@ construit CASA ! ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Imi puteti recomda si mie niste firme de termopane din zona Brasov - Bran despre care stiti ca sunt seriosi si fac lucrari de calitate?

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu pot sa-ti spun pe cine sa nu alegi..Qfort!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Eu pot sa-ti spun pe cine sa nu alegi..Qfort!!!

de ce? Sunt neseriosi, sau au nu au calitate prea grozava?

Am trimis cerere de oferta si la ei, dar nu mi-au raspuns.

De altfel am trimis cerere de oferta la 12 si au raspuns 3..dintre care unul recomandat...n-are lumea nevoie de comenzi :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mie mi-au montat gresit 2 glafuri si a trebuit sa-i chem vreo 6 luni sa le tot schimbe,pt ca curbau,a venit comanda fragmentata cum au vrut ei,,garnitura la usa exterioara m-am rugat de ei vreo 6 luni..abia ieri mi-au schimbat-o ,reglaje la fel (pe anul trecut l-au sarit), iar acum 2 zile am observat ca am niste ventuze imense pe geamul din living (care este gen vitrina)..asta dupa ce spalasem geamurile..este de fapt pe interior (intre geamuri) nespalat. Asta nu se vede decat daca bate soarele in el ...altfel nu! Acum la un an de la montaj..cica mi-l schimba ca este eroare de montaj

Tot ce au reparat a fost doar datorita faptului ca am sunat de fiecare data la Craiova si i-am amenintat cu Protectia consumatorului ..altfel nu a mers!

Mergi la inceput

multumesc mult kim...la mine ar fi cumplit daca ar trebui sa-i chem la reparatii..casa e de vacanta, sunt acolo doar in weekend..nici nu vreau sa ma gandesc ce complicatii ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Chiar daca o contrazic pe Kim, eu am fost foarte multumita de Qfort.
S-au poate am fost eu mai norocoasa. Totul a iesit impecabil.
Eu sunt foarte pretentioasa (de-a dreptul chitibusara) si culmea au reusit sa monteze fara nici un repros din partea mea.
Dupa indelungi cautari si analize de piata m-am oprit la Qfort si nu imi pare rau deloc.

_
dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

Mergi la inceput

Multumesc Dana...vad ca deocamdata nu e vreun pericol sa lucrez cu ei..n-au reusit sa trimita inca o cotatie :).

Ce imi placea la ei e ca sunt printre putinii care au profile special proiectate pentru tripan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mie imi place qfort, am lucrat bine cu ei.
Dar sunt convins ca kim a patit-o cu ei...in mod normal nu vad de ce au dat rasol, este inexplicabil pentru orice firma ar fi.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Noi am inceput incet sa finisam casa,am dat de bani .Am terminat cu partea electrica.Constructorii cu care am facut casa sunt angrenati in alte lucrari.Pana vin ei sotul si socrul se vor ocupa de cateva parti din finisaje.Socrul meu a lucrat in constructii prin Israel si Cipru ,asa ca se pricepe ceva.

Sotul are ceva dubii in izolarea mansardei,asa ca m-a pus sa intreb aici .Izolarea o face cu vata bazaltica intre capriori,apoi vroia sa puna folie anticondens.In acest timp se consulta telefonic cu seful constructorilor.Acesta i-a spus sa puna dupa vata bazaltica un rand de poliester,apoi sa puna folia.Cica ar fi mai buna izolarea termica .E corect asa?

Cladirea este P+ M .La etaj sotul a facut un pod fals din barne si placaj,iar tavanul o sa fie din rigips.

Rufus, ceva pareri?

Mai am o problema ,nu ma pot hotari in privinta balcoanelor.Cum sa arate,cu inox,cu lemn,cu inox si lemn . Stiti ceva site-uri de prezentare pentru amenajari exterioare ?Eu nu am gasit.

Asa arata casa intr-un 3D http://good-times.webshots.com/photo/2042646530102564205TrArNk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

kokiy,nu stiu cum e cu mansarda ca nu am(a noastra e cu planseu si pod) insa sunt de parere ca balcoanele trebuie corelate la model si material cu portile,poate chiar si gardul.adica nu merge cu poarta de lemn sau fier si balcoane din inox...parca nu suna nici bine nu numai ca nu arata...
noi le avem si teava rectangulara vopsita negru si la fel si poarta,foarte asemanatoare ca model.balcoanele sunt "cu burta".
lemnul nu ti-l recamand chiar daca e dat cu nspe mii de chesti profi si spun ca are o prietena.le-a dat cu toate ,inclusiv lac de vapoare si tot se fac naspa dupa un an de zile.asa ca ,sa nu le dea jos ,le-a vopsit.
daca as mai face acum balcoane,le-as face din teava rectangulra partata,groasa cam cat doua degete si pusa orizontal...nu stiu daca ma intelegi...vin cam 10-12 astfel de bare puse orizontal .dau ok,sunt ieftine si ca pret si ca manopera,usor de vopsit dupa.
aaaa...ce am gresit eu la ale mele- culoarea.le-am facut negre in loc de maro,cum sunt termopanele...insa la cate aveam noi pe cap in acea perioada...(am reusit sa facem casa de la stadiul de "rosu"la finisat complet si mutat cu mobila in 2 luni jumate;am inceput in 21 iulie si la inceput de octombrie era totul gata)

Mergi la inceput