Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,am vazut pozele,toate sunteti niste dragute si frumoaseEu am incercat ceaiul diuretic de la fares,dar n-a fost cine stie ce.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Spatele ma chinuie si pe mine,dimineata e mai ok,dar dupa-masa/seara ma misc ca un robot.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

saltare fetelor
acum a adormit mandra mea am fost in orash la ziua unui prieten si toata ziua azi am bantuit pe afara interesant e ca nu ma simt obosita nici burta grea am inceput sa mananc mai putin nu mi mai place carnea decat de pui mi s au schimbat gusturile as manca numai legume
azi am bronzat o pe Ale am uns o cu crema dar tot a prins culoare ii sta asa de bine
va urez somnic pufos

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Acum am ajuns acasa si am citit repede. ADRIANA ,mie imi face foarte bine ceaiul pt diuretic gravide de la fares si am senzatia ca ies si la baie f bine de la el,acum nu mai am si simmt diferenta si inainte aveam mari pb cu constipatia dar uimitor acum nu am niciuna, asta mai lipsea ca in rest am de toate .

Intru si eu sa vad pozele acum, asta mic se agita ,cred ca e ofticos ca nu a fost si el la intalnire . data viitoare sigur!

Meleea 29

Mergi la inceput

buna dimineata, gata s-a terminat somnul la noi ,, foarte frumoase pozele ,data viitoare vom fi si noi ,sunte-ti f frumoase si vesele.

ma mananca pielea si nu stiu cu ce sa-i mai dau si m-au luat si niste arsuri dealea minunate de te ustura si creierul in cap,....
m-am dat cu niste apa termala va ,vad ca s-a mai potolit mancarimea sper sa tina efectul.

Meleea 30

AMR 10

Mergi la inceput

si am schimbat si noi semnatura......

Meleea 30

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna
Super intalnirea,fetele niste super dragutze..imi pare rau ca nu v-am putut insoti la inghetata..dar pitica e clar ca cerea sa i se acorde mai multa atentie.
Am si eu o nelamurire..daca imi calculez saptamanile pe calendar incepand cu 10 oct 2008..acum ar trebui sa am deja 31 de saptamani implinite si 2 zile..adica sa schimb semnatura vinerea..dar calculatoarele astea de pe net ma pun sa schimb semnatura luni ..adica cu 3-4 zile mai tarziu..NU CA ASTEA 3 ZILE AR FI IMPORTANTE..DAR AS VREA SA STIU VOI CUM CALCULATI.
va sarut cu drag..dsa aveti o duminica frumoasa...intru sa vad pozele ca nu mai am rabdare.

Ylla 30+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Minunate fotografii..multumim Georgia,ai intr-adevar un nume foarte frumos.Sper la urmatoarea intalnire sa pot sta mai mult la povesti cu voi.

Ylla 30+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Continuam AICI

Mergi la inceput

Cred ca stiu de ce ma mananca pielea ,mi sa terminat crema si m-am dat cu ulei jhonsonsi mi-au aparut micibubite care ma mananca,am mai patit-o mai de mult. Ca de la altceva nu cred ca este.....

Meleea 30

AMR 10

Mergi la inceput