Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 7
Raspunsuri - Pagina 13
miki-miki spune:
Fetelor va rog frumos, evitati sa dati reply la mesajele f lungi. Dc chiar doriti sa faceti asta selectati din mesajul respectiv numai paragraful la care vreti sa raspundeti. Se incarca f mult subiectul.
Multumesc! .
Criss 85 am citit la sub celalalt ca ai intrebat de doza de 2gr de vit C care ti s-a dat de hematolog, ieri intamplator am citit un art in care spunea ca doze mai mari de 2 gr de vit c reduc acidul folic din organism. Eu stiu ca 1 gr se ia , mi se pare f mult 2 gr de vit C.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Criss 85 am gasit articolul : http://www.util21.ro/sanatate/biblia-vitaminelor/biblia-vitaminelor-vitamina-acidul-folic.htm
DOAMNE AJUTA!!
criss_85 spune:
miki,intr-adevar aveam acea nelamurire cu vit C efervescenta...sincer si mie mi se pare mult 2g/zi,dar i-am mai trimis mail dr Uscatescu si mi-a zis sa iau exact cum mi-a prescris,ca nu iau ca adjuvant ci ca terapie.
pe langa asta mai iau si acid folic de 5mg,magneb6 si vit E.
acum nu stiu ce sa zic...unei persoane cu un istoric la fel ca al meu si analizele asemanatoare,i-a prescris acelasi tratament dar doza injuatatita fiindca are obezitate de grad 3 si atatea vitamine i-ar fi dat pofta de mancare.
inca nu am mers la ginecolog sa vb cu ea despre acest diagnostic pus la Fundeni.voi cere si parerea ei,dar sper ca sapt viitoare sa ajung si la CMU,sa mai vad o parere a unui hematolog.acolo am abonament si nu platesc nimic, si daca tot beneficiez de gratuitate sa mai vad si o alta parere.
miki-miki spune:
Criss 85 Uite, am o idee , de ce nu iei Vitamina C CETEBE cu eliberare prelungita? In organism o sa ai tot timpul ac cantitate de vit C. Partea proasta e ca e cam piperata la pret, 39 ron si iti tb 3 cutii pe luna dc iei 1,5 gr/luna. Dc mai adaugi la ac cantitate si vitamina C din alimentatie ajungi la 2 gr. Este o idee, nu stiu de ce ti-a dat efervescenta, ce face aia asa de bun? Am citit ca in 5 ore se elimina vit C ingerata pe cand cea cu eliberare prelungita e mereu in corp. Te astept cu vestile de la dr hemato nr 2.
DOAMNE AJUTA!!
criss_85 spune:
am citit articolul...din ce am inteles,daca se administreaza doze mai mari de 2g de vit c se pierde din acidul folic si trebuie suplimentat.eu iau 2g si pe langa asta si acid folic de 5mg.cred ca e bine...
oricum,merci ca te-ai gandit la mine!
criss_85 spune:
da,uite ca e o idee cu vit C CETEBE...la pret nu e diferenta mare ca asta efervescenta este 17,5 ron si imi ajunge 5 zile daca iau 2g/zi, asa ca tot pe la banii aia ajung intr-o luna.
Nici eu nu stiu de ce e mai breaza vit C efervescenta...il voi intreba pe hematologul nr 2 ce parere are si va spun.
profa spune:
miki,,merci pentru tot!Si eu cred ca in sfarsit,B-urile si-au facut datoria,am mai bine de 2 luni de cand le iau,si vit.C iau si eu tot Cetebe,2/zi.De ce cred asta?Pt. ca doza asta de Puregon am mai luat-o,si n-am obtinut asa o productie la hectarAcuma,ramane de vazut ce-o fi mai departe,chiar ca ar fi pacat sa se iroseasca asa o recolta bogata...Da' acuma si tu esti figura...chiar tripleti imi doresti?!?Uiti ca io-s batrana,maica,si nu i-oi putea duce chiar pe trei
miki-miki spune:
Profa nu-ti doresc tripleti , unul si bun iti doresc , max 2 dar cu recolata aia a ta f buna sunt sanse mari sa se prinda toti. Bine ca nu-s mai multi de 3
DOAMNE AJUTA!!
sufletel_80 spune:
Buna ziua dragi forumiste!
Eu fac parte din categoria oligoastenoterato-spermistelor. Dar stiu ca nu veti refuza sa acordati o parere unei novice ca mine.Am observat altruismul vostru si apreciez ca sunteti un izvor nesecat de informatii pretioase. Noi suntem deja la FIV 3.
Referitor la Vit C, CETEBE, am o nelamurire. Cele 2 cps pe zi se administreaza o data sau trebuie musai la ore diferite?
Eu ii dau sotului:
- L carnitina 1g/zi (deoarece fiola nu o suporta, ea cate 4 cps/zi a cate 250mg)
- 1 acid folic de 5mg
- 2 cps de omega 3
- 1 cps de Vit C
= 8 pilule odata.
El are un program de munca total aiurea. Si le ia cand apuca, nu are o ora fixa, dar in principal dimineata.
Credeti ca este gresit sa le ia pe toate odata? Cum ar trebui sa le separ?
Va multumesc
ancadragoman spune:
Citat: |
anca,iti recomand cu toata increderea pe dr Delia Marinca de la CFR2.Eu sunt pacienta dumneaei si sunt f multumita.Nu e f celebra,dar pune suflet pt orice pacienta si se ocupa cu interes.Este accesibila la orice ora din zi si din noapte,iti raspunde la orice intrebare si este f bine vazuta in spital de catre medici. Conditiile sunt f bune,atat pe sectia de ginecologie cat si pe maternitate. |
mersi mult de tot ...o gasesc doar la spital?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI