Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
Rallu spune:
Adriana, pe cel pt. lactatie l-am gasit la Plafar.
As fi intrebat si de celelalt dar nu stiam ca exista.
De abia acum cand ai intrebat de primul si l-am cautat pe site-ul lor ca sa ti-l arat l-am descoperit pe cel diuretic, care cica ar fi si el special pt. gravide.
Sa vad daca-l gasesc.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 33+
Robert Constantin
AMR
6 -
Asa arat eu acum
blanca000 spune:
Gata, pus pozele pe contul comun..scuze pentru cele neintoarse..dar asa se vad cel mai bine la calitate si poate vor fetele sa le salveze....
s31
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alinutza78 spune:
Buna seara gravidutze
Am ajuns si eu de cateva minute acasa...si admir pozicile din Cismigiu...multumim mult fotografului nostru profesionist blanca
a fost super...definitely trebuie sa mai repetam experienta
..fetele au fost super dragutze, conversatia s-a legat foarte usor...si am invatat si lucruri noi...
weekend placut in continuare
Alinutza
27+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
uliiasi spune:
Apropo, Blanca, ce nume frumos ai...azi am realizat si eu cum te cheama. Nu mai cunosc pe nimeni cu numele Georgia. E cantecul ala frumos "Georgia in my mind", il stii? E singurul loc in care l-am intalnit.
Iulia
31+ 
blanca000 spune:
Cu mare placere
..as vrea eu sa fiu fotograf profesionist..dar niciodata nu e timpul trecut si o sa invat eu sa fac
.
Si mie mi-a placut intalnirea, fetele foarte dragute si parca ne cunoasteam de multa vreme
, totul a fost foarte frumos si vremea a tinut cu noi, nici soare nici ploaie...sper sa mai repetam figura
.
s31
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uliiasi Apropo, Blanca, ce nume frumos ai...azi am realizat si eu cum te cheama. Nu mai cunosc pe nimeni cu numele Georgia. E cantecul ala frumos "Georgia in my mind", il stii? E singurul loc in care l-am intalnit. ![]() Iulia 31+ ![]() |
Multumesc
..il stiuuuu..cum sa nu..normal
s31
EvaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
pogos spune:
buna fete!
acum am aterizat si noi acasa.
fetelor, mi-a facut mare placere sa va cunosc personal. sunteti toate niste dragute. parca ne cunoasteam de o gramada de vreme.
chiar as vrea sa ne mai vedem.
multumim pentru poze blanca. si chiar nu e timpul pierdut sa devii profesionista.
va pup si un week-end frumos in continuare!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
poze
adrianafedorca spune:
am reusit sa vad si eu pozele , sunteti toate niste frumoase
Rallu am intrat acum pe site-ul fares, nu stiam ca au si ceaiuri pt mame, o sa caut si eu ceaiul pt lactatie ca sa nu mai stau sa combin 10 ceaiuri, vad ca asta le contine pe toate
sper cel diuretic sa fie bun sa ma desumfle ca mai am un pic si fac POC ![]()
si noapte buna
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
32+
Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler