Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 7

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, Luca, imi amintesc de faza cu picioarele pe geamul masinii si de participantii la trafic care priveau siderati
ce nu face o femeie pentru a fi mama... si eu imi amintesc cum sub valium vedeam asa de roz situatia... zici ca mi-o trasesem in vena... doctorul era cam tacut... si eu faceam glume, ca unul din cei 3 embrionasi e sigur baietel cu ochi albastri... embrioloaga razand: care din ei?...

Asa, si sa atingem acum celalat aspect: se bea sau nu se bea apa inainte de ET? Eu am baut un litru de fiecare data, cica daca vezica e plina, cateterul face o inclinatie perfecta pentru introducerea embrionilor direct in fundul uterin, iar daca vezica e goala, atunci are o inclinatie neadecvata... asa ca doctorii Catalinei au impuscat doi iepuri deodata cand au pus-o sa bea lapte inainte de transfer... vedeti, invatam... invatam...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Miki,Dana va multumesc,uite ca pana acum nu am pov despre asta ca imi venea f greu dar uite ca o a incerc sa vb cu voi.
Inainte de Maria am pierdut 2 sarcini,dupa astea 2 am zis sa fac niste analize si am inceput cu dozari hormonale si HSG,la dozari am descoperit proesteronul f mic si probabil ca asta a fost principala cauza pentru care pierdeam ingerasii ,iar la HSG rompa stanga varza de infundata si dreapta abia formase un dop care a sarit cand au introdus substanta de contrast....minune mare ca in luna cand am facut HSG am ramas iar insarcinata dar de data asta am bagat utrogestan si gravibinon la greu ca aveam iar sangerari si risc de avort spontan.Asa am dus toata sarcina , de la 28 de sapt am stat la pat cu colul deschis si la 39 si 4 zile a aparut minunea mea.Acum eu ma gandesc ca poate ultima sarcina am pierdut-o tot din cauza de progesteron mic si poate ar trebui sa repet analizele astea.Sincer imi este si jena sa scriu cand voi aveti probleme mult mai mari decat mine si cand stiu f bine cat va chinuiti sa aveti o minune a voastra

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Nu trebuie sa-ti fie jena deloc pentru ca ai un copilas si mai vrei unul!!! In mod sigur exista o problema, si eu zic sa stai aici pe langa noi, poate ii dam de cap cumva! Pentru inceput eu zic sa faci un set de analize hormonale sa vedem daca nu cumva deficienta de progesteron este cauza. La ce medic mergi tu? Trebuie si el sa te ajute...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Pai si eu tot la hormonale ma gandeam ca sigur este de la progesteron.Acum merg la dr.Arash care inainte era la Giulesti dar acum este doar la Medlife si nu prea imi mai convine ca nu imi permit sa nasc acolo.Acum cred ca o sa ma orientez spre un medic de la CFR 2 ca am auzit ca ua conditii f bune acolo.Imi recomandati pe cineva?Dar daca se poate unul nu f celebru ca sunt patita rau cu celebritatile

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

anca,iti recomand cu toata increderea pe dr Delia Marinca de la CFR2.Eu sunt pacienta dumneaei si sunt f multumita.Nu e f celebra,dar pune suflet pt orice pacienta si se ocupa cu interes.Este accesibila la orice ora din zi si din noapte,iti raspunde la orice intrebare si este f bine vazuta in spital de catre medici.
Conditiile sunt f bune,atat pe sectia de ginecologie cat si pe maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu cred ca mi-au dat laptele ca alternativa la camasa de forta .
Dar in mod sigur o sa intreb, de ce lapte, data viitoare.
Si da,grecii tin foarte mult la vezica plina. Dar nu foarte plina. Tin minte ca ultima oara a venit o d-na asistenta si mi-a dat apa, mult prea multa apa. Si dr. m-a trimis sa fac pipi, sa numar pana la 10 si la 10 sa ma opresc...moment in care m-a cuprins putin disperarea .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Nu cred ca mi-au dat laptele ca alternativa la camasa de forta .
Catalina

Avalon 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

de mare efect
..acum ne si pi... cu masura .....

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
Tin minte ca ultima oara a venit o d-na asistenta si mi-a dat apa, mult prea multa apa. Si dr. m-a trimis sa fac pipi, sa numar pana la 10 si la 10 sa ma opresc...moment in care m-a cuprins putin disperarea .

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

eu prima data in loc de "de ce lapte" am citit "ce lapte" si ma gandeam ca proasta "dar oare de ce conteaza marca de lapte???"
blonda, ce sa-i faci...

Avalon 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Oare ce conteaza felul de lapte???????
Aaaaaaaaa...bag de seama ca ai pierdut mare parte din informatiile acestui forum.

Ia baga un ochi aici.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25329

si aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23840&

si mai discutam dupa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

la toate fetele!
Eu am fost azi la eco de ziua 10.Am productie-record,3 foliculi,cica peste 20,si endo de 9,7 trilaminar.Zicea dr. ca acum,e ca si cum pe harta mea astrala e conjunctura cea mai favorabila.Si ca daca o sa fie ok,da el de baut.
Am facut 2 Pregnyl,mai merg maine la o eco,si,voi astepta.....
In timp ce asteptam la cabinet,era o bunica cu 2 nepotele,care o asteptau pe mama lor.Cea mica,de vreo 3 ani,era o minunatie,manca pufuleti,era plina de firimituri,n-avea astampar nici o secunda,mi-a dat si mie pufuleti,si s-a catarat in bratele mele,cu tot cu pantofi si cu firimituri,si avea cei mai frumosi ochi albastri,si-asa as fi luat-o la mine acasa...
Poate da DD si o sa fie bine de data asta...
la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Anca: eu ti-o recomand si pe d-na dr Anca Gherasie, lucreaza tot timpul cu sotul ei, Cristian Gherasie, mie mi s-a parut super sa am doi medici buni in sala la operatie. Daca vrei detalii, da-mi un PM. Eu m-am inteles foarte bine cu ea, este comunicativa.
Va pup pe toate si va citesc din umbra... Eu nu stiu inca daca fac parte dintre voi, dar totul este posibil

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui profa
miki,de ce spui tu ca B6 se ia numai pana la ET(in cazul meu,pana la ovulatie,ca nu fac ET),e cumva embriotoxica?Iau 100 mg,dar intr-un complex de B-uri.Asta ar insemna ca,intr-o eventuala sarcina,sa nu mai iau B-uri,doar acid folic?Analiza folatilor,de la Synevo,mi-a indicat o valoare putin peste limita,dar d-na dr.de acolo a zis ca e super asa,m-am gandit ca e o chestie similara cu progesteronul in sarcina:cu cat mai mult,cu atat mai bine.Insa val. pt. vit. B12,a fost spre limita inferioara,asa ca exces de B12 sigur nu am.Pt.B6 n-am facut dozarea,ca nu m-am gandit...
Abia astept dupa-masa,sa merg la eco sa vad ce zice dr...la toata lumea!

Profa, eu nu am spus asta, am zis ca am citit undeva ca doza mai mare de 100mg e toxica atat. Si am zis ca dc luam capsule de 100mg si mai luam si din alimentatie depasim doza de 100 mg. Cautai art acela din nou si nu-l mai gasii.
Felicitari pt foliculi, cred ca si B-rile si-au spus cuvantul. Poate ramai cu gemenasi sau tripleti.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput