Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!
Va multumesc ca v-ati gandit la mine si nu ati uitat ca azi am eco .
Am vesti f bune de la prietenul Iosup: nici urma de placenta praevia iar colul nu s-a scurtat ingrijorator de la ultima eco facuta de el la 15 saptamani. Chiar nu-mi explic cum de mi-a pus medicul ala de la Romar un diagnostic gresit. Nici macar nu e jos inserata placenta mea.
Oricum trebuie sa stau linistita in continuare pt a-mi proteja colul, insa nu mai stau cu frica in san ca oricand poate porni o hemoragie.
Fetita mea draga este in grafic, totul este absolut normal, asta a fost concluzia lui Iosup.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 22+



Ce mult ma bucur ca esti bine, Roxana! Nu stiu de ce, dar aveam o presimtire ca situatia nu e asa de grava precum parea.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc mult . Exact acelasi feeling il aveam si eu. ma bucur din suflet pt decizia pe care am luat-o de a cere si parerea lui Iosup.




Citat:
citat din mesajul lui biaz29

[quote]citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!

Ce mult ma bucur ca esti bine, Roxana! Nu stiu de ce, dar aveam o presimtire ca situatia nu e asa de grava precum parea.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+


Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 22+





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Haideti ca mai scriu cate ceva, cu toate ca sunt inca la capitolul trecut cu cititul

Devyla, Miha, Raluk, Danangie, Madalina, Doro, felicitari pt bebicii sanatosi si pt carucioarele colorate!!

Kiki, ma bucur ca ai gasit o solutie pt rochia de mireasam, sunt convinsa ca o sa fii o frumoasa!

Danangie, bine ai revenit, nu ne mai lasa atata timp fara vesti de la tine

Santorini
, sa stii ca si eu am avut programare la dr Albu, pe 8 mai, si tot asa mi-au zis ca ma suna ei pt confirmare....n-am primit nici un telefon pana in ziua de azi, drept urmare nici eu nu i-am sunat sa anulez progamarea

stiu sigur ca am vrut sa zic mai multe, dar cel mai probabil subiectele nici nu mai sunt de actualitate, asa ca o las balta....

tin pumnii fetelor care mai au controale zilele astea! sa veniti cu vesti la fel de bune ca ale mele

o seara placuta!

22+ cu ursulica noastra


nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

listuta de intalneala arata asa:
1. io
2. Moni
3. cristina_ana
4. claucia
5. monikus

Cam scurtuta. mai asteptam doritoare. Sau daca primim asigurari de la fetele care s-au dat "lovite" ca saptamana viitoare sunt libere...Poate o facem saptamana aviatoare. Ce ziceti?

22+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

crisbebe,aceeasi problema cu aerul o am si eu.De aceea m-am bucurat pentru ca a fost racoare zilele acestea,desi colege de la odisee s-au mirat,ca sa zic asa,ele vor caldura(o fi frig la ele acasa si la birou,asa de mult?).Ai mei,la serviciu,viseaza aer,aer si iar aer.Am fost facuta nebuna anii trecuti,jicnita si alt fel ,dar m-am procopsit cu raceala la coloana,genitale,etc,am facut adica tot felul de inflamatii,ca e greu sa bata 4 luni,8 h pe zi,aer in spate,la 16 grade.(pe net unele fete,repet,m-au admonestat,zicind"ce ai, draga?????).
In concluzie,degeaba m-am enervat,m-am frichinit,mi-am facut inamici,sefa si-a vazut de treaba si colegele la fel,au pus mina pe comanda si au dat aerul la cit au vrut si cum au vrut,mai aveam sa ne batem.Anul trecut,dupa pierderea sarcinii si tratamente antiinflamatorii am decis sa stric aparatul.N-a fost asa,ptr,ca am stat numai in concedii si cind am venit am stat nas in nas cu clientul,suflindu-mi in nas(lucrez in spital)-intr-un loc in care nu era asa frig,cu blugi si ceaiuri calde,cu chiloti mai multi pentru protectia genitalel or si cu cadouri la sefi sa fie omenosi.
Am framintat ideea tot anul,cum fac cind apare vremea de aer.Acum pe locul de stat nas in nas cu bolnavii nu cred ca pot sta,ca s-a mutat la luat acte,deci linga o simandicoasa,pila sefei(scuzati cuvintele).O sa iau tot co ,cm pina se poate,ma dau lovita cu invoiri,imi platesc sefa si vad pe unde ma bag.
Pe bune,anul trecut am vrut sa stric aparatul,ca macar trecea o sapt pina puneau altul.
Cele care ziceti-ce prostie,asta e....dusa,poate ca sint dusa,dar sa va fereasca sfintul sa stati mult in aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Gata, m-am intors de la eco la Herghelegiu! Aveati dreptate cu domnu doctor este de o acreala maxima, nu avea niciun chef de vorba, cica el doar masoara...

Ceea ce conteaza este ca Fetita tot fetita a ramas, ne-a aratat labiile , cantareste 460 grame si are varsta de 22s nici mai mare, nici mai mica!

Prin urmare, toate cele sunt in parametri normali!

Monica , multumesc inca o data si te asteptam cu vesti bune!
Eu m-am linistit!

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna,
as fi venit si eu la intalnire, dar m-a prins si pe mine raceala-sau ce o fii, adica imi curge nara dreapta, ma ustura gatul si ma doare amigdala din dreapta, cealalta jumatate e ok...nici nu stiu ce sa iau, medicul de familie nu il prea gasesc, iar ginecologul vrea sa il sun doar daca e vreo urgenta. Asa ca sper sa nu se agraveze
Am si eu o intrebare: in ce conditii se scurteaza programul de lucru cu 1/4? Ginecologul meu, lucrand la Medicover am inteles ca nu iti da recomandare pt asa ceva, asa ca o sa imi caut un ginecolog care sa fie mai deschis.
Selen, felicitari pt eco!
Monica, multa bafta si astept detalii!

Credeti ca daca as vrea sa imi schimb dr, se mai poate? Si apropos de abonatele Medicover...si eu sunt, dar in afara de analize gratuite, medicii nu sunt de invidiat...parerea mea. Tinand cont ca mi-am facut programare la Iosup, credeti ca mai e cazul sa fac si la Medicover o eco morfofetala? Sau macar stiti vreun ecografist bun-eu n-am auzit decat de rau de Calomfirescu, Steriu si Diana Gheorghiu.


18+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Bravo, Emy, sa se faca mare fetita si sa te faca bunica

Eu scrisesem o lista cu intrebari pentru mamici cu copilasi mai mari, dar nu stiu pe ce am apasat si am inchis fereastra. Imi venea sa ma dau cu capul de monitor. Sa vedem ce imi mai amintesc.
1. bebicii dorm cu pernuta de la inceput? Pernutele se gasesc numai in set cu lenjerii sau si separat?
2. Aparatorile pentru patuturile de lemn sunt necesare de la inceput sau dupa ce incep bebicii sa "bantuie"?
3. Pot sa imi iau de acum sutiene de alaptat? Bazandu-ma pe dimensiunile de acum, sigur. Mai cresc sanii cand vine lapticul? Nu spuneti ca da, va rog
4. Am vazut ca exista pijamale sau camasi de noapte pentru alaptat, cu o fanta in dreptul sanilor. Mie mi se par interesante, mai ales pentru spital. Am dreptate sau sunt fitze?
5 . Scaunelele de masina se prind cu centura de siguranta? Noi avem sistem Isofix, dar evident, doar pentru un scaunel, cine sa se astepte la 2...
6. Am vazut ca exista tetine de silicon, de cauciuc...Care e treaba? Ce stie unul sa faca si nu stie altul?

Revin, stati sa ma mai gandesc.

22+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

uve_got_mail, programul de munca se reduce cu adeverinta de la medicul de familie! Dar, daca nu te simti 'confortabil' cu ginecologul tau, poti sa il schimbi fara nicio problema!
Imi pare rau ca esti bolnavioara! Si eu am fost de vreo 2 ori racita insa nu grav caci nu am facut febra, dar sa stii ca am stat in casa la caldurica cateva zile! Eu am luat paracetamol simplu si pt nasul infundat un spray cu apa de mare care nu prea facea el mare lucru!



21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Uitasem. Roxxy, ma bucur pentru alarma falsa si pentru ca nu au aparut nesuferitele de bubite. Raluka, si tu ai scapat!

Uve_got_mail, poti sa iei Oscilococcinum cat mai repede, fara probleme. Merge si paracetamolul. Eu zic sa iei din pripa raceala, ai vazut ce patesc fetele. Multa sanatate!

anaconda, ai facut amnio pana la urma? Bafta maine la cerclaj. Tutu ti-l face?

22+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput