bicicleta mecanica
buna
cat timp zilnic se foloseste pt a da rezultate si nici sa abuzez
Raspunsuri
Criss3 spune:
Bicicleta mecanica este egal cu bicicleta pe care faci in fata tv-ului right? Vreau si eu sa imi iau una dar nu stiu de unde, cat costa, ce imi recomandati?
anca_a spune:
40-70 minute pe zi.
Pentru ca miscarea sa fie aeroba, pulsul trebuie sa se situeze undeva intre 110 si 140 batai pe minut. Daca nu ai dispozitiv de puls, intensitatea trebuie astfel reglata incat pedalarea sa permita purtarea unei conversatii.
Somnul ratiunii naste monstri.
Dorsilia spune:
pai luna viitoare e ziua mea si s-a nimerit sa fie o oferta acum la Real de bicicleta HMS 2152 la 140 ron, deci mecanica, la care o sa pedalez ca hamsterul ca sa imi fac tonus psihic in primul rand:)
la pretul asta am zis ca nu ma dau deoparte ca la sala nu am dispozitie si timp sa merg. Am postat-o in balcon si o folosesc in timp ce spionez vecinii (glumesc evident:) E usoara, nu ocupa mult loc, e stabila, inregistreza caloriile consumate si distanta parcursa. O reglez pe nivele de dificultate:)
oana_n spune:
Eu mi-am cumparat o astfe de bicicleta din Metro cu 470 ron, a fost oarecum cadou de ziua mea. Din 5 ian 2009 si pana azi am pierdut 10 kg. Fac zilnic cate 40-50 min, pe ultima treapta, 8/8, (primele 3 saptamani pana m-am obisnuit am facut pe 5/8 si cate 30 de min).
Evident am grija si la ce mananc in timpul zilei si am renuntat la masa de seara, dupa ora 20.00 (evident ca mai sunt si exceptii, insa nu dese).
E buna pentru portiunea de la abdomen in jos, eu acolo aveam nevoie mare de dat jos si chiar te ajuta si iti da un tonus bun pe tot parcursul zilei. Eu o folosesc ca sa dau kg jos si de aceea pedalez dimineata, pe nemancate, ca sa ard energie din ce e depus, ca daca mananc, ard mai putin din depozit.
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
Poze cu noi
Dorsilia spune:
deci se foloseste mai eficient dimineata pe nemancate? chiar nu stiam
mai, pulsul nu cred ca mi-l arata ca nu are nici un dispozitiv ce sa-l port pe mine. Inregistreaza caloriile si distanta.
si e ieftina pt ca MECANICA nu e cu volanta
Uite-aici caracteristicile:
Greutate maxima admisa(kg) 90
Dimensiuni(cm) 79 / 56 / 94
Masurarea timpului Da
Distanta antrenamentului Da
Kilometrii totali Da
Viteza Da
Frecventa de pedalare Da
Consum de energie Da
Reglare manuala a nivelului de dificultate Da
Sistem de transmisie Curea
Greutatea volantei(kg) n/a
Reglare rapida pe inaltime a selei Da
Alte informatii - Sistem curea f#259;r#259; volanta
- Reglare rezisten#355;#259;
- In#259;l#355;ime ajustabil#259; #351;a
Daca aveti ceva idei, despre cum se foloseste cel mai eficient nu ma evitati, uite de exemplu faza cu pedalatul dimineata pe nemancate n-o stiam. Alte trick-uri mai sunt?
merci
lia
Criss3 spune:
Chiar nu ma gandeam ca se poate slabi atat de mult cu bicicleta.
si cam ce ai mancat de ai slabit 10kg? in afara ca nu ai mancat dupa 20.00? Adica ai eliminat definitiv dulciurile, paine, prajeli, grasimi?