Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

CD, sunt eu, hello, care te hartuieste. Am pat, am pat!!!

Asa... fii antena. La Vitantis, am vazut carucirul acesta http://s11.photobucket.com/albums/a199/Amedy/Carucior%20GEOBY%20cu%20trei%20roti/?mediafilter=images, era aproape 400ron.
E incredibil de mic, manevrabil si usor. Am ramas masca.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

gaia tu esti muma???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

gaia tu esti muma???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

apai da, mi-s eu, muma padurii... asta... a pamantului... asha... si a lui bebeloi si fra-su, bebedoi!

Gaia, muma pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Tocmai veni de la gradi cu Bianca in carca, doamne spetele meu. Tare as vrea un masaaaaaj din ala dur
Bianca se crede deja cupil mare si nu bebe ca a zis adio la somnul de pranz, fix 10 min

Capsuni i am dat Biancai sa linga doar, n a avut nimic pina acum.

Mergeti la Baby Expo? Ne vedem la o Fitzosica?

Moni ai fost la echo? sa vi cu vestile pliiiiz

giulianna pupam micul leutz, e dulce foc

sabinel ce fluturas ai acolo

nocom dya multa sanatatela pitici

ancule ce gatesti tu acolo, suna tare bine Pupam sarbatorita

luminita daaaaa si io tare as vrea sa deschid o gradinita, tot sa castig la loto astept(recunosc ca nu prea joc, dar daca e sa fi norocos esti si numai cu un bilet nu?)

babytza asa si la noi, Inisa n a avut colici nici la dintzoci n a plans si noaptea dormea dusa de la 2 luni , Bianca e invers( sau io is mofturoasa oare?)

Io nu inteleg unde este neintelegerea este intre Eva si Piolica ma uit ca la un meci de tenis

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ada mi-a povestit Ramo, in we il tarasc pe sotz p-acolo
Giuli saru'mana o sa caut asa dupa ochi trici ca a lui Edi inima de leu si mai schimba si tu pe bebe ala mic de la semnatura, ti-am mai zis eu ca ai baiat mare, din ala de merge cu bicla
Amik zi-ne despre pici daca ti-ai facut putin timp sa intrii, in rest ..totul trece, asa cum a inceput, unii raman cu gust amar, dar se merge mai departe cu un Dr House, o merdenea
Piolica pe mine nu vrei sa ma vezi care va sa zice, ca te-am contrazis cu ochelarii off te-as hartui si eu cu PM dar mi-e ca dai copy paste numai la anumite chestii si intelege lumea gresit

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CD, mai rau, mi-e ca Piolica te gaseste dupa IP, si dupa ce-ti poveste cat e de greu in Franta, sa nu cumva sa dai pe-acolo, te da in judecata!! mai ales acum, ca ai contrazis-o si cu ochelarii...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Piolica pe mine nu vrei sa ma vezi care va sa zice, ca te-am contrazis cu ochelarii off te-as hartui si eu cu PM dar mi-e ca dai copy paste numai la anumite chestii si intelege lumea gresit

da??? m-ai contrazis? ai avut asa tupeu? ntz, ntz, ntz... rau ai facut. acum, sincer, eu as vrea sa vad cit mai multe mamici si boboci, inclusiv burtici (adica pe MONI), dar acum depinde in ce parc ne vedem. ca nu o sa pot sa merg in toate in alea 2 zile cit sint eu la buc.
dar mai stii? cu toata saracia, fac pe dracu in patru si vin peste tot. va hartuiesc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

So iar se strica atmosfera??

Noi am fost dupa Andy la gradi...bate un vant!!!n-am putut sta afara.

Cuscraaa nu te cert meyyy,te individiezFelicitari ptr dintisori

Amik vorba lu cuscra zi de cupil ceva

Piolica da pe mine,da pe mine??Vrei sa ma vezi??

Lauretaeu nu-l mai car demult pe Andy...nu cred ca mai pot,la cate kile am

Ada cam asa era si Andy..se potolesc ei,dupa vreo 5 ani

Giuli,Sabinel vazut copii frumosi foc

Nocom,Dya sper sa treaca cat mai repede problemutzele

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

v-ati aprins, nu gluma

sa va zic ce i-am facut lui Teo, io mama denaturata, in magazin la Debenhams, pentru ca fugea mereu si se smulgea din mana mea si nu mai pridideam sa-l aduc inapoi la raionul 1-3 ani?
(sa nu credeti ca am putut macar sa ajung sa vad ceva pt mine, nu-nu-nu...)
Deci sa va zic: i-am pus pe cap o palarie. De soare. Direct de la raft. I-a placut. A fugit cu ea prin magazin.
Cum se apropia de usi, piuiau, si mi-l dadau bodyguarzii inapoi pe infractor!

Gaia, muma pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nocom eu eram datoare cu info despre saltea, din pacate am inteles eu gresit, nasii au saltea din iarba de camp, nu de mare, scuze de confuzie te asteptam mai des

Ada e super tare caruciorul, eu vedeam mereu prin parc unul si mi-era jena sa intreb, imi place tareee, l-as lua si pentru mine, ma rog..pentru Mikul dar cred ca e cam mic totusi, copilul, nu carutzul

Si eu astept sa castig la loto, dar nu joc decat foarte rar, la Lumi la gradi mergem cu totiiar gemenushii or sa fie sefi de grupa

Si acum ceva ce trebuia sa zic la primul post
La muulte lunite
Carla Alexandra de Anca81
Tudor Gabriel de Simo_ef
Mario Gabriel de maryb
Radu de onutzu

Vai.... l-am pus pe fimiu in tarc si face niste miscari, nu va pot povesti ca imi iau avertisment, dar incearca sa stea in 4 labe si face o miscare amuzanta

Mergi la inceput