Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
uliiasi spune:
Pupici, dragi zmeurici!
La multi, multi ani fericiti, Alynakiss!!
M-ati ametit si pe mine cu toate cremele pt bebei, pana acum singura decizie pe care am luat-o e sa folosesc la masajul lui bebe ulei de masline. In rest, sunt cu capul in nori.
Voi incerca sa ajung si eu maine la intalnire, de la 11 la 12 am sala, deci pe la 12 jumatate-13 sper sa ajung si eu in cismigiu. Sper sa va gasesc....Avand in vedere ca stau f prost cu orientarea, si ca la ora aia deja probabil veti fi la vreo terasa ceva, nu pune una din voi(care stiti sigur ca veniti) un nr de telefon pe contul comun? Daca ajung, si nu prea tarziu, sper, si nu va gasesc, sa dau un telefon sa-mi dati niste instructiuni. Multumesc mult!
De saptamana viitoare voi incepe si eu pregatirile pentru bagajul de spital, cumparaturile pt bebe (avand in vedere ca joi e targul), mai multam din mobila prin casa, etc. Si joi am si programare la dr, abia astept sa vad ce mai face bebicu meu.
Azi noapte a fost furtuna aia mare, cu tunete si fulgere...cred ca bebe a simtit ceva, ca a fost mai agitat ca niciodata. Am adormit f greu, dupa ora 2 (motiv pt care m-am trezit la 10 jumate azi), iar la un moment dat ma trezeste un sut de credeam ca iese bebe prin burta...n-a mai facut asa pana acum....Sper ca noaptea asta sa fie mai bland...
Va pupacesc, sa aveti o zi minunata!

Iulia
31+ 
pogos spune:
buna burtici!
alynakiss La multi ani fericiti!!!
eu la ana folosesc creme si geluri de la Mustela si de la Klorane. si asta voi folosi si la bebe. cred ca voi face aprovizionarea de la baby expo, ca sunt un pic mai ieftine la ei.
intalnirea de sambata a ramas la ora 13 la foisorul fanfarei?
va pup!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
poze
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Am ajuns si eu acasa din oras,am fost la piata(cumparat capsuni,bineinteles Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+![]() AMR 7 Sapt. |
ba sa zici ca m-ai facut curioasa acum
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

Nico29_79 spune:
Buna fetelor si La multi ani Alynakiss!
Mi-au placut subiectele de discutie si mai ales mi-a placut cum ati aranjat camerele bebeilor( foarte frumoase),hainutele asemenea
.Eu inca nu am cumparat nimic bebeului si nici pt bagajul de spital, cred ca o sa am timp timp destul dupa ce intru in luna 7-a..
Stedya am fost si eu acum 2 zile la dr Lemnete..bebe e sanatos si are aproape un kg si e sanatos..dr nostru nu le are cu masuratorile exacte..:)...de analize am intrebat si eu, si o sa le facem dupa sapt 32
Fetelor va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi 
http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/
24+ cu baietel Alexandru
Nico29_79 spune:
Fiindca nu am mai scris de mult, am uitat sa schimb si semnatura ![]()
fetelor
http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/
26+ cu baietel Alexandru
pooh spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danielle02
vine BEBE 2 Ebonee (02.10.2007) Melissa (09.08.2009 DPN) ![]() |

Hai,am fugit,sa nu ma prindeti la o bataita....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
33+
AMR 7 Sapt.
blanca000 spune:
Ufff....in sfarsit mi-a dat drumul la net...de dimineata se tot chinuiau
.
Deci maine pe la 12:00-13:00 la foisorul fanfarei din Cismigiu, DA ? Sa veniti zmeuricilor ca sa ne cunoastem si noi in sfarsit..facem o plimbarica ..si apoi suc si inghetata.....daaaaaaa?
O sa pun si eu pe contul comun nr de telefon in caz ca cineva are nevoie.
Si o veste...mi-a venit patutul
..la 16:00 mi-l livreaza acasa...superrrr...abia astept sa il vad.
s30
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
uliiasi spune:
Blanca, am notat numarul tau de telefon. Probabil ca o sa sun daca o sa ametesc cautandu-va (ca nici nu stiu unde e foisorul ala )
.
Pup!
PS: Eu n-am aparat foto, il ia sotul meu unde se duce weekendu asta, asa ca baza e in voi
Iulia
31+ 
micaalsa spune:
Haideti sa va arat un bebe miscacios tare
Eu m-am prapadit de ras, mai ceva ca mamica din videoclip.
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5699105-video-topul-viralelor-bebelusul-care-vrea-iasa-repede-din-burta-mamei-sperietura-direct-emisiune-mare-audienta-omul-cel-mai-tare-ras-din-lume-mustata-vioaie.htm
Sa-mi tineti pumnii, maine merg la eco. Sper sa am vesti bune bune ![]()
u all
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
29+
cu
Teodora
Nasterea printesei

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si