Puiuti de Randunici 2008!! (259)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, am vorbit cu doctorita, a zis ca la Stafiloccoc auriu ea nu da nimic, dar pentru linistea mea sa ii dau local cu Bactroban (adus de dincolo, il am in casa), o data pe zi, 3 zile. Si eu am avut si am scapat asa. Acum sunt curata, si in nas, si in gat (asa a iesit si la analizele astea).

Streptoccocul lui Matei nu e patogen decat in caz ca ia vreo gripa, atunci exista riscul sa fara pneumonie. A mai zis ca in mod normal din nas se auto-expulzeaza in 15-64 de zile, dar cine are atatia nervi? Asa ca ii dau Augmentin (il am in casa), 7 zile, 2 ml de 2 ori pe zi... ca dej sunt 14 zile de muci, nu mai poci!! GAta lectia de medicina pe ziua de azi! De maine ii scot afara, fie ploaie, fie vant!!

Multumesc pentru voturi!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aa, Nico, mi-am adus aminte ca alta data cand i-a iesit stafilococul auriu in nas, tot Stanciu i-a dat lui Vlad un unguent si sa-l dau in nas nush cate zile. Asta mai de mult...apoi eu nu i-am repetat sa vad daca il mai are sau nu...si cand i-am facut analizele pt. gradi i-a iesit iar

Iar ala al lui Matei, da, e naspa...mai bine ca ii dai Augmentin...asta e...la naiba

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Atentie, Bucatarasi!
Noul seminar din luna mai, Lalla Cooking
Pliz, sa va inscrieti aici http://www.lallacooking.com/
Miercuri, 27 mai, ora 16, restaurant Sangria!!!!
O punem de intalnealaaaa
Prezenta obligatorie!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Bubule, daca ii dai cu unguentul asta sigur ii trece! E Bactroban, disparut de pe piata romaneasca de vreo 3 ani (chiar sunt curioasa daca asta era, este intr-un recipient micut, ca o pasta de dinti, nu cutie)... adus de la austrieci, cel mai scump unguent cu care am avut ocazia sa fac eu cunostinta! 19 euro, 3g!!!!

Mergi la inceput

http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html

Votati! Se poate vota o data pe ora! Acum am aflat! Si multumescin numele surorii mele (e prin poze)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ufff ce ati mai ciripit
luny delicioasa rau clatita aia! sper ca ai iesit din butoi ca nu ai ce cauta acolo! tu ti-ai spus parerea si sunt sigura ca ai facut-o cu cele mai bune intentii
zoze dulce rau sufletelul tau cu iepurasi! cred ca ti-ar sta bine si cu o fetitza blonda cu okii albastri!
mimo mai vreau poze cu voi de la botez, nu fii zgarcita! felicitari Teodorei pt premiu! si eu stiu berea aia, e super-buna!
symo ce a crescut barosanelul! f frumos!
naty ce hlizita e iulia, ce dor imi e de voi sa ne plimbam in parc!
cat despre tatal tau...
cleme, nu o semana diana cu tine la mutritza dar parul e al tau 100%!
ccris poate o convingem pe gudinde sa vina la intalnire! eu sunt pt pizza, inghe, tort cand va hotarati voi! poze cu Andreea cand mai vedem?
codute ce burti frumoasa am vazut...
blanka, am uitat sa-ti zic ca l-am admirat tare pe eric la pescuit si burtica ta frumoasa!
mah mai stie cineva de butucica? nici pe maria underqueen n-am mai vazut-o demult pe aici..remaliss, ai invatat-o pe rebe cum e treaba cu olitza?
miha tu pe unde esti?
ursu mai pune si tu poze cu ursuletzul mic! macar poze sa vedem daca nu ne scrii mai des.
liana????
ce o fi facand Kya acum?
misha tu nu vii la intalneala?
puppa ce face Amy?

Amira e afara cu mama si a primit un carutz pe care il plimba toata ziua prin casa. Duminica venim in Carol daca e frumos, mai vine cineva pe la 11.30?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara fetelor, sau ma rog pt cine poate s-o aiba buna sa se bucure de ea!

Eu cred ca am trecut de stadiul butoi, ma indrept spre un soi de abis. Dupa ce la la sf saptamanii trecute am primit niste vesti proaste, astazi in drum spre un examen am avut un accident de masina. Examenul s-a dus, am stat la politie toata ziua, nici nu vreau sa ma gandesc cat v-a trebui sa alerg pt masina (asta de bine ce vroiam s-o vand), am platit amenda, am trimis prin fax chitanta la politie - accidente usoare ..... si sun la politie sa intreb daca au primit faxul, agentul imi comunica ca ei au nevoie de original, eu ii spun ca nu se poate sa aiba originalul pt ca originalul ramane intotdeauna la cel care plateste, moment in care se supara pe mine si-mi zice sa fac ce vreau si-mi inchide telefonul.
Ajung la calculator, deschid mail-ul si vad ca am primit transa a doua a analizelor medicale si care sunt. Nici nu stiu de cand n-am mai avut atatea analize sarite din intervalele de normalitate. Daca la dozarile hormonale ma mai descurc, sunt aici o multime pe care nici nu stiu de unde sa le iau (procente de protrombina, albumina, beta 2, leucocite, limfocite etc) sau ce implicatii au.
In fine, naspa seara, dar recunosc ca altii o au mult mai proasta sau chiar tragica.

Concluzionand: stie cineva cum e cu politia si dovada platii?

Mergi la inceput

Simo,

Nu-s mai suparata pe tine, cum sa fiu.

Mergi la inceput

Naty,

Sper din suflet ca ati primit niste vesti imbucuratoare si ca in urmatoarele zile incepeti lupta.
Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Gudinde, toate au o rezolvare, mai ales ca nu e grav .

Mergi la inceput