Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
danielle02 spune:
pooh,api si eu am mancat de astea vreo 2 zile la rand,numai ca in loc de salam,am luat sunca in doua cu slanina 
casul e demential cu painea calduta si rosiile proaspete 
micaalsa,
cam asa facea si Ebonee in burta,cam dupa 34 saptamani,numai ca nu iesea buricul asa tare.
ce misto ca va intalniti,sa faceti multe multe poze sa va vedem si noi,cele care nu pot sa mearga la intalneala ![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
pooh spune:
Da,da,fetelor,sa veniti cu o gramada de poze......Si sa papati inghetata si in locul nostru
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
33+
AMR 7 Sapt.
doranna spune:
buna!
sunt mamica fericita a unui "ghiocel de martie-aprilie" (e de fapt o ghiocica
, iulia-alexandra, nascuta pe 23 martie, la 38s+2z); spre finalul sarcinii am avut ceva probleme si a trebuit sa iau Gynipral, No-spa, etc. Mi-au mai ramas cateva si as vrea sa le donez.
"Stocul" meu se prezinta astfel:
Gynipral - 3 cutii + 2 fiole (17 fiole)
No-spa - 9 fiole
Utrogestan capsule - 1 cutie
Scobutil fiole - 3 cutii
Dexametazona - 2 fiole.
Sper din tot sufletul sa nu fiti in situatia de a avea nevoie de ele, dar daca totusi aveti nevoie, va astept cu PM. Eu stau in Bucuresti - zona Brancoveanu si am putea sa ne vedem la metrou intr-o zi.
Toate cele bune,
Dorana
blanca000 spune:
alynakiss
s
Sa fii iubita si santoasa si sa faci un zmeuric delicios. 

s30
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Fetele, mi-a venit patutul..e in cutie aici langa mine si abia astept sa inceapa sotul sa il monteze..nu mai am rabdare. Deocamdata nu am salteluta dar nici nu e nevoie..bine ca a venit patutul Fred.
Il montez si il pun pe pozitie si in functie de el (ca e pionul principal) cumpar si perdelutele si decoratiunile...
.
s30
Eva
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Vad ca vorbit de banza cu rosii...mmm..delicios, eu am luat ieri rosii romanesti din piata cu gust f bun. Oricum azi nu am chef de gateala asa ca i-am zis sotului sa ma scoata la terasa, poate bag o supa crema de brocoli care imi place mult
.
Ieri am fost si ne-am plimbat prin parcul Moghiors (Dr. Taberei) si mi-a placut mult. Plin de oamnei diveris , de toate varstele, batranei care jucau sah, tineri "pupaciosi" pe iarba, adulti de mana pe bancute si plin plin de copii..sunt si foarte multe locuri de joaca pt ei..ba chiar e un loc unde pot calari ponei. E destul de aproape de mine si cred ca acolo o sa o plimb si eu pe bebe..caci era o atmosfera tare frumoasa...si nu mai zic de mirosul salcamilor inflorit...un deliciu.
Cine sta prin zona...sa stiu cu cine o plimb pe bebelina la vara
?
s30
Eva
Nunta noastra 2004
meleea spune:
ULIASI si bebele meu a fost tare agitat asara dar nu m-am gandit la futuna
...
MICALSA , super tare filmuletul.![]()
![]()
![]()
![]()

eu mi-am luat un troler ieri mai micut asa sa nu plec nici cu sifonierul mobil
dar deja l-am umplut cu cativa pampersi,un set de paturici absorbante de la seni,un pachet mic de servetele umede,cam 15 tampoane facute de mine din vata si fese sterile,un prosop si un pled pt bebe, hainute cred ca am pus cam multe dar mai rectificam pe parcurs ca am pus unele cu maneca lunga si cu picior si poate nu o sa fie cazul daca e f cald(?),2 seturi de chiloti de unica folosinta pt minesi cam atat deocamdata. urmeaza cosmeticele,camasi de noapte si cred ca atat. aaa si biberoane (2buc) dar inca nu am luat sterilizatorul il iau de la targ
.mai trebuie ceva? ca nu imi dau seama.......
Meleea
29
pooh spune:
prosoape si papuci pentru tine...farfurie,cana,etc.
Ce harnicuta esti,Meleea!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
33+
AMR 7 Sapt.
meleea spune:
Am uitat sa va intreb ,care varsta de care tine cont doctorul cea de la ultima menstr. , sau cea ecografica?
Meleea
29
Nico29_79 spune:
Micaelsa bafta la eco maine:)..Eu nu pot sa vad filmuletul si m-ati facut curioasa cum misca bebeul:(...
http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/
26+ cu baietel Alexandru