Puiuti de Randunici 2008!! (259)
Raspunsuri - Pagina 16
aliceionescu spune:
Fata, Ramo, atat am citit azi despre putzulici incat, atunci cand am aruncat ochii pe mesajul tau, la semnatura am citit "mamica fericita de putzi mic"! 
Clar, sunt cu capul!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Fata, Ramo, atat am citit azi despre putzulici incat, atunci cand am aruncat ochii pe mesajul tau, la semnatura am citit "mamica fericita de putzi mic"! ![]() Clar, sunt cu capul!![]() |

FUG CA SE TREZI PUTZULICA SI ARE KK LA POPONEATZA...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Am rezultatele, al mic Streptococ pneumoniae in nas, al mare Stafilococ auriu... 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Helouuuu!
Ce gurese sunteti! am vazut ca vorbeati mai mult de putze ![]()
Noi am fost o tura afara, acum baietii fac nani, am spalat o tona de vase si am scos bucataria la lumina ![]()
Mai stau nitel pe-aici cu voi...
Ursu, multumim pt. aprecieri 
Luny, eu tot insist la Vlad, se vede cat buricul degetului capul...dar nu se face mai mult ca se vede pielea lipita de jur imprejur. Deci eu zic ca n-o fi fimoza...asa ca mi-e mila sa-l duc sa urle pe-acolo, cand poate, o data is o data si-o trage el cat poate si gata...cand se spala adica...
Si eu cred ca am o pasarica in plus
, am impresia ca Vlad are putza mica
, oricum e mai mica decat a lui Stef 
Mimo, si Stefu se zbate de cele mai multe ori, in ceea ce ai descris tu acolo il regasesc si eu
. Doar ca la masa sta cumintel si la putza sta sa-l spal ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui mimonix Hehe...ia sa-i stric bussinessul lui Ursu Si sa va mai vand un pont....unde alearga copilul meu cu mingea si da sut cu piciorul si eu nu-mi fac nicio grija??? Pe terenurile de baschet din IOR, unde e pe jos mocheta d-aia verde si nu-s denivelari sau cioburi...face 3 ture de teren ca Banel ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Ce tareeee!Noi nu aveam asa ceva pe unde stau eu
si nici parcuri cu dale din alea aramii
. La mine sunt numai parcuri cu nisip, cat mai mult nisip
iti vine sa-i
pe-astia care au facut parcurile...Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mimonix spune:
Stela m-am facut ca ma uit la pret pentru tine si-am mai luat doua sticle de bere Kriek
:6,5 lei sticla de 250 grame , scump neicusorule, noroc cu tine ca m-ai pus sa ma uit...eu mai cumpar pentru ca Teo e acum la varsta tatonarilor, i se pare f interesant sa bei "ca aia mari"...pentru satisfactia ei personala, sa poata sa se laude la scoala a doua zi ca a baut o bere acasa
, iau siropel din asta slab alcoolizat ...deh, nu sunt eu superultraextramama??? ![]()
![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
tuchita spune:
helau!
una scurta ca iar e copilul meu ultimul din toata gradinita..
E BINE PE 31!
Naty, 

Foarte bine mi-e prins dicutia de azi cu putzele....ca ma mustra constiinta ca nu am timp sa duc copilu' la doftor!
Il las naturel pana la dispozitii ulterioare!
Si desi o are mica functioneaza perfect, deci, cum bine a zis o prietena erectia omoara infectia!
pa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Mimo, pai ne sporovaim pana tarziu in noapte si ne si radem tare
, de ce nu vii in gaska??![]()
Super scump olteanul blondanet, ii sta super cu baticut 
Nico, votat si eu 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui aliceionescu Fata, Ramo, atat am citit azi despre putzulici incat, atunci cand am aruncat ochii pe mesajul tau, la semnatura am citit "mamica fericita de putzi mic"! ![]() Clar, sunt cu capul!![]() |

Esti mortala!Ramo, apropo, ca tot ai zis, daca se umfla putzi cand face pipi, parca nu e de bine...s-ar putea sa fie f. strans si sa nu mai aiba loc sa iasa jetul...zic si eu...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Nico, si Vlad are stafilococ auriu in nas, ala cica nu se trateaza, se lasa la purtator
Ma rog, inclusiv Stanciu a zis sa nu ia nimic, devreme ce nu cauzeaza...
Asa...eu i-ar m-am doftoricit, am intrebat ieri pediatra ce sa mai iau de tuse
. Erdomed pastile si sinupret, iau picaturi de la astia mici. Ma apuca batzul pana numar 50 de picaturi si sunt amare ca naiba, bleah
Doamne, de mi-ar trece tusea asta!!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze