donare de sange-nevoie urgenta

donare de sange-nevoie urgenta | Autor: papanash

Link direct la acest mesaj

Ma aflu in situatia deloc de invidiat, de a va cere ajutorul pentru o donatie de sange, pentru socrul meu, internat la Spitalul Fundeni-sectia oncologie.
Cine are timp si are o stare buna de sanatate, si mai ales cine vrea sa ne ajute, poate merge sa doneze la Institutul National de Hematologie Transfuzionala (fost Dr. Felix)
Str. Constantin Caracas nr. 2-8, cu specificarea ca donatia se face pentru Pirvu Aurelian internat la Fundeni-oncologie.
Ni s-a spus ca nu conteaza grupa de sange.
Programul de recoltare este de la 7.30 la 12.30, persoana donatoare trebuie sa aiba o stare buna de sanatate, sa manance ceva usor inainte, sa aiba buletinul sau CI .
Va multumesc anticipat si va rog ca in cazul in care reusiti sa donati sa ma anuntati pentru a merge sa facem procedurile de transfer catre spital.

Sanatate multa, va urez sa nu aveti nevoie niciodata de asa ceva !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Papanah, imi para rau pentru problemele tatalui, multa sanatate si Doamne ajuta sa se stranga sangele necesar!..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multa sanatate socrului tau , Papanash!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Papanash, multa sanatate socrului!
Am sa spun celor de acasa si daca se ofera cineva sa mearga sa doneze, iti dau de stire.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Multumesc mult pentru urari si sustinere. Doamne ajuta !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Revin sa va multumesc din suflet pentru ajutorul pe care l-ati oferit, am fost contactata de multa lume pe PM si pe mail.
astazi a inceput donarea si am aflat si amanuntele pe care nu le stiam.
Respectiv ca donarea este recompensata cu 59.3 ron ( noi), 50% reducere pe mijloacele de transport in comun timp de 1 luna, plus scutire medicala pentru ziua donarii pentru serviciu. Astazi a fost mare aglomeratie acolo, sotul meu s-a dus dimineata la 8 si a reusit sa intre de-abia pe la 11.30.

Multumesc inca o data, dragi prieteni virtuali !

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

papanash,se poate dona pt tatal tau si din alt oras?

Mergi la inceput

Ramoneloo, multumesc mult, dar e foarte complicat....
In plus, pentru moment am reusit sa acoperim nevoile, de miercuri o sa fie externat fiindca s-a stabilizat dpdv medical, urmeaza o paua de 2 saptamani pana la urmatoarea serie de tratamente.
Multumesc mult tuturor si multa sanatate !

Ghighi- filme

Mergi la inceput