Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri14
Raspunsuri - Pagina 10
danangie spune:
DRIA imi pare rau de pierderea ta.....cand vei avea putere poate ne povestesti ce s-a intamplat.Referitor la testele pozitive....eu nu stiu cum sunt testele la voi....dar aici nu sunt valabile alea care se pozitiveaza dupa 5 minute parca....nu vreau sa te dezamagesc dar eu asa stiu.....
CRISTiNA te si eu.Totul bine?
Mai fetelor,oare de ce cand sotul pleaca la munca eu intru in agitatie?? Adica,stiu ca mi-e greu cu Alessio ca este super agitat si mamos, dar eu incep sa intru in panica , ca Alin nici macar nu a iesit pe usa.....
Off....ma duc sa ma culc.Noapte buna tuturor
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Dria imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva. Mult noroc sa vina bebe cat mai repede. Poate chiar acum e ceva cu ochisori.
Danangie cred ca la tine acum e grija normala combinata cu hormonii de sarcina. Si mie asa mult imi place cand e sotzul acasa...Dar ce sa facem cineva mai trebuie sa si munceasca ca sa faca bani sa cumpere bomboane la copil.Hai curaj ca mai bine ca tine nu se descurca nimeni cu copilul tau.
O zi buna fetelor!
poze cu ghemotocul
dria spune:
Ayla, multumesc
Danangie, multumesc . De dezamagit nu ma dezamagesti, cu testele de pe aici am avut multe peripetii, sunt cam proaste si am avut muuuulte fals pozitive, dar era unu mai scump si mai de seama in care aveam incredere ca ala intotdeauna iesea asa cum era, adica daca nu era sarcina era clar negativ si invers si tocmai chestia asta m-a derutat oarecum pt ca tocmai ala in care aveam incredere a iesit pozitiv.
Sarcina am pierdut-o in mare datorita incompetentei si nepasarii unei doctorite in care am avut mare incredere, tot cu ea am si obtinut sarcina, cu stimulare si se straduia atunci de parca ea ar fi trebuit sa ramana gravida, dar dupa am ramas a apucat-o asa o delasare si cand i-am zis si ca vreau sa plec acasa, intentionam sa ma intorc in romania, n-a mai interesat-o deloc. Ma duceam si ziceam ca am aia, ailalta, ca una ca alta, mi-a dat chiar si medical letter pt compania de zbor fara sa-mi faca macar o eco desi ii spusesem inainte ca simt ca parca impinge copilul sa iasa si ca as fi avut ceva contractii si uite ca n-am mai apucat sa plec ca la o sapt am ajuns la urgente cu colul de 3 si m-a tinut asa in spital vreo 3 zile si tot o dadea inainte ca tre sa ma duc la alt spital care are aparatura pt prematuri, dar cerclaj nu mi-a facut, ma tot amana, nu stiu de ce, in fine am reusit sa ajung la alt spital dar a fost cam tarziu. Am gasit aici un medic deosebit, dar nu-l laud mai mult ca mi-e ca se deoache si asta, mi-a facut cerclajul, dar era un pic cam tarziu, dupa o sapt am facut o infectie groaznica cu toate ca au bagat antibiotice in mine la greu...si cam aici a fost end of story ca singura obtiune a fost sa-mi scoata cerclajul si sa ma lase sa nasc....asta e..
Aseara gandindu-ma ca as putea fi gravida(fapt la care nu m-am gandit nici o secunda atunci cand am facut-o fara protectie pt ca data trecuta m-am cam chinuit aproape un an) am relizat cat de nepregatita sunt, psihic ca fizic mi-am revenit foarte repede, si acum ma gandesc ca poate totusi nu e, pentru ca e prea proaspata spaima in sufletul meu si o pauza chiar nu mi-ar strica, dar...o fi cum o vrea Dumnezeu.
"Ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla"
dria spune:
Monysorescu, multumesc daca o vrea sa vina acu...e binevenit daca nu sa vina cand o vrea Dumnezeu ca oricum am observat ca oricat ma stradui eu sa fac ceva tot atunci cand trebuie sa se intample se intampla.
De cand cu problema asta a mea am descoperit placerea scrisului pe forum, e chiar relaxant si chiar ajuta....Traiasca forumul si toate fetele cate sunt in el!!!
"Ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla"
Teo2rina spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! da cineva tort
dria, dupa pierderea unei sarcini, dar imediat dupa ramai foaaaaaaaaarte usor insarcinata. sper sa fie bine in continuare!
Marina, mamica in de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe
L5845 spune:
Cu intarziere, vreau sa urez si eu la toata lumea ce poarta numele Sfintilor CONSTANTIN SI ELENA,
LA MULTI ANI !
Poftiti la tort de bezea si la ceva de racorit, in sanatatea iubitului meu sot.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
cristy74 spune:
Da Teo2rina, dau eu tort, astazi ca ieri am avut alte treburi. Deci haideti la tort fetelor si la sampanie.
Va pup,
cristy74 spune:
L5845 sa-ti traiasca sotul. Sa fiti sanatosi si fericiti amandoi.
Vai cum e tortul ala al tau.
danangie spune:
LAU La multi ani sotului. Te
CRISTY La multi ani si tie!
La multi ani tuturor! Cu intarziere si eu !!
DRIA foarte naspa cat se inatmpla totul din incompetenta doctorilor.Prietena mea ..tocmai a perdut sarcina de 7 luni din acelasi motiv.Medici prosti.Copilul ei s-a sufocat.Se vede ca a avut circulara de cordon.Cu tot ca eu banuiesc altceva....ca bb la 30 sapt avea doar 800 gr.Deci, tre' sa fie altceva...daca bb nu s-a dezv......ma rog.......faptul e consumat......nimic nu mai poate intoarce pe bb....Sper sa fie bine ptr tine.
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
mcrissa spune:
M-am uitat la tortul lui Lau si am vazut pozele de la intalnirea de anul trecut.ce ziceti fetelor de o iesire, acum ca e cald si frumos afara?
Puisori
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia