Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
CRIXIA spune:
am luat rezultatele analizelor...cum ma asteptam, proaste. Doar calciu si magneziu sunt ok. Sa vad ce spune medicul, cred ca nu scap de fier Tothema.
Pentru cele din Bucuresti, spuneti-mi un dr endocrinolog de la un cabinet privat. Stiu ca la Parhon te primesc oricand, dar prefer privat. Daca sunteti sub urmarirea unui dr sau aveti referinte bune....va astept cu recomandari. Au luat-o razna valorile toroidei si stiu ca sunt importante pt bb, sa nu aibe vrea carentza. Ma incurajez spunandu-mi ca bb ia de la mine cat are nevoie.
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
criss_2081 spune:
CRIXIA, am vazut ca iti doresti pantaloni de in pentru gravidute, poti sa incerci la targul Tinimtex, s-a deschis azi in Mamaia, eu am fost si sunt foarte multi expozanti cu haine de gravidute, am gasit si hainute de bebe la preturi rezonabile.
Spor la cumparaturi daca ajungi!
28+
Doamne ajuta-ne!
anisiap spune:
hello
azi am fost in Italia ca e la jumate de ora de noi sa cautam caruz de bebei pt varste apropiate si am gasit am platit avansul la carutz Graco plus cosul de bebe mic... ahh ce magazin super era plin de hainute chicco si tot felulu de accesorii dar nu mai cad in capcana inutilitatilor ma gandesc totusi la un portbebe
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor ,Ale ,si 26+
eumada spune:
Buna seara fetelor
eu am o mare nedumerire si sigur nu sunt in asentimentul tutturor dar cineva trebuie sa fie de acord cu faptul ca nu e corect deloc ca atunci cand o femeie gravida iti spune ca o dor toate,eu stiu, oasele,picioarele,etc.....capul si oricare parti ale corpului sa i se dea replica de genul..."asta e rabda ca e normal" sau mai rau..."si pe mine ma durea dar..."sau replici de genul...graviditatea nu e o boala".Cand spunem ca ne doare ceva o spunem deoarece cautam intelegere si macar alinarea de genul...."stiu si eu cum e.."sau "te cred",deci oarecare empatie,nu replici seci.
Ne mai miram atunci ca in spitale femeile care ar trebui sa ne ingrijeasca si sa ne acorde sprijin...asistentele si doctoritele....sunt reci si bayjocoritoare....
Asta nu am inteles si am blamat eu tot timpul.De ce nu putem fi empatici?
Si m-a enervat tot timpul si de accea am evitat si evit intre amici si cunostinte sa ies cu ei pentru ca toate celelalte care au nascut spun de genul"si eu am avut probleme cu sarcina dar eu am alergat si am muncit si.am carat...etc"lasa ca lam mine a fost mai rau..."etc
facandu-ma sa ma simt prost ca eu daca ridic o stic;a cu apa ma dore burta.
Sper ca intelegeti ce vreau sa spun
Cateva persoane doar inteleg care au trecut exact prin ce am trecut eu.
va pup
Madalina 25+Eva-Maria
pogos spune:
eumada, nu te supara degeaba. asa sunt unele persoane. hai, zici ca un barbat nu are cum sa inteleaga, dar o femeie...
si oricum, fiecare sarcina e diferita, chiar la aceeasi persoana, daramite la altcineva.
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
poze
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Sa nu faceti ca mine!!! Ieri am ajuns de urgenta la ... dentist. Era ultima mea grija. M-a apucat deodata o durere de masea crunta, am crezut ca lesin. Dupa o ora nu am mai rezistat si cu bunavointa doctoritei si a pacientilor care m-au lasat s aintru in fata, am ajuns direct pe scaunul stomatologic. Stiam ca am o problema de la inceputul sarcinii, dar am tot amanat si am ajuns aici.
Felicitari celor care si-au vazut bb-ii!
Giova, nu prea stiu ce sa iti spun despre crema solara. Mariei, la vremea respectiva, nu i-am luat, nici nu stiam ca exista pt. bebelusi asa mici. Ma gandesc sa iau una de la Chicco (parca ei au cu grad mare de protectie si speciala pt. bebelusi), dar nu stiu daca e totusi indicat sa pui crema pe pielea nou nascutilor. Poate ne sfatuiteste cineva mai in tema.
Cris_2081, la ce hotel sunt hainutele de bebelusi?? Poate reusesc sa ajung si eu, cu toate ca sunt cu timpul la limita la sfarsitul asta de saptamana.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
anemona27 spune:
Bine zici Eumada,chiar ieri ii spuneam unei prietene ca imi schimb doctorul,ca m-a dezamagit si el si spitalul unde aveam de gand sa nasc si mi-a zis ca ce e asa mare tragedie spitalul sau asistentele ca la o adica as putea sa nasc si singura.Culmea e ca ea a nascut acum mai putin de un an si intimpul sarcinii a schimbat trei medici,a sondat toate spitalele private,plangea ca nu crede ca o sa se descurce...eu nu sunt chiar asa de speriata dar nici cu asistenta care te lasa sa te rupi si apoi nu mai stie cum sa te coasa nu am de gand sa nasc.
Chiar asa de repede uitam oare??
31+Alex
eumada spune:
si mai e ceva pe deasupra.De felul meu sunt o fire mai....sa zicem ciufuta,ca sa nu zic carcotasa.Dar asta nu presupune ca nu sar in ajutorul cuiva care are nevoie.Mi-am ajutata chiar si dusmanul.Dar de cand vad ca devin pe zi ce trece mai neajutorata si mai greoaie si mai dependenta de ajutorul altora incerc sa inteleg....si sa ma pun si in piela altora.
Stiti eu sunt asa zis functyionar public.Unul amarat dar functionar.Am avut treaba la o alta institutie a statului si o colega de a mea....m-a vazut ca ma tin de burta pe acolo imi zice senina..."ia hartia,urca la trei,ia numar,vini inapoi,iti semnez urci sus,si apoi imi aduci...am lasat-o vorbind si am plecat .in birou la un coleg care m-a ajutat normal,si s-a dus el.
NU m-am putut atiune sa-i spun tipei ca daca ar fi fost nevata directorului ei alerga ea pentru...si am plecat.Am ajuns la concluzia ca noi functionarii publici ne meritam soarta.
Madalina 25+Eva-Maria
Giova spune:
eu nu mai pot...mananc ca o sparta de cand am venit cu picul acasa. mai papa ceva, ma intind...atipesc...ma trezesc, iar pap. ma deprima rau vremea asta de afara.
Cornelia si eu tot de la Chicco am luat. si la marco aceeasi am folosit de la 6 luni. acum nu stiu ce sa zic de nou nascuti...nici nu am citit pe ea ce scrie, dar ma gandesc ca e ok, mai ales ca e produs pt. copii.
Bine ca ai rezolvat cu maseaua. sper sa nu am probl. pana nasc cu asa ceva.
Eumada te inteleg ..insa, nu avem incotro. mai bine nu ne plangem.
Crizia imi pare rau ca au iesit analizele proaste. Incearca fierul, poate nu te constipa.
Anisia asa este...multe ne fac cu ochiul. de multe ori aruncam bani doar de dragul prezentarii/ambalajului si nu le prea folosim.
am citit si eu cap. 44, vad ca ati vorbit despre continutul pernelor de alaptat, lenjerii pt. patuturi, perdele, covoare.
Perna de alaptat si eu vreau sa-mi fac. adica trimit linkurile cumnatei si imi face vreo angajata perna...acum nu stiu daca sa o umplu cu ce umple ei pernele sau cu bilute de polistiren. stiu ca au ceva material antialergen...si pilota tot dintr-aia am primit de la ea.
merg sa vad stirile, sa vedem ce se mai intapla in tara.
al meu sot nu a ajuns inca acasa de la birou si se simte. noroc ca e copilul cuminte si se joaca singur.
_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze
pooh spune:
Crixia,si eu TOT'HEMA iau....azi am inceput tratamemntul,de 2X/zi cate o fiola....are un gust oribilPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.