Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 20
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Piolica da pe mine,da pe mine??Vrei sa ma vezi?? laura, andy (07.04.2002) & alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
eu pe tine am vrut sa te vad de mult, de cind eram la Budapesta, dar nu a fost sa fie (eram saraca si mi-era rusine)
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia![]() ![]() ![]() v-ati aprins, nu gluma sa va zic ce i-am facut lui Teo, io mama denaturata, in magazin la Debenhams, pentru ca fugea mereu si se smulgea din mana mea si nu mai pridideam sa-l aduc inapoi la raionul 1-3 ani? (sa nu credeti ca am putut macar sa ajung sa vad ceva pt mine, nu-nu-nu...) Deci sa va zic: i-am pus pe cap o palarie. De soare. Direct de la raft. I-a placut. A fugit cu ea prin magazin. Cum se apropia de usi, piuiau, si mi-l dadau bodyguarzii inapoi pe infractor! ![]() ![]() ![]() Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
hahaha, nu ai facut poze cu el? cred ca era super haios!
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piolica
eu pe tine am vrut sa te vad de mult, de cind eram la Budapesta, dar nu a fost sa fie (eram saraca si mi-era rusine) Mamica fericita de bebelina Elsa |
Da da mi-aduc aminte....ups cred ca eu eram cea saraca ca n-am mai mers
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
andy.p spune:
Ada esti dementiala...poate te-au filmat astia si te dau pe youtube
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
Ada, esti fenomen!! E chiar faina ideea!!

CD, parca-l si vad pe Mikul, nu-l filmezi?
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CD27 spune:
Cuscra de veniti pe la noi, va invatam cum e cu somnul, iar voi ne invatati cum e treaba cu mersul in 4 labute, cu ridicatul, ca noi la cat lenevim...n-am invatat prea multe![]()
[b]Piolica[/b, dar tatici nu vrei sa vezi?![]()
la baby expo nu stiu daca ajungem, dar ajungem, sigur la targul care va fi in parc in herastrau pe 29 mai![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andy.p spune:
Bine Cuscra chiar vreau sa ne inveti cu somnu....cu miscarile nu prea ca suntem![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:
piolica cred ca voi nu ati putut sa mai supravietzuiti in capitala ungureasca si v-ati mutat mai la tzara la Francia.Hai mai...nu te mai plange atat NOI STIM CA AVETI PISCINA LA CASA...CA ESTE MANDATORY!Deci cine are piscina are bani![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
sabinel spune:
Laureta, Laura, dragute ca de obicei
Roxana, inseamna ca Mikul tau si amalia mea se iau de mana
ca si a mea face exact aceeasi miscare.
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
piolica spune:
| citat din mesajul lui CD27 [b]Piolica[/b, dar tatici nu vrei sa vezi? Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
mi-i aratati? pai daca vi-i fur?