Copilarii
Raspunsuri - Pagina 6
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy din caietul de amintiri: sa iubesti un fotbalist, e un lucru foarte trist. cand e dragostea mai dulce, isi ia mingea si se duce. atentiune! atentiune! nu mancati prune! ca prunele sunt moi, si va .... pe voi. un tantar, bucatar, a plecat la dispesar, si striga cat putea aoleu maseaua mea! (nu cred ca e intreaga) cum doreste capriora, apa rece din izvor. asa va doresc eu voua, mult succes in viitor! pam pam |
wowww, mi-ai amintit de oracole
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
alina023 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui godzila
astea sunt desprinse din oracole...mai tineti minte cand tineam caietul de amintiri unde fiecare completam la rubrici definite, caiete pe care le strecuram sub banca sa nu care cumva sa le citeasca profesorii sau le tineam secrete de parinti...offf ce vremuri Voi le-ati pastrat? Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Oooo...Vera...cum sa nu le pastrez??? Am o cutie mare plina cu astfel de amintiri. Stiu ce fac diseara dupa ce adoarme galusca!!! Dau iama in amintiri. Oracolul chiar nu l-am mai deschis cred ca de prin facultate (cand inca mai visam la cine stie ce Fat Frumos care-mi scrisese acolo in liceu ).
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
raluca2107 spune:
Am de cules o floare, oma-de, oma-de , tichi-teo-teo-te- one-two, three...
Iesi papucule de sub pat, iesi papucule iesi, ca ti-oi da cirese-amare, iesi papucule iesi...
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Anina_n spune:
Fain subiect, Alina !
Pe langa cele multe scrise de voi, mi-am amintit si eu, alte cateva.
Argentina,
Stinge lumina.
Cand vin hotii,
Jos cu chilotii.
Ploua, ploua...
Babele se oua,
Taie painea-n doua
Si ne da si noua.
Boby si Pamela
Se plimba cu masina.
La orice stop
Beau cate un sirop.
La orice cotitura
Mananc-o prajitura.
Iesi soare din-nchisoare
Ca vin doua caprioare
Cu papuci din coji de tei
Si cercei de ghiocei.
Hai copii sa ne jucam
Si de soare sa ne bucuram.
Un, doi, trei,
Baba la bordei
Curata ardei
Pentru mos Andrei.
Mos Andrei s-a dus la piata
Ca sa cumpere o rata.
Merge baba prin salon
Si apasa pe buton....taarrrr !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
ariel_7000 spune:
Mai, ce copii eram...!
Ursul doarme si viseaza
Ca papucii lui danseaza
Ce sa-i dam noi de mancare?
Lapte, miere sau cafea
Sa vedem pe cine-o vrea!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui alina023 "Draga mea chiftea prajita Si tabla hodorogita, Te iubesc si te ador Ca pe-un pui de curca chior!" Sa radeti cu pofta si sa scrieti ce va amintiti! Iar daca e de mutat subiectul sau de stres...ata ete! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) |
eu stiam alta varianta :
Draga mea chiftea prajita,
Tinichea nenorocita,
Parul tau ca coada vacii,
Cand te vad, m-apuca d...i"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
Lumi_Richard spune:
Ma alatur si eu voua...e atat de frumos sa ne amintim de copilarie....
Un pitic atat de mi
Facea baie-ntr-un ibric
De sapun s-a impiedicat
Si piticul s-a inecat!
Si una nu prea cuminte:
Tu esti Mircea?
Da-mparate!
Da c.....l la o parte
Eu l-as da,Maria-Ta,
Dar nu pot de gura ta!
Revin la cele de copii normali :
Din oceanul Pacific
A iesit un peste mic
Si pe burta lui scria
Iesi afara dum-nea-ta!
Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
iahim spune:
citat din mesajul lui dov el are o nevasta el are o nevasta ura draguta mea el are o nevasta nevasta un pisoi nevasta un pisoi ura draguta mea nevasta un pisoi pisoiul plin de soareci pisoiul plin de soareci ura draguta mea pisoiul plin de soareci si soarecii la branza si soarecii la branza ura draguta mea si soarecii la branza si branza-n butoi si branza in butoi ura draguta mea si branza in butoi .................................................... Bucura-te cum s-a Bucurat Bucuroaia cand a venit Bucurel Bucuros de la Bucuresti. .................................................... Caramidarul Caramidareste Cu Caramida Caramidarului de la Caramidarie ..................................................... |
Butoiul la gunoi,
butoiul la gunoi ,
Ura lelita mea ,
Butoiul la gunoi!
iahim spune:
citat din mesajul lui kokiy Bate vīntul frunzele Se-nvīrtesc moristile Rīndunica asa zboara Iar eu trag zmeul de sfoara Mama la placinte face Bunicuta līna toarce Tata trage la rindea Iar eu bat din palme-asa ! ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar Bazar pentru Sonia si Andrei Si ingerii au nevoie de ajutor ! ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Hei,asta este cantec pentru copii,ai trisat!