Puiuti de Randunici 2008!! (259)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Am fost in Carol vreo 2 ore, ne-am intalnit cu Pucca si Bia, care merge de parca leviteaza, ca o balerina dulce
naty mult curaj si putere tie...mai mult decat ti-am spus, nu sunt in stare...
am vazut Barosanelul la baita, ce bucalat e!
mimo cu decalotatul: musai!! se lipeste la loc!! cineva pune un brat peste genunchi sa-l tina, eventul si de maini, si tu operezi!
...cam atat, sunt cam in butoi...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,imi pare ffff rau.multa putere la toti,sanatate tatalui!fi tare

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

pai la gris si la cereale se opreste imaginatia
mea!
Mimo nici mie nu imi iese,dar sotul se pricepe,e mai
mare bai cand el pleaca mai multe zile ca atunci ma
chinui si eu de numa!

Luny sa treaca supararea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, imi pare tare rau de vestile rele! Poate, totusi, se poate opera...
Mimo, ii dau dreptate Nicoletei, babele sunt chioare!
Luny, sa iesi din butoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Olgutzica, Mimo, daca ati rezolvat problema vaselor, atunci poate o rezolvati si pe a meselor si scaunelor sau stati pe iarba?
Acum, serios vorbind, daca nu exista alt impediment, ramane stabilit 31 mai?

Daca da, ar mai fi de raspuns la urmatoarele intrebari:
1. Ce punem pe masa:
a) pizza, inghe, tort;
b) gratar, salata, inghe, tort;
c) catering, tort?
2. Ce bem?
3. Cine le procura: inghe si bautura (pizza se comanda atunci)?
4. Strangem banii inainte sau in timpul intalnirii?

Si fiindca v-am dat tema, ma duc sa spal vasele si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mimo, mama mea avea 44 cand a nascut-o pe sora mea cea mica... iar lumea credea ca este copilul meu (eu, 18 ani) si ai mei vor sa ascunda asta Lasa gura lumii sa vorbeasca, ce-ti pasa?? Stii doar ca babele sunt chioare!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Ce tareee!

Mimo, nu te supara, noi stim adevarul

Naty...imi pare nespus de rau...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Naty poate ca nu e chiar asa. Poate ca alte analize facute in alta parte, sau alta parere....nu stiu, zic si eu. Sper ca va fi bine, ca va fi operabil, daca se confirma diagnosticul.

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, eu il decalotez super usor, sta cuminte, ori in apa ori pe prosopel, dupa ce-l scot.

Luny, de ce esti in butoi? out!

Noi n-am mai iesit afara pentru ca am dormit Daca ne-am intors pe la 4 de la doctor, la 4 jumate s-a culcat Vlad, iar Stef n-a vrut...doar pe la 5 jumate si pe la 6 si ceva Vlad dadea semne de trezire si m-am dus langa el si il tineam in brate si ne alintam si a adormit la loc...si eu langa el! Si pe la 7 si un sfert mi-a sunat telefonul si m-am trezit si i-am sculat si pe baieti.

Blanka, nu i-am dat crenvusti si nici n-o sa-i dau curand..si nici mezeluri...Vlad mananca f. rar...asa ca mai amanam, pana intram complet in pana de idei
Dar seara merge si un senvis, cu painica, cu unt, dulceata, miere sau branzica, sau pateu facut de voi dintr-un ficatel, frecat cu unt si niste verdeata...

Eu azi m-am scos, ca daca ne-am trezit asa tarziu, i-am dat lui Stef iaurt cu cereale, apoi a mai mancat 2 fursecuri si gata...lapticul la culcare. Iar lui Vlad i-am dat 2 senvisuri cu svaiter si muschiulet file si a baut cana cu lapte la culcare si gata

Cris, tu nu ai pe langa tine butic cu sucuri? eventual le cumparam atunci. Tort ar trebui sa comande cineva si impartim apoi la cati suntem, unul pe care sa scrie "LMA puiuti de randunici" . Iar daca luam pizza ai zis ca e la voi acolo una buna . Eventual cu o zi inainte sa vorbim clar si sa comandam...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Buna seara fetele!
nu mai am timp de nimik, nu v-am mai citit, sper ca sunteti bine cu toatele....dar asa repede repede am intrat ca ramasesem datoare cu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8921b97fa6b13dd5c43ed2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ceva. Si el repede repede facut, dar deh, daca asa e moda asa o fi
sper sa mai gasesc ceva timp sa mai intru,
va salut pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty tie multa putere sa treci si prin asta , iar tatalui tau multa sanatate ii doresc!

Am vazut Diana de Cleme si Rebe de Clau - 2 frumoase!!!! Ce-i drept una mai cu par, alta mai fara- dar sunt 2 frumoase.

L-am vazut ieri ,parca si pe Mufa bucalat de cand l-a intarcat maicasa, tare bine ii sade

Mimo vorba lui Bubu :"Noi stim adevarul". Uite si o ca sa nu mai fi supi...si un

Misha bun venit pe crenguta randunicilor, iar puiului tau in cuib!

Mihutza ma bucur ca v-a placut vacanta, ce pacat ca s-a terminat! Asteptam pozici, mai ales si cu dansatoarea chelioasa..

Pup stolul nenominalizat si ma bag la somn

NB

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput