Sa slabim - ce diete dau rezultatul dorit?
Va scriu mai jos o dieta care a dat rezultate foarte bune. Daca a mai incercat-o cineva sa isi spuna parerea.
ZIUA 1 – MACAROANE (de post fara ou) CU CASCAVAL
ZIUA 2-3 – OREZ (NU brun!!) FIERT IN APA CU FOARTE PUTINA SARE
ZIUA 4-5 – CARTOFI FIERTI IN APA CU FOARTE PUTINA SARE
ZIUA 6-7-8 – PULPE PUI FRIPTE LA GRATAR (fara pielita)
ZIUA 9-10 – CRUDITATI (morcovi, castraveti, rosii, salata, etc)
ZIUA 11-12 – RASOL DE VITA (carne de vita fiarta)
ZIUA 13-14 – GRATAR DE VITA (pe gratar fara ulei)
ZIUA 15-16 CHIFTELUTE DE VITA
ZIUA 17-18-19 – FRUCTE (fara banane)
ZIUA 20 OREZ FIERT + CARNE DE VITA FIARTA
La mine a funcionat dieta de schimbare a metabolismului cea de 13 zile (dieta daneza).
( nu pot adopta o dieta ca stil de viata (mea culpa) pt. ca nu pot renunta la ciocolata si prefer sa apelez la o dieta atunci cand am nevoie....asa ca "no offence" celor care au vointa si nu numai care reusesc sa se tina de monti sau cea disociata....deci acest topic este pentru cele care nu reusesc sa faca dintr-o dieta un stil de viata sanatos).
Raspunsuri
cristina_ana spune:
Mie dieta postata de tine mi se pare de-a dreptul horror!
Rezultate f.f.f. bune a dat la mine regimul Scarsdale. Se mananca destul de variat si dureaza doar doua saptamani.(asta a fost argumentul forte ca sa o incep). E drept ca e foarte rau fara dulciuri deloc, dar doua saptamani se poate rezista. De-abia astept sa nasc sa o incep din nou!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 22+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Ramonika spune:
daca dau jos jumate de lista (cum ar fi macaroanele, cascavalul, cartofii, orezul etc) si mananc restul de alimente combinat, nu neaparat cate o categorie in fiecare zi, posibil chiar sa slabesc...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Delidana spune:
Un stil de viata sanatos nu inseamna ca gata, renunti la dulciuri pentru totdeauna. Inseamna ca esti atenta la ce/cit maninci, incerci sa-ti faci meniurile cu mincare cit mai sanatoasa si din cind in cind iti permiti si ceva dulce. Iar cind vezi ca incep sa te stringa hainele si cintarul te atentioneaza ca ai calcat cam mult pe alaturi, faci ajustarile de rigoare. E vorba de a mentine un echilibru aici, nu de a te lipsi de micile placeri ale vietii.
Mie dieta postata de tine mi se pare extrem de restrictiva. Mai bine maninc normal (incluzind si bucatica aia de cioco ) si ma apuc de alergat sau alt sport, decit sa ma chinui asa.
In alta ordine de idei, fiecare e liber sa tina ce dieta vrea; sintem maturi, vaccinati , responsabili, etc. Dar luind in calcul ca trebuie sa mai si functionezi in societate, eu cred ca nivelul de energie ar fi cam la zero si dupa 3 zile de fructe as minca si peretii.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
luminita70 spune:
Prefer un regim sanatos, disociat, cu multe salate, iaurturi cu cereale integrale seara (pt. tranzit intestinal) si dimineata un mic dejun copios. Atunci cand fac excese alimentare le fac dimineata ca sa fie arse pana seara.
Emeralde spune:
o asemenea dieta e foarte greu de tinut iar ca minus nu corespunde cerintelor nutritionale ale organismului
z333 spune:
Eu am o parere foarte proasta despre diete..cel mai bun mod de a te mentine in forma este autocontrolul si sportul...mananc cam orice in cantitati mici, mai putin paine,prajeli,fast food si sucuri.In rest, Tae bo( un sport incredibillllll) de 3-4 ori pe sapt, alergat si fffff multa apa
lumy
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminitaguba Eu am o parere foarte proasta despre diete..cel mai bun mod de a te mentine in forma este autocontrolul si sportul...mananc cam orice in cantitati mici, mai putin paine,prajeli,fast food si sucuri.In rest, Tae bo( un sport incredibillllll) de 3-4 ori pe sapt, alergat si fffff multa apa lumy |
complet de acord
tae bo - zilnic, traiasca Billy Blanks
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
z333 spune:
ma bucur ca intalnesc alta fana a lui Billy:)...eu il ador pe omul asta..daca nu il descopeream pe el nu stiu daca ma prindea atat de mult sportul asta..antrenorii de la noi din romanica nu prea imi inspira incredere..asa ca, dati search pe torenti si descarcati antrenamentele lui Billy Blanks..cu siguranta o sa va placa
Walk by faith..not by sight!
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminitaguba ma bucur ca intalnesc alta fana a lui Billy:)...eu il ador pe omul asta..daca nu il descopeream pe el nu stiu daca ma prindea atat de mult sportul asta..antrenorii de la noi din romanica nu prea imi inspira incredere..asa ca, dati search pe torenti si descarcati antrenamentele lui Billy Blanks..cu siguranta o sa va placa Walk by faith..not by sight! |
e super tare Billy Blanks. sunt si eu fana inraita. eu de pe ODC mi-am descarcat mai multe filmulete cu el, de la Basic pana la Advanced si chiar extreme tae bo. si le fac singura in fata calculatorului.
imi place foarte mult. am reusit sa slabesc in 4 luni 8 kg. bine, si cu putina dieta, fara dulciuri, fainoase etc.
nici nu se compara cu programele de aerobic facute de romani. pur si simplu romanii nu au tehnica, nu vorbesc cu tine, cu cei din sala, nu merg printre oameni sa-i ajute, sa-i sfatuiasca, cum face Billy. la el foarte important este si psihicul. si atitudinea. ATITUDINEA E TOTUL!!!
z333 spune:
corect de acord...si eu am slabit cu dieta echilibrata si cu ajutorul lui Billy( acasica la mine in fata calculatorul) 8 kg si ceva in 3 luni.Celulita s-a cam dus de tot,corpul e destul de bine definit..cel mai demential e abdomenul..cred ca am devenit si putin narcisista la cat de mult mi-l admir.Nu vreau sa par paranoia, dar de cand cu antrenamentele lui Billy am alta stare de spirit, nu mai sunt asa nervoasa, sunt mai energica, m-a ajutat f mult sportul asta si cu durerile de spate..naaaa..pot sa va fac capul mare o zi intreaga pe tema asta:)si nu o sa ajung sa epuizez subiectul
Walk by faith..not by sight!