Puiuti de Randunici 2008!! (259)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

eu mananc seminte

am vazut un mufarin scandalos si dormicios

simo si toate randunicile sa nu va suparati pe mine dar sa stiti ca glumesc...ma bucur pt voi ca puteti merge in grecia,italia sau alta tara,va doresc sa va distrati mult si sa aveti vacante de vis....dar tot sunt verde

simo ti-am vazut baietii

te(r)o pt muci schimbati cantitativ /calitativ

criss multa sanatate

tonic si ma bucur sa vad ca sunteti bine

si stefu vaccinat si felicitari pr kg si cm...

mihap parerea mea sa mearga la doctor...

naty imi pare f rau ..doamne ajuta sa fie bine si rezolvabil,multa sanatate...mai azi chiar ca a fost o zi de rahat..uite si bunica mea a fost trimisa de la dragasani la valcea de la valcea la bucuresti si nu stiu ce sanse o sa aiba...a gasit-o o vecina cazuta in curte ,inconstienta...sper sa fie bine ca e bunica care m-a crescut...

mimo faza cu decalotatul nu l-am decalotat pana la 1 an..am tot incercat si nimic...nu am reusit si asa am discutat cu pediatra si mi-a zis sa-l las in pace sa nu-l chinui ca decalotarea se face dupa 1 an...zis si facut acu 'incercai eu iar si nimic ..m-am dus cu baiatul la control si incearca si pediatra..nu merge asa ca trebuie operat de fimoza dar dupa varsta de 2 ani ca acum e mic...

blankar nu i-am dat nimic ce inseamna mezeluri...

sim ram e super frumos mariuselul ...sa-ti traiasca si ce ochisori albastrii are

noi am fost pe afara azi si la pranz cam o juma'de ora iar pe seara am fost la tara sa ii duc niste acte maica'mi pt mamaie...dar am sta doar o ora...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

Multa sanatate tatalui!
Tin pumnii maine sa primiti niste vesti bune, cat se poate de bune in conditiile date.
Doamne ajuta sa fie operabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tare scumpi baietii tai, Simo, niste dulci! ar merge o fetita intre ei Pst, sa nu zici nimic de mine, da??

Sim, dulce rau si Marius, are niste ochi

Ramo, pe Vlad trebuia sa-l duc demult si nu l-am dus...cu putza...poate imi fac curaj , s edesface jumate dact i se desface lui Stef...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Deci,Simo-Mimo ,Sam e decalotat de la vreo 6 luni,si dr mi-a zis ca o data ce i s-a decalotat bine putzi sa il spal doar de 2 ori pe saptamana,ca e suficient.si asa fac.la David m-am scos ca se spala singurel
cat despre babe...vorba aia"da-le -n spate"
Simram,super montajul
Sovi,frumoasa poezia.o stiam,dar merita citita in fiecare dimineata.ce mai faci????Sasha???Ana???
Blanka,nici Sam nu papa mezeluri!
Luny,hai afara draga!ce s-a intamplat?????
Ramo,pofta buna
Oana,bravo pt somnic.eu nu reusesc sa dorm ziuasi bravo si pt Stef voinicel si curajos la vaccin
Mihutza,abia astept pozele
Nicol,nu mai pui poze cu fetele?
Cris,esti tare
Noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,Oana ar merge o fetita!sa dea Bunul Dumnezeu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Tare scumpi baietii tai, Simo, niste dulci! ar merge o fetita intre ei Pst, sa nu zici nimic de mine, da??

Sim, dulce rau si Marius, are niste ochi

Ramo, pe Vlad trebuia sa-l duc demult si nu l-am dus...cu putza...poate imi fac curaj , s edesface jumate dact i se desface lui Stef...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

fa-ti curaj uite e nasol si cu chestia asta pt ca ieri am vorbit cu sora mea de nepotel,pe la 2 anisori l-a operat si ea de fimoza ..acum are 5 anisori ,pana acum nu a avut nici o problema pana intr-o zi,cam dupa paste cand s-a trezit cu putulina umflata..a fost la dr ,a facut un tratament cu spalaturi si nu stiu ce unguent si acum cand a fost din nou la control i-a zis ca s-ar putea sa trebuiasca din nou operat...a mai vorbit cu o colega de-a ei si tipa i-a zis ca pe fi'su l-a operat de3 ori ca sa-i reuseasca..off doamne ajuta sa fie bine....ce mai e si cu putulicilea astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Misha bine ai venit. Sa-ti traiasca puiul si va fiti fericiti! Draga mea, niste fosti vecini au adoptat o fetita, parca acum 2 ani si ceva. Este o MINUNE de copil careia ei i-au schimbat viata, dar si ea lor. Si sti, daca te uiti la copil nici n-ai zice ca-i adoptat; asa de tare le seamana. Adoptia e un act divin!

Luny ce ai patit? Si iesi din butoi! Tu cu Nico ma inghesuiti rauuuu.

cleme, Diana este o scumpa, o motata si-o ochioasa

amira

mimo nu te supara. Cainii latra, caravana trece. Nu pune la suflet ce zice x sau y. Nu stiu daca ti-am spus ca am o colega care are 40 de ani si trebuie sa nasca in curand. Pentru ea este primul copil. O fosta profesoara are o bebita de 2 luni si are 38 de ani (tot primul copil). Chiar nu mai este asa o raritate sa devi mama in jurul varstei de 40 de ani. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fi mandra, super optimista si sa te simti superextramega tanara, ca fizic, ai putut face un copil. Uita-te la aspirante cate fete intre 20 si 30 de ani se lupta ani de zile pana sa poata sa ramana gravide.
So, cheer up. There are plenty of positives here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bubule, sunt, mai si buticuri, dar ma gandeam ca vreti sa fie totul pregatit. Atunci asa facem, cumparam sucuri atunci, iar tortul as propune sa-l comande una din randunicile care stau prin Titan, la cofetaria alt-fel ca le fac bune si cu ingrediente proaspete. Sau oriunde in alta parte stiti voi ca le fac bune si proaspete.
De ce, mai Simo, ce-am facut?
Va pupez de noapte buna, ca maine ma scol devreme, dau o fuga pana la serviciu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Misha bine ai venit. Sa-ti traiasca puiul si va fiti fericiti! Draga mea, niste fosti vecini au adoptat o fetita, parca acum 2 ani si ceva. Este o MINUNE de copil careia ei i-au schimbat viata, dar si ea lor. Si sti, daca te uiti la copil nici n-ai zice ca-i adoptat; asa de tare le seamana. Adoptia e un act divin!

Luny ce ai patit? Si iesi din butoi! Tu cu Nico ma inghesuiti rauuuu.

cleme, Diana este o scumpa, o motata si-o ochioasa

amira

mimo nu te supara. Cainii latra, caravana trece. Nu pune la suflet ce zice x sau y. Nu stiu daca ti-am spus ca am o colega care are 40 de ani si trebuie sa nasca in curand. Pentru ea este primul copil. O fosta profesoara are o bebita de 2 luni si are 38 de ani (tot primul copil). Chiar nu mai este asa o raritate sa devi mama in jurul varstei de 40 de ani. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fi mandra, super optimista si sa te simti superextramega tanara ca fizic, ai putut face un copil. Uita-te la aspirante cante fete intre 20 si 30 de ani se lupta ani de zile pana sa poata sa ramana gravide.
So, cheer up. There are plenty of positives here!
f frumos i-ai srcis lui mimo simo

Mergi la inceput

ma retrag si eu catre patutul incalzit de baietii mei...va pupacesc si va doresc o noapte linistita si sper ca manie sa avem o zi insorita si fara puiutzi muciosi...

Mergi la inceput