunca Bradului,sau Titan II,pe la Potcoava,dar dupa parerea mea,este mult mai bine la Titan IV.
Ambele au grupe cu program saptamanal,diferenta este ca la Titan II daca inscrii copilul la saptamanal il duci luni si il mai iei vineri,pe cand la Titan IV,la saptamanal poti sa lasi copilul peste noapte atunci cand ai nevoie doar,si accepta sa-l iei seara chiar si la ora 20.
La fel si conditiile sunt mult mai bune la Titan Iv,cresa arata cu mult mai bine,au o curte destul de mare cu cateva jucarii de exterior,clasele arata destul de bine,patuturile sunt noi,au geam termopan si iarna au o caldura...
La saptamanal tariful e de 7,5 lei pe zi...in jur de 165 lei pe luna.
Daca te mai pot ajuta cu ceva,cu mare placere.
Eu am baietelul acolo din septembrie anul trecut,si va mai sta inca un an...eu sunt multumita,si baietelul meu este tare fericit cand merge la copii.
Numai bine.