Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Mimika!
Azi, pe langa ca am avut mult de munca la serviciu, am fost si cam stresat si nu prea am avut timp sa va 'citesc' caci vad ca se tot vorbeste de intalnire in weekend!
Mi-ar face o mare placere sa va cunosc insa, de obicei, sunt plecata in weekend-uri si cum vad ca si multe alte fete sunt ocupate, n-ar fi mai bine sa ne intalnim in timpul saptamanii? Ce spuneti fetelor ocupate in weekend?

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Roxxy, ma bucur ca nu sunt probleme cu placenta!
Eu am emotii in sensul ca aveam colul de 2,95 in saptamana 12, dar pp ca daca e inchis, bebele sta el cuminte acolo! Jobul meu e intr-un Call Center, chiar daca in supervizare, vorbesc la telefon non stop, stau in fund de intepenesc, rapoarte cat cuprinde cu stresul de rigoare si de-asta mi-e mai mult teama-sa nu fac rau singura! Se pare ca medicul de familie da reducerea programului de lucru doar la recomandarea ginecologului-adica parafa lui-

Va multumesc pentru sfaturi , o sa imi iau Oscillo si trec pe ceaiuri fierbinti; vad ca nasul meu e din ce in ce mai productiv...

18+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mimika, raspunsurile mele, dar asteapta raspunsuri diferite de la alte mamici, ca sa e si normal.
1. pana la 3 ani nu au fizic nevoie de perna. Diametrul capului e aproape cat largimea umerilor . Americanii zic ca e foarte periculos, nu mai tin minte sigur cat, dar le ia mai mult de un an ca sa deschida reflex gura cand e acoperit nasul, deci daca ajung cu nasucul in perna pufoasa, e pericol.
2. aparatorile iar cica ar fi periculoase la inceput, tot ca sa nu ajunga cu nasucul in ele. Eu le-am pus de la inceput pentru ca erau din burete tare, nu putea sa-si turteasca nasucul in ele, deci n-am vazut pericolul. Pe la 8-9 luni cand incep sa se ridice singuri trebuiesc date jos ca sa nu le foloseasca drept suport si sa sara din patut. Eu le-am lasat, dar le-am desfacut snururile, pentru ca fiind din burete tare stateau singure in picioare, dar cand se urca pe ele se turteau si nu-l ajutau sa escaladeze.
3. pe mine m-a daruit natura cu sani de vedeta ..., slaba fiind (nu e meritul meu, asa au toate verisoarele din partea tatalui). Sa ma fi vazut la ce marime am ajuns cand alaptam Deci nu te-as sfatui sa le iei acum.
4. Da, camasile au fost foarte practice.
5. da, scaunele se prind cu centura de siguranta, dar nu-i problema, fiecare scaun/loc are centura lui. Plus ca si scaunul vine cu niste centuri. Nu stiu daca aveti o imagine despre America reala, dar aici un singur copil in masina e caz rarisim. Si cam toate mamicile au un scaun doua in plus ca sa poata transporta si alti copilasi prieteni.
6. am uitat care-i diferenta, dar le-am folosit pe amandoua si a fost ok. Cred ca pana la urma nu-i nici o diferenta. Poate or fi diferite tipuri pentru ca exista bebelusi alergici la latex?!

Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Batsista bebelusului este acelasi lucru cu aspiratoarele nazale de le gasesc pe net? Ca eu citisem ca batisma bebelusului se monteaza la aspirator. La ala de scoate sunete asa nasoale???

22+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Roxxy80, felicitari pt vestile bune!

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

diana, multumesc mult pentru raspunsuri. Noi am primit azi un patut de lemn maricel. Si probabil ca o sa ii tinem pe bebelaci in el pana la 3-4 luni, cum or avea loc, apoi schimbam cu 2 patuturi pliabile cred. Si ma gandeam ca sa iau aparatori pentru pat pentru 3 luni...nu e o afacere prea buna.

Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Emy, apropo de intalnire in timpul saptamanii, cred ca asta ar fi mai usor dupa ce o sa intram mai multe in concedii. Ca eu una sunt franta si fara vlaga in cele mai multe seri...

Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mimika, saptamana trecuta am vazut un reportaj despre niste cuadrupleti. Dormeau cate 2 in patut, dar unul peste altul, in X, asa ca 2 ocupau loc pentru 1 singur copil
La un gym am vazut o fetita si ma uitam ce frumoasa e. Mai apare un baietel, semana cu ea, trag concluzia ca sunt frati. Dupa un timp ma gandesc, mai ce energici sunt astia, ca-i vad peste tot. De fapt erau 2 fetite si 2 baieti, cuadrupleti

Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna!

mimika- ca si raspunsuri la nelamuririle tale sunt de acord cu diana. Fara perna, eu nu am a vut si nici nu am aparatori pentru patut, si este OK, mai asteapta pentru sutien, eu am avut grija sa am camasi de noapte cu nasturi, iar scaunele se prind foarte bine cu centura (si eu am isofix la masina, dar trebuie sa fie prevazut si scaunul cu asa ceva si costa vreo 2 milioane in plus, asa ca am zis pas )

cat despre intalneala si eu vreau sa ne vedem, dar week-endul asta va fi mai dificil.

clodute - super pozici! ce nazdarvan frumos ai tu acolo

lutoniana- mare adevar ai grait, si eu la fel incerc sa fac

biaz- sanatate multa. Flacaul se tine bine pe pozitie?

maine de dimineatza merg la ginecolog sa ma dau mare cu ecografia si sa ii arat ultimele analize de sange...mi-a iesit o leucocitaza, dar se pare ca e normal sa apara in sarcina.

pupici,
Miha

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 22+ de
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Mimika, saptamana trecuta am vazut un reportaj despre niste cuadrupleti. Dormeau cate 2 in patut, dar unul peste altul, in X, asa ca 2 ocupau loc pentru 1 singur copil
La un gym am vazut o fetita si ma uitam ce frumoasa e. Mai apare un baietel, semana cu ea, trag concluzia ca sunt frati. Dupa un timp ma gandesc, mai ce energici sunt astia, ca-i vad peste tot. De fapt erau 2 fetite si 2 baieti, cuadrupleti

Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005

Cred ca ai zis ca ai vedenii

Grasii mei iubiti

Mergi la inceput